- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- malko tup vupros ama....
Ta taka vuprosa mi e malko tup,no vse pak iskam da vi popitam,za6toto se 4udq.Zna4i utre mislq da otida na panaira v grada na edna frendka i tam 6te ima liulki(vienski kolela,gondola i t.n.)no problema e 4e mi e do6lo,utre 6te mi e peti den(po princip mi e po 5 dni)ta vaprosa mi e 6te ima nqkfi problemi ako se ka4vam na tezi liulki sled kato sym v cikal i ako s eka4a 6te ima li nqkfi uslojnenie.Otnovo se izvinqvam za tupiq vapros,za latinicata su6to(ne moje da prevkliu4i na bg)mersi na vsi4ki koito dadat savet![]()
![]()
![]()
Ами аз лично си мисля, че няма да имаш проблеми. Приятно прекарване![]()
Нищо няма да ти стане,спокойно ! \/
И на люлки съм се качвала,на гондоли..на най-разни .. бягала съм по физическо неразположена,извършвала съм какви ли не действия..нищо не ми е ставало..
Айде отивай без да се притесняваш и приятно прекарване !!![]()
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
да кефи се...за последно преди даскало \/
I'm waiting for the night to fall
When everything is bearable
When everything's dark
Keeps us from the stark reality
And there in the still
All that you feel is tranquillity
opredeleno nqma da ima6 nikakvi problemi spoko \/ moje6 da si pravi6 kakvoto si poiska6 tva 4e si v cikal ne zna4i 4e trqbva postoqnno da sedi6 i da ne pravi6 ni6to..pr prekarvane
![]()
podkrepqm otgovorite na drugite
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Не мисля,че ще имаш някакви проблеми.Но незнам дали ще ти е комфортно.Защо не си сложиш тампон?По-удобно ще ти е.