- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали аборт?
mnogo dobro mnenie imash za horata v Bulgariq tuka vseki gleda sebe si nezavisimo kakvo govori vinagi misli drugo qvno ne ste suzrqli oshte da komentirate horata
Не за хората като цяло, а за мъжете в такава ситуация. Повечето са страхливци и не поемат отговорност. Добре, че има все още такива, които носят отговорност за действията си.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
О боже!Кой го казва това?!qvno ne ste suzrqli oshte da komentirate horataДали не се вижда кой е съзрял и кой не? Само като ти видя мненията и ми става ясно колко си съзрял пък ти.И май не само на мен...
Hhhahahahahaha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
група 13
dali abort dali kura
awe men sega mi zakysnqva s 3 dni,no ne sym se pritesnila,6tot....si imam simptomite,a ina4e me e strah da mislq kakvo bi moglo da stane![]()
гадно е, но бих абортирала. 100%
просто не бих си провалила живота с едно нежелано дете - да го родя би означавало край на всякакви мечти, амбиции и цели - да спра там, където съм и да не продължавам напред
никога не бих си го простила и за напред просто не бих могла да превъзмогна мисълта, че съм се отдала на майчинство в такава рана възраст, зарязвайки бъдещето си, без да съм успяла да постигна още каквото и да било![]()
просто не бих се жертвала.. може да е безчувствено и егоистично, но е самата истина![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
роди детето, то е дар Божи. неслучайно идва при теб. гледай го и го обичай.Първоначално написано от Th3WildAng3l