- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- колко време се пътува от Свищов до Велико Търново?
айде че не мога да го изчисля....
бе и на мен ми казаха малко па я виж момичето кво вика: час и 20 мин.. тва ли е малкото?...Първоначално написано от exploitedteen
Axax kvo she pravish puk v VT..haha inache kum 1 chas e max s akola moje i po burzo
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ми ще уча там..Първоначално написано от NaDuFcHe
Ako si s kola 1 chas ako karash malko po fast i po-malko daje...zavisi po koe vreme putuvash de..ako e kogato nqma nikakvi zadrustvaniq..oshte po dobre
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Спокойно няма кой знае какво задръстванеПървоначално написано от NaDuFcHe
![]()
Ти на час и половина път много ли викаш?Май аз съм патувал прекалено много и това ми се струва разходка в парка
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
къде ще учиш в търновоПървоначално написано от fti4ka
по темата : зависи от скороста иначе не е много
Около 1 час е пътя най-много. Ползвай на Алекс ОК маршрутките новички са и няма да те мятат като чувал с картофи както каза някой преди менПък ако си с кола още по-добре, че и за по-малко от час ще го вземеш пътя. Спокойно, преживява се, ей го къде е.
![]()
във Великотърновския университет... що?Първоначално написано от DevilMayСry
бе то аз питам да знам дали едни убавци от Свищов ще се навият да ме посетят хах.. па деа знам може и аз да отскоча до там колко му еПървоначално написано от Just_One_Girl
[/quote]
Хихихи и аз ще уча във Великотърновския)) Пиши ми на лс ако искаш
![]()
Too much poison...Too much pain...Too much love in vain!~