- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Детското в него/нея
Във всеки остават някакви детски навици, някои от които са много сладурски. Какво детско откривате в гаджето си?
Например бившето ми гадже (21год.) спеше със завивка със зебра - много бононска.
Ами незнам,не съм забелязала такова нещо в приятеля си...ама трябва да го питам.Понякога ме гледа с един мил поглед,че просто се изгубвам в очите му,а и понякога се лигави,ама понякога и когато трябва да е сериозен е сериозен.
Аз съм забелязала детското в гаджето си,но няма да издам,защото ми знае ника,а не искам да ме мисли за "доносник"![]()
![]()
![]()
много интересна тема. Първото нещо което се сещам е, че супер много се кефи на разни детски колички и тракторчета (на 19 години е), а иначе сигурно има и други неща.
Ами мисля, че наивния начин по който си вярва за много неща и по който по някога се откася към мен е доста детски...имам предвид, че понякога не се усеща какви маймунджалъци прави![]()
А в погледа на моята любов има нещо - детско,наивно,мило и добро като на малко дете.....![]()
Biv6iq mi priqtel se opitva6e da porasne i da zabravi vsi4ko detstvo,no za 6tastie ne uspq i o6t ene moje...Ponqkoga se musi(na buzik) kato malkite deca za da polu4i edna golqma celuvka i obi4a l\lkite(az sa66to gi obojavam) i kakvo li o6t eneNo temata naistina e mnogo hubava
![]()
Emi moito milo imam chuvstvoto 4e ima neisjivqno detstvo ... kogato vidi malkite kak igrqt na futbol otiva da rita s tqh govorq za deca na po devet deset godini kato se ima na predvid 4e e na 19 i neznam ... mnogo dobre se dyrji s decata i imam chuvstvoto che shte byde mnogo dobyr bashta (nishto ne namekvam)a drugoto neshtu koeto mnogo me drazni e che sabira komiksi ot dete i oshte ne e sprql ....
![]()
![]()
нЕ сЪъм идЕАлнА..акО оБичАм оБичАм дОкрАй...жИвЕя кАктО сИ иСкъМ и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е.:.пАдАм и стАъЪм,нО пАк сЪъм доБрЕ
Моето бебче като се сърди е много сладък.Всеено са му взели камиончето...много сладкоо:P
Неподходящ размер на снимка в подпис!
I moeto momche spinka na shareni charshafcheta,ednite sa mu ot filmcheto Pokemon i mnogo go bazikam zaradi tqh,kato mu kaja pokemon i poludiava!btw na 23 e! Puk i pomiakoga se durji mnogo po detski,a i shtiah da zabravia obojava da gleda tom and jery![]()
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
моят приятел е на 24, но с мен изживява второ детство (в буквалния смисъл) и най-вече е голямо гевезе спрямо мен![]()
Хахахах това за детските филмчета ми е много сладко. Веднъж моя гледаше с по-голям интерес "Powerpuff girls" (не съм сигурна дали се пише така, дават го по CartoonNetwork) отколкото футболен мач.
бившия ми приятел имаше мн детски акъл...винаги се чудеше кфа простотия да направи което мн ме дразнеше![]()
Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!
Хахахах ние с моя приятел четем списание "Мики Маус"..разни стари издания. Иначе понякога се дъжи като голямо бебе. И като се разсърди или нещо не му харесва се нацупва и издава един мн смешен звук. Понякога като чака целувка гледа едно мн сладко и усмихнато...
Всичко хубаво на този свят си има своя край...
Hmmm...ami az 6te kaja,4e moqt priqtel ima navikut da reagira po nqkakuv sladurski,detski na4in naprimerregru6ta se nejno kato malko dete,koeto blenuva za pregrudkata na nqkoi skup za nego 4ovek,reakciite mu sa mn emocionalni,ima onzi detski plamuk...!S dve dumi o6te jivee detskoto v nego!!!
![]()
Момичето,което не го е срам да показва детското в себе си...Младата дама,на която не и пука,че е заваляло и се разхожда под дъжда,точно след като е излязла от фризьорския салон...Жената,на която са и разбивали сърцето,но не спира да вярва в любовта!
Харесвам момичета в които мога да немеря нещо детско, невинно и различно!
Приятелката ми е на 17. И още е луда по разни желирани бонбонки и близалки. А близалките специално .. като знам как го върти тоя език ..
Понякога се сърди за дреболии точно като дете!Обича да го галя по косата като бебок..и такива разни неща.. абе детинщини!![]()
Fuck me,i am famous!
Ми на моменти започва яко да се гушка в мен и да се държи като беззащитно детенце, което ме радва... Иначе колкото и да се прави на мъж, детското избива....
П.С. на 20 е.
Еми... забелязвам, ако това се счита за детско, че гледа анимациони филмчета
ама в т'ва няма лошо според мен и аз гледам
Друго...
еми не знам друго не се сещам!
На 16 е!![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Ами старото ми гадже(на 17) супер много обичаше да си играе с лего![]()
![]()
![]()
For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!
Приятеля ми мн обича да гледа детски...Направо е като малките дечица,мн ми е сладъкМн обича да се гушка с едно плюшено меченце което аз му подарих
Аве бебе си е
![]()
![]()
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
Лигави се много стабилно като 10 годишно лапе![]()
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше