- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- STIMULIRANE NA KLITORA
zdraveite momi4eta ...vaprosa mi e obi4ate li priqtelq vi da stimulira klitora vi s prasti ili ezik..s koe pove4e? svarshvate li kogato toi go pravi? slu4va li vi se da pravite samo tova bez sex? a na vas mom4eta haresva li vi da go pravite?
spored men zadava6 ritori4ni vaprosi![]()
![]()
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Да обича и то много \/ .С езиче
![]()
Нема лошо ако ми дадът нещо в замяна![]()
"Всички болести
идват от ядове,
а ядовете
от гадове"
p4ti vsqko momi4e obi4a spored men!
Пъхам си главата отдолу и нема да си я извадя докато не откачи!!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
eeee bravo be ti qvno si majat me4ta =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от Initial_D
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
ooouu ieee)) i na men mi haresva i po dvata na4ina...napravo se pobarkvam...
![]()
Хехех недей че ще се възгордея...аз съм на тоя принцип:взаимно съгласие...квото прави тя върху мен такова и аз върху нея ...ма иначе имам неква слабост към това да задоволявам някое момиче отдолу с език (стига хигиената да е на ниво) направо това и мен ме възбужда много!eeee bravo be ti qvno si majat me4ta
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Mda...samo tva da gleda6 kak na momi4eto i stava qko i teb te vyzbujda 2 pyti pove4e! \/
Абе да ви кажа,според мойта девушкана мен ми било гнусно да я близкам,но аз почти никога не и отказвам,напротив аз искам !
И ми е страшно гот,а иначе и по дупето също я близкам понякога
и ни най малко ме е гнус
тъкмо обратното все повече ми харесва да го правя,дори и без да получавам същото от нея
![]()
bravo majete!!! =D> =D> =D> vie ste bili mn da6ni![]()
Харесва ми, разбира се.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Темата е от 2006 моме, айде пак не!
maDamn
Поне датата гледайте!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!