- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали аборт?
Добре - защо ще те изхвърят, все пак вече въобще не си малка и не виждам проблем да имаш бебе от приятеля си, с когото си от много време. Толкова ли са задръстени вашите?Първоначално написано от krem4et0
А иначе аз съм за аборта особено когато става въпрос за малки момичета. Но тези малки момичета по-добре въобще да не правят секс, също така не подкрепям и да правиш секс с човек, на когото нямаш доверие и който в такъв случай не би те подкрепил и не би поел отговорност. Така че съм за аборта, когато се налага, но по-добре е да не се налага въобще. Иначе аз аборт не бих могла да направя не поради здравословни причини, а защото не мога да си представя как ще убия този малък човек. Преди мислех, че преди раждането човек още не е човек, но вече не мога да мисля така. Винаги ще си мисля какъв човек би било това нежелано бебе. И абортът все пак е убийство до известна степен, струва ми се супер егоистично да не родиш само защото имаш планове да учиш. Не го разбирам това, четох за някаква жена, която направила аборт, за да не си провали екскурзията до Полша, не искала да е бременна тогава. И получила усложнения, сега не може да забременее.
Та животът е живот, смятам за отвратително да се убие човек, без да му се даде възможност да живее. Вярно, че е все още просто една купчина от клетки, но тези клетки носяти информацията какъв ще е, вече се знае дали ще е рус, черноок и т.н. Така че за мен абортът е оправдан само в краен случай, все ки си решава, разбира се, но аз не бих могла.
Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.