- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- lak za nokti
lubim cvqt i lubima marka lak za nokti?
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
marka nqmam ina4e si padam po po svetli cvetove![]()
и аз така. На Avon обаче хич не ми харесват-много лесно се люпятПървоначално написано от [B
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y
i az svetli cvetove predpo4itam....![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
rozovite sa moqta strast-vzimam si nai ve4e ne bourjois ili OPI
manhatan s telesen cvqt
KoGaTo Me4tITe Sa Na PaRvO mQsTo,VsI4kO e VaZmOJnO.....
na yves rocher -corail givre
na perfect i na manhattan
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Пастелните цветове.Иначе си има един любим син на Манхатан
и на мен и на менПървоначално написано от Taina{}
![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
nai mi haresva bezcveten.polzvam kvato marka mi padne!
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
Ползвам безцветен или бежавеникъв марката е без значение
Sinia e lubimia mi svqt.. Prosto sym pristrastena kym sinioInache lubima marka nqmam.. Kupuvam si kfito mi skimne..
svetli i vsqkakvi niuansi na rozovo![]()
Цветовете варират между черно/червено/черно-червено. Марката няма значение, май.
Saatana vittu perkele hate crew!
ami bledo rozovo o.p.i
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
Ходя на маникюрист и тя ползва само o.p.i. Аз съм почитателка на френския маникюр. Почти винаги съм с такъв, или само с бежов.
haresvam pastelnite tonove, a nai-4esto sum samo sus zazdravitel. mn sum dovolna ot perfect.
moq nevinnost i greh.....
obi4am 4eren lak i nai-mi haresvat "golden rose"
liubimiq mi e rozov(nqma zna4enie kakva marka)
ina4e na brooklin mn mi haresvat lakovete
ами небесно син..отива ми на очичките![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!