- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Neznam kakvo da pravq???!!!
imam golqm problem! neznam kakvo da pravq . s nai-dobrata mi fr se skarah me . maika mi mi zabranqva da se vijda m s neq , a na vsi4ko otgore neznam za6to no dori ve4e nz dali q poznavam ili ne ! tq se darji razli4no - misli samo iedinstveno za mom4eta i az znam za6to. fakt e 4e ot kogato izliza s novite si fr (ot 16 na gore) tq ima edna misal v jivita glavna cel mom4eta . dori da se opitam da govorq za muzika ili za kakvoto i da e bilo razgovora prodaljava 1 minuta i posle pak "oh niq e mnogo dotin , toq ne e zle , oh kak iskam novo gadje" i podobni . vbesqva me !! i az haresvam mom4eta i obi4am da govorime za tqh no ne samo za tqh ! drugata 4ast ot problema e maika mi . tq mizabranqva da se vijdam s neq . kazva 4e sme otrazli4na klasa 4e mqstoto i ne e da men 4e v jivota 6te sre6na nqkoq pritelka to4no kato za men i podabni . e sigorno si kazvate zarejiq no et i treteta strana na problema - az nemoga bez naq , prosto bez neq se 4uvstvam .... kato polovinata na edno cqlo i sqka6 sam ... .... .... nepalna !!! makar i da se karamenie ne mojem da sme edna bez druda ! tq me podkrepq ili pone ... taka behe predi da se promeni !!! molq vi iskam savet !!!
Ami 6to se otnasq do maika ti,nemislq,4e tq trqbva da ti izbira priqtelkite,ti sama moje6 da preceni6 spored interesite si koq e za teb i koq ne.No v tozi moment qvno osuznava6,4e tvoqta fr-ka se e promenila...i mislq,4e trqbva da pogovorite dvete kato priqtelki i da se opita6 da i obqsni6,4e otkriva6 promqna ili eventualno da q popita6 na kakvo se dulji tova.tq bi trqbvalo da te razbere,a ako se skarate ili ne6to podobno,zna4i tq ne durji na teb i ne ti e istinska fr-ka.Az sum izpitvala ne6to podobno(imah edna mnogo dobra priqtelka,be6e mi kato sestra,no estestveno se nameriha hora,koito ni zavidqha na priqtelstvoto ni i ni razdeliha.Sega s neq neiskame da se vijdame izob6to)...no taka moje bi e po-dobre,za6toto i tq se promeni mnogo i kogato az se opitvah da i kaja,tq ne me poslu6a,prosto zapo4na nov jivot s novite si priqtelki,koito i pulneha glavata s gluposti.Taka,4e kolkoto i da ti e trudno da se razdeli6 s neq,moje bi 6te se naloji da go napravi6 ako ne se izqsnite...znam,4e ne e nikak lesno,no sled vreme vsqka 6te trugne po svoq put i taka moje da e po-dobre i za dvete.
Obi4am te prez ledove i buri,obi4am te prez ogun i voda!Surceto mi dokrai e tvoe,dokrai dori i sled smurtta!Kakvo sa vekove i eri,kakvo e vsu6tnost ve4nostta?I v drug jivot 6te te namerq i pak surceto si 6te ti darq!