.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    хахаха паднаха 2:0

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    В този мач бях за ЦСКА, но нямаха шанс и за съжаление паднаха. Иначе играха много добре второто полувреме, първото не съм го гледал.

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    В този мач бях за ЦСКА, но нямаха шанс и за съжаление паднаха. Иначе играха много добре второто полувреме, първото не съм го гледал.
    Първото играха по-добре

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

няма кво да се лъжем - кофти ми е, щото и чурбътъ са бг отбор, но Бешикташ победиха заслужено. през първото полувреме имаха повече възможности. не само дузпата. помните вероятно гредата минута след нея. а ЦСКА не мина центъра повече от 2-3 пъти. а през второ, за съжаление, доминацията беше пълна. добре че те не са толкова класен отбор и изпуснаха повечето си положения. все пак не мисля, че българският отбор има шансове.
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    ЦСКА щеше да завърши 0:0,ако не бяха изгонили Роберт Петров!Не успорвам съдийското мнение вярно,че си беше за червен картон,но просто на фона на добрата игра в защита и това изгонванена Роберт Петров просто ни прекърши.Борехме се за Х или минимална загуба за жалост не успяхме наистина много съжалявам за този мач не съм очаквал толкова добра игра в защита,в атака сме трагедия,но и няма кой да ни вкарва головете,а пък и ние трябваше да се пазим да не ни вкарат на нас.Бешикташ вече според мен се е класирал за групите,защото ЦСКА трудно отбелязват голове особено на добри отбори.

Голям фен Аватара на Ziezi
    Цитирай Първоначално написано от maldini
    ЦСКА щеше да завърши 0:0,ако не бяха изгонили Роберт Петров!Не успорвам съдийското мнение вярно,че си беше за червен картон,но просто на фона на добрата игра в защита и това изгонванена Роберт Петров просто ни прекърши.Борехме се за Х или минимална загуба за жалост не успяхме наистина много съжалявам за този мач не съм очаквал толкова добра игра в защита,в атака сме трагедия,но и няма кой да ни вкарва головете,а пък и ние трябваше да се пазим да не ни вкарат на нас.Бешикташ вече според мен се е класирал за групите,защото ЦСКА трудно отбелязват голове особено на добри отбори.
    Първият жълт за Петров беше повече от измислен(при дузпата),ако не го бяха изгонили едва ли щехме да паднем с два гола разлика...
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

Голям фен
    Град
    софия
    най-жалките сте ве 1 удар към вратата и то неточен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си