.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Случвало ли Ви се е ?

Случвало ли Ви се е да се влюбите в най-добрия/добрата приятел/пиятелка и да ви отрежат?

Аз така си развалих отношенията с най-добрата ми приятелка. Е пак се виждаме, но не е така, както беше преди.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    кофти ситуация на мен не ми се случвало
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Град
    Варна
    ами това е мн кофти, мене щеше да ми се случи, но си мълчах....в такива случаи трябва да си траеш докато ти стане ясно дали ще се получи нещо или всичко ще свърши...според мене вече нищо няма да е същото между вас....
    Love's the funeral of hearts an ode for cruelty when angels cry blood on flowers of evil in bloom
    The funeral of hearts and a plea for mercy when love is a gun separating me from you.

Не ми се е случвало, а и не мисля, че ще ми се случи.
    Аз умея да си поставям граници...

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    ...приятелството между различните полове е като приятелство между вълка и агнето... се в един момент идва изкушението

при мен е малко по различно
    първо почнах да го харесвам(той разбра) и след тва ми стана най добрия фр(но не съм спряла да го харесвам)

Да , има такива , които се влюбват в най-добрите си приятели ... било то рано или късно . Просто самият факт , че са приятели , че са се опознали и че примерно са преживели много неща заедно , ги сближава ... и кара да гледат един на друг с други очи . Аз бях така с първото момче , в което се влюбих ... нещо съвсем детско и платонично ... но ... в крайна сметка и до ден днешен една се поздравяваме по улиците ... Живот , какво да се прави ! Но никой не би могъл да каже какво ще стане в твоя случай ... може нещата коренно да се изменят , обърнат и какво ли още не ... Просто имай малко търпение - времето ще покаже .

Мега фен Аватара на koalka
    Ами доста е гадно като така стане...не ми се е случвало.

Повече от фен
    Град
    tam kudeto buinata treva pokla6ta divite lista

Влюбвала съм се по този начин, но с момчето все още сме заедно. В противен случай ситуацията наистина е много гадна.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    слу4вало ми се е ама останахме приятели при тва още по-добри, щот просто няма6е да се полу4и нищо може би ....
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

да и тогава ме беше много яд, но сега разбирам че е било за добро...
    2, 11 и 8 точка системно - бан

Еми да. ... за съжаление да ... Мноого кофти беше.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    С най-добър приятел не съм била ( чак пък такъв не знам дали съм имала въобще ) , с приятел бях - не беше добър краят. Не се получи , сега си говорим пак много , държим един на друг , но темата "любов" е табу за нас. Говорим си за много неща (като музика , кино, футбол, приятели , оплакаваме се един на друг за разни проблеми и т.н.) , но никога не си казваме : " Аз и гаджето ми ..." , "Аз харесвам... " , "Сега си падам по .. " ..
    Aбе накратко казано - всичко това съкс .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Еми .. до сега не ми се е случвало и няма да ми се случи понеже най,най-добрия ми приятел е гаджето му, а приятелят в него го открих по-късно, а иначе .. другия ми най-добър приятел.. 0о0 не Просто никаква мисъл не бива да ми минава през акъла понеже ще се спукам от смях

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    Еми да. ... за съжаление да ... Мноого кофти беше.
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Ми на мен не ми се е но мисля че няма странно в това.А и няма странно ако приеме предложението ти

Фен
    Град
    У насСсСсСс
    [b]Има нещо такова...същия ден когато се запознахме бях скъсала с един кретен И това момче беше 5 месеца с мен.Бяхме неразделни,но той знаеше че за момента не може да очаква нищо от мен защото не ми беше до това.И така до Нова година когато и аз осъзнах че го обичам и че искам да ми е повече от най-добър приятел.Все още сме неразделни,но сега сме мн по щастливи

Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...

Най-добрият ми проятел се е влюбвал в мен, но аз не го харесвах като момче, а само като приятел и му казах, че нищо не може да стане между нас. . .После ми беше много гадно, но нямаше какво друго да направя

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Ne
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    на мен не ми се е случвало,ама като се замисля,не е чак толкова лоша идеята,а и такава връзка има перспектива.ето например,с този чифут(извинявам се на модераторите,ако трябва ме цензурирайте ),та с него се познаваме от 5-6години.никога не сме били кой знае кви приятели,винаги за нас на 1во място са били чувствата и просто не питайте докъде я докарахме...
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Радвам се че при някой се е получило

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си