.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    АТАКАБГ
    Guest
    единствения извод,до който стигам е че на голяма част от писалите момичета в темата гаджетата им са женствени типове,някои дори прекалено много (да предпочиташ да гледаш пауърпъф гърлс пред футболен мач)...

Голям фен
    Град
    София
    Много яка тема
    На мойто момченце му подарих едно плюшено динозавърче, страшно сладурско, и веднъж отивам у тях да го изненадам за рождения му ден, докато още спи и го видях как спи, гушнал динозавърчето толкова сладко спеше...
    Друго..постоянно се бием с възглавници или с какъвто подръчен материал имаме И има цяла колекция от разни колички, които си е събирал като малък. Има и чорапи на Ed, Edd & Eddy дето ги дават по Cartoon Network.

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от sexy_small_lady
    А в погледа на моята любов има нещо - детско,наивно,мило и добро като на малко дете.....

Цитирай Първоначално написано от asinka
    Emi moito milo imam chuvstvoto 4e ima neisjivqno detstvo ... kogato vidi malkite kak igrqt na futbol otiva da rita s tqh govorq za deca na po devet deset godini kato se ima na predvid 4e e na 19 i neznam ... mnogo dobre se dyrji s decata i imam chuvstvoto che shte byde mnogo dobyr bashta (nishto ne namekvam)
    I az si igraq s malkite na futbol po nqkoga (na 16 sum)
    tva e edno ot malkoto detski ne6ta v mene, v priqtelkata mi ne sum otkril ni6to detsko do sega no tova ne i pre4i da e super sladka i dobri4ka

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    хихихх
    no exit

Повече от фен
    ...

ми...понякога толкова откача че почва да говори разни скороговорки и такива
    по принцип с тва ме плени
    голям е смешко
    мн си ме кефка

Голям фен
    Imah edin priqtel koito beshe na 19, no beshe tochno kato bebence Iskashe postoqnno da go gushkam,kogato se ligaveshe govoreshe mnogo sladko i super mnogo se kefeshe na kolichki s distancionno i lubimiq mu cvqt beshe nebesno sinio Opitvashe se da skrie deteto v sebe si,no tova beshe chara mu
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Всеки ден е супер забавен и има супер мил поглед просто детенце (На 16 е)
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Голям фен Аватара на I_ve7o

:)

moito patence..ima mn sladka edna takava detska ysmivka..gleda mn naivni4ko takova mnnnn si go obi4kam abe toi si e moito bebe

Повече от фен Аватара на VeSna
    В моето гадже няма нищо детинско - в мен има прекалено много.............

Голям фен
    Град
    на луната
    Моето мило е едно порастало дете Въпреки че е висок към два метра физиономията му е на дете от трети клас Много обича да се заравя в пясъка да си прави замъчета, като дете от трети клас е Ама аз за това си го обичкам А обича да се гушка като някое бебе, а и обича анимационни филмчета
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от ^^^niki7o^^^
    Всеки ден е супер забавен и има супер мил поглед просто детенце (На 16 е)
    ми че 16-годишните вече да не се смятат за много пораснали?! те са си още деца от където и да ги погледнеш!!!

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    mm nz dali e detsko ama ponqkoga kato sme zaedno taka se ligavi ..4e vse edno ne e toi . nz na kvo se dulji tova ama izglejda to4no kato malko sladko detence O: )

Цитирай Първоначално написано от rali4ka91
    понякой път се глези като малко дете и иска да му се обръща внимание точно като на бебе
    miscellaneous_370.gif

vlubenata :}f
    Guest
    ami moq priatel spi s dvete plu6eni igra4ki koito mu podarih

chico
    Guest
    mi.. kogato mi go e lapnala.. i kato pogledne nagore ima mn sladuk pogled :P kogato me pogledne s tiq milovidni o4i4ki e kato bebence

Голям фен
    Град
    София
    aami poneje imam po-maluk bratovched toi e na 3 i moito momche kato go vidi mnogo mu se kefi i si igraqt na kolichki zaedno ama e mn mn sladichuk se edno i toi e na 3
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Като се замисля май аз съм по-голямо бебе в наща връзка, но и милото си е детенце. Не може да живее без да си играе с нещо (с мен например ) или се гушка като бебче.

Емии мойта принцеса е голямо бебе и като ми заговори по един такъв детски начин иии не знам къде се намирам или като ми направи мили очички... Просто я обичам много

Град
    NePoStoQnNo
    Цитирай Първоначално написано от VeSna
    В моето гадже няма нищо детинско - в мен има прекалено много.............
    i pri men e taka

Guest
    men mn me kefi ponqkoga mom4e da se dyrji po detski [ama ne da se ligafi ... ami edno takofa sladursko ]

Guest
    Мм .. понякога приятелката ми изпада в пристъпи на лиготия от рода на "Разкажи ми приказка" ... Много обича да казва "Ти ме мразиш" когато правя нещо което не и харесва, с една сладурска детска физиономийка - просто как да не я гушнеш и нацелуваш.

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от sexy_small_lady
    А в погледа на моята любов има нещо - детско,наивно,мило и добро като на малко дете.....
    Дам много сладурско .. например моето гадже си име мече ( плюшена играчка ) и много обича да подскача като заиче като И е весело

Guest
    Моя е на 25 годинки и преди 1 месец се уволни от казармата най-после .Веднъж като го бяха пуснали лятото в отпуска дойде пред блока ми с военните дрехи,с кубинките направо и какво направи?Видя 5 лапета на по 10 години да цъкат лимки и той се метна с тях,от балконите хората гледат някакъв войник със военни дрехи,по кубинки,видно около 25 годишен да цъка лимки с разни дечица,да се нерви и да подскача като спечели .А като слязах имаше 1 торбичка с лимки спечелена и с доста сърдита физиономия ги върна на децата .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си