- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Детското в него/нея
единствения извод,до който стигам е че на голяма част от писалите момичета в темата гаджетата им са женствени типове,някои дори прекалено много (да предпочиташ да гледаш пауърпъф гърлс пред футболен мач)...![]()
Много яка тема![]()
На мойто момченце му подарих едно плюшено динозавърче, страшно сладурско, и веднъж отивам у тях да го изненадам за рождения му ден, докато още спи и го видях как спи, гушнал динозавърчетотолкова сладко спеше...
![]()
Друго..постоянно се бием с възглавници или с какъвто подръчен материал имамеИ има цяла колекция от разни колички, които си е събирал като малък. Има и чорапи на Ed, Edd & Eddy дето ги дават по Cartoon Network.
...
ми...понякога толкова откача че почва да говори разни скороговорки и такива
по принцип с тва ме плени
голям е смешко
мн си ме кефка
Imah edin priqtel koito beshe na 19, no beshe tochno kato bebenceIskashe postoqnno da go gushkam,kogato se ligaveshe govoreshe mnogo sladko i super mnogo se kefeshe na kolichki s distancionno i lubimiq mu cvqt beshe nebesno sinio
Opitvashe se da skrie deteto v sebe si,no tova beshe chara mu
![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Всеки ден е супер забавен и има супер мил погледпросто детенце (На 16 е)
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
moito patence..ima mn sladka edna takava detska ysmivka..gleda mn naivni4ko takova mnnnn si go obi4kam abe toi si e moito bebe![]()
![]()
В моето гадже няма нищо детинско - в мен има прекалено много.............
Моето мило е едно порастало детеВъпреки че е висок към два метра физиономията му е на дете от трети клас
Много обича да се заравя в пясъка да си прави замъчета, като дете от трети клас е
Ама аз за това си го обичкам
А обича да се гушка като някое бебе, а и обича анимационни филмчета
![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
ми че 16-годишните вече да не се смятат за много пораснали?!Първоначално написано от ^^^niki7o^^^
те са си още деца от където и да ги погледнеш!!!
mm nz dali e detsko ama ponqkoga kato sme zaedno taka se ligavi ..4e vse edno ne e toi .nz na kvo se dulji tova ama izglejda to4no kato malko sladko detence O:
![]()
)
Първоначално написано от rali4ka91
miscellaneous_370.gif
ami moq priatel spi s dvete plu6eni igra4ki koito mu podarih
mi.. kogato mi go e lapnala.. i kato pogledne nagore ima mn sladuk pogled :P kogato me pogledne s tiq milovidni o4i4ki e kato bebence![]()
aami poneje imam po-maluk bratovched toi e na 3 i moito momche kato go vidi mnogo mu se kefi i si igraqt na kolichki zaedno ama e mn mn sladichuk se edno i toi e na 3![]()
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Емии мойта принцеса е голямо бебе и като ми заговори по един такъв детски начин иии не знам къде се намирам или като ми направи мили очички... Просто я обичам много![]()
i pri men e takaПървоначално написано от VeSna
men mn me kefi ponqkoga mom4e da se dyrji po detski [ama ne da se ligafi ... ami edno takofa sladursko]
![]()
Мм .. понякога приятелката ми изпада в пристъпи на лиготия от рода на "Разкажи ми приказка" ... Много обича да казва "Ти ме мразиш" когато правя нещо което не и харесва, с една сладурска детска физиономийка - просто как да не я гушнеш и нацелуваш.
Моя е на 25 годинки и преди 1 месец се уволни от казармата най-после.Веднъж като го бяха пуснали лятото в отпуска дойде пред блока ми с военните дрехи,с кубинките направо и какво направи?Видя 5 лапета на по 10 години да цъкат лимки и той се метна с тях,от балконите хората гледат някакъв войник със военни дрехи,по кубинки,видно около 25 годишен да цъка лимки с разни дечица,да се нерви и да подскача като спечели
.А като слязах имаше 1 торбичка с лимки спечелена и с доста сърдита физиономия ги върна на децата
![]()
.