- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Смяна на името
еМ АЗ НЕ СИ хАрЕсвАМ мОЕтО..иНаК е ПеТяпЕтА..пЕпС..пЕпО..пеПсИ..пЕпИ ...пЕтРаНкЕ(мН мЕ дРазнИ твА
) а нЯКоЙ пЪт И ФиЕшЪнКе...Вече ЧЕСтВО Се СЛуЧвА и СъСеДке Хаха ..Базик .
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
Ами не е може би чак толкова разпространено моето(Боян) затова го харесвам.
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
ми аз искам да съм Еваама съм Мария
![]()
смяната на името го свързвам с промяната на собствената си съдба.. може да звучи малко суеверно, ама...![]()
а и си харесвам името, супер готино е, свързвам го с много неща, със спомените ми до сега и имам чувството, че ако се прекръстя, вече няма да съм аз, а някакъв друг човек![]()
![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Не,не бих го сменила.Не го харесвам много,но пак не бих.Просто не мога да се възприема с друго име.
Ne bih si go smenil za6toto mi haresva.
"Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!"
Az iskam da si go smenq i moje bi 6te go napravq ot PlAmena na Ейнджъл, mn mi haresvaa
OOOhhh Fucken Hard Techno U`re scrapinG My brain ...
Don't sleep and close your eyes. I'll slowly dream inside your head.Don't be scared, fly away.Listen to the words I say...
Бих да,даже бях в съда да си подам документи,но не ми обърнаха внимание,понеже съм "дете".Не ми се занимаваше с милите държавни служители и си оставам със старото и8ме Кремена.Инак исках да е СабринаПървоначално написано от Th3WildAng3l
![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
НЕ! За нищо на света .
Катрин или Ерин. Ма няма да го сменям![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
ооо неаз си харесвам името
![]()
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
не бих си сменила името категорично
НЕ
Еха темата ми още е жива. Междудругото за тези които казаха че искат да си сменят името- аз лично много настоятелно се опитах да си го сменя. Не знам дали вие сте опитвали, но на мен ми казаха, че ако нямам основателна причина, не мога да го сменяПървоначално написано от RAWRRR
. И последва спор с майка ми защо не ме е кръстила както е искала в началото (Лора), защото винаги съм искала да се казвам така (без да знам, че майка ми е мислила така да ме кръщава).
НЕ! Харесвам си го..
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
не,не бих,харесва си ми
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
Безмислена,ама старата беше дооооооста развита и пишехте в нея нали..Първоначално написано от WILD__BOY
![]()
Ми аз не си харесвам името,но съм свикнала с него.
Ако бях по малка,бих ..
Но сега не,въпреки всичко.
Ако срваниш датите ще видиш че тази тема е пусната по-рано.Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
Th3WildAng3l как се казваш, че толкова настоятелно искаш да го смениш?![]()
Иначе аз си харесвам името - Бети. Звучи ми сладко, абе харесвам си го.![]()
Мария .. не че не ме кефи, но мн бих искала да се казвам Лора.Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Не бих.![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Не
Харесвам си името и не бих си го сменила!![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
s naiii golqmo udovolstvie bih si smenila imeto...![]()
samo 4e kato kazah na nashte te kazaha 4e shte ubidq baba mi na koqto sum krustena.. i mai shte si ostana samo s jelanieto :P