- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Sex sled tova....
Zdraveite
Zna4i s moeto gaje skusahme naskoro i hodihme 1 godina no smqtame da produljim da se vijdame samo za da pravim sex i da si poprikazvame kato priqteli... Bez zadrujki i t.n. prosto sex i zadovolqvane i za dvamta...
A vseki si ima otdelen jivot,svoboda i drugi gajeta..
Spored vas tova nromalno li e ?
VSe oshte ne sme probvali no... moje bi skoro shte probvame...
не , не е нормално! тва е извратено , ако и двамата си имате други гаджета!!!! ако сте свободни чукайте се колкот щете...
![]()
Това ли искаш? Да се виждате за секса? Ами другите гаджета?
Първоначално написано от krem4et0
Да и аз това се питам![]()
![]()
eeeee tova naistina e izvratenoBasi za6to ti e da xodi6 pri nego sled kato 6te si ima6 priqtel
![]()
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Това е супер гадно според мен и не е нормално.Ок,това си е между двамата,решили сте да поддържате такива отношения,ама не забърквайте и други хора за Бога.По този начин ги лъжете,но при вас сигурно няма любов,а и при гаджетата ви,така че...решете вие какво да си правите.Не мисля,че на някой ще му пука.
Ами, миличка, много хора са като теб, даже да не си го признават. Страшно много хора са се изкушили да правят секс с бившите си. Но това не е добре, защото ако още имате чувства или само единият има, ще боли мноооого. И ще ти е по-трудно да го забравиш. Иначе аз съм имала възможност като твоята, но я отказах, защото не исках да му падам в кратата, струва ми се унизително. Но това си е мое мнение, моите отношения са може би много по-различни от твоите и нещата стоят по съвсем различен начин. Затова не може да се каже категорично. Ако обясниш защо късате, както и други подробности, може би хората ще могат да ти дадат по-добърв съвет. Но не забравяй, че това е просто един тийн форум, тук пишат неосъзнати се пубери, така че не се води по техния акъл.
Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.
Бе прави квото ти е на душа..Един живот имаш.........
Ne gi slu6ai mome spored men tova si e super i az go praktikuvam i si e super gotino i spored men si e normalno za6toto. pyrvo az sum na 18 i ne sum trugnal da se jenq a prosto mi e priqtno i tva e. kakto i momi4etata go osuznavat. Da me izvinqva6 ama koi lud 6te se jeni na 17-18-19 god.
Vseki pod4ertavam VSEKI go pravi zaradi udovolstvieto v tazi vuzrast.
Da si na 26-33 god ve4e verno si e malko kofti makar 4e poznavam takiva ve4ni ergeni koito voub6te ne im e kofti.
Ta misalta mi e 4e vuob6te da ne gi slu6a6 gorkite zabludenite horica.
P.S. Ni6to li4no
Tова за мен си е пълна глупост - ще си имате други гаджета , а двамата ще правите секс??? И защо ?? Другите гаджета нямат полови органи ли какво ??
TOVA e super izvrateno po dobre badete samo dobri priqteli
ako tvoq priqtel ne moje da te zadovoli moje i s dvamata da se 4uka6![]()
![]()
АБЕ ВЪОБЩЕ ДА НЕ ТИ ПУКА ЗА МНЕНИЕТО НА ДРУГИТЕ !!!
ИдеалноАз...може да се каже че и аз правя нещо подобно
ne bih kazala 4e e izvrateno no ne e mnogo pravilno ako si imate gadjeta. ako ste svobodni i dvamata e qko daje i nqma ni6to lo6o spored men.po dobre e da se naebe6 s biv6eto si gadje kogato ima6 nujda otkolkoto s nqkoi slu4aen![]()