.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Guest

Moderated:Изтрих снимките му, дали съм го забравила?

neska cql den mi be6e krivo zardi mom4eto koeto haresvam oba4e izvednaj.....nz kvo stana i az si kazah eb* mu maikata na toq pedal
    istrih si4ki snimki deto imam v kompa bez da mi migne okoto......i sq sam mn happy...dali tva zna4i 4e sam go zabraila
    sq ne mislq za nego i hi4 ne mi puka ko prai i ko ne prai spored vas tva normalno li i zna4i l itva 4e sam go zabraila za vinagi?!

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Супер фен
    Е да де ама се пак доста добре ви беше като бяяте заедно .
    2т. системно

Голям фен
    Град
    Бургас
    Аааа...ще се сетиш .И аз бях така...всъщност момичето, което още обичам ме промени така...в един даден момент до такава степен ми писна, че вече буквално взе да не ми пука...

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    mnoo qsno 4e 6te mu tegli6 mainata . kato ne iska da e s teb da varvi po dqvolite
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Град
    tam nqkade
    qvno ne si go haresvala tolkova mnogo i za tfa si mu teglila edna tolkova burzo =D>

Голям фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Little``Angel
    qvno ne si go haresvala tolkova mnogo i za tfa si mu teglila edna tolkova burzo =D>
    Ааа..явно на тебе не ти е писнало още...момичето което лично мен ме промени така е супер красиво...и още си го обичам...но тя нито ще го разбере, нито ще и го покажа по някакъв начин.Няма смисъл да правя каквото и да е...когато се държат гадно с теб траеш...ама траеш до един момент.Предпочитам ей така да си я обичам, отколкото да съм с нея и пак да ме прави на 2 стотинки...

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    i na mene nakraq mi pisna i iztrih si4ki snimki i sms-i!sprqh da mislq za nego i go zabravih
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ако си още жива - това е бил правилният избор

Ака наистина харесваш едно момче не можесамо с изтриване на едни снимки и незнам си кво да го забравиш ей така пък и сигурно като го видиш пак ще почувстваш някакви чувства към него поне така мисля

Мега фен Аватара на koalka
    Ами браво,евалата.Щом не може да сте заедно по-добре да го забравиш и така.

Фен
    Град
    out of the reality
    Ми...може отдавна да е спряло да ти пука,но да го осъзнаваш чак сега.Щом те е карал да страдаш значи не си е заслужавало..Внимавай само когато се видите(може случайно) да не ти щукне пак нещо...
    Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Shtom ne mislish za nego i ne ti puka,znachi si go zabravila

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Axxxel
    Цитирай Първоначално написано от Little``Angel
    Ааа..явно на тебе не ти е писнало още...момичето което лично мен ме промени така е супер красиво...и още си го обичам...но тя нито ще го разбере, нито ще и го покажа по някакъв начин.Няма смисъл да правя каквото и да е...когато се държат гадно с теб траеш...ама траеш до един момент.Предпочитам ей така да си я обичам, отколкото да съм с нея и пак да ме прави на 2 стотинки...
    true, true...
    Като цяло - My way or the highway.

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Chak da si go zabravila... nz obache opredeleno si napravila golqma krachka napred za da se otursish ot nego Uspeh i za napred macka
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

А дали не се самозалъгваш, че си го забравила?!

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    А дали не се самозалъгваш, че си го забравила?!
    съгласна съм. че си изтрила снимките му просто е избиване на яда ти към него. олекнало ти е, че си го направила, но дали си го забравила... само времето ще покаже

Re: Moderated:Изтрих снимките му, дали съм го забравила?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    neska cql den mi be6e krivo zardi mom4eto koeto haresvam oba4e izvednaj.....nz kvo stana i az si kazah eb* mu maikata na toq pedal
    istrih si4ki snimki deto imam v kompa bez da mi migne okoto......i sq sam mn happy...dali tva zna4i 4e sam go zabraila
    sq ne mislq za nego i hi4 ne mi puka ko prai i ko ne prai spored vas tva normalno li i zna4i l itva 4e sam go zabraila za vinagi?!

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника
    мацка osaznai se zadava6 retori4en vapros!!!! da li si go zabravila estestveno 4e ne.!!! toq tema koqto si pusnala e jivo dokazatelstvo,ako go be6e zabravila nqma6e da si pusnala taq tema..i da se 4udi6 dali si go zabravila ili ne....

Фен
    Град
    In Your Mind..
    Щом пускаш тема тук свързана с него, значи има какво още да се желае докато го забравиш.

The Only Thing I Understand Is What I Feel!

Фен
    Град
    in my sweet w0rld :P
    Зависи какво е зна4ил този 4овек за теб...
    Ако е било нещо сериозно едва ли си го забравила...и аз 4есто си казвам "абе майната му,кво ми пука,да си живее живота и т.н.",но не става така...

Guest
    хах тия на друг че си ги забравила и че не ти пукало кво правел и т.н.
    Ако го беше забравила нямаше да пускаш тази тема и да казваш че не мислиш за него,защото с пускането на темата пак става дума за дадения човек така че сорка НЕ си!

Супер фен
    според мен не става толкова лесно работата и аз си мислех че съм забравила момчето което харесвам като му скъсах една снимка...също така си мислех че съм го забравила когато мн гадно ме издъни,също така като ми говореше толкова гадни неща че ми се идеше да го убия и т.н. и т.н. Но уви се оказа че нито един път не го бях забравила Според мен това не нещо изключително временно ... НО това е първтаа стъпка към забравата,продължавай този дух !!! =D>

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    самозалъгваш се по-скоро. по някое време ще съжалиш, че си ги изтрила
    алелуя.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Не знам какво си имала с въпросния човек, но ако си го обичала и си го загубила, едно изтриване на снимките му, няма да ти помогне... Пак ще страдаш. За да го забравиш, ти трябва време и най - вече сила да продължиш напред без него. Успех, дано стане по - бързо това.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Голям фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от *BurNinG^GiRl*
    Ака наистина харесваш едно момче не можесамо с изтриване на едни снимки и незнам си кво да го забравиш ей така пък и сигурно като го видиш пак ще почувстваш някакви чувства към него поне така мисля
    Така е...но това все пак е само началото

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Не си го забравила!Отървала си се от нещата които ти напомнят за него,но едва ли си се отървала от чувствата в сърцето си.Просто си изпаднала в момент в който си викаш" Да бе кво ми пука за него,докога ще страдам,майната му",но това е само моментно.За да забравиш някого който е значил нещо за теб трябва ВРЕМЕ,а не поставяне на снимки в Recycle bin

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си