Кога за първи път избягахте от час и какъв беше той ?
Ами аз по принцип не бягам от час,но за първи път избягах в 6-ти клас по биология.
Ами..миналата година.. избягахме близо 10 човека по история(целия клас е 29 ) разхождахме се,ходихме по магазинитеабе не беше нищо особено
![]()
Преди 2 години от английски, целият клас заедно се чупихме
На мен първото ми бягане от час беше 4 клас - по музика. С братовчедка ми решихме да се чупим, за да отидем на кино. Само дето накрая нещо объркахме пътя до киното.
в 5ти клас по чертане![]()
(при директорката)
![]()
![]()
после ми се стъжни......................![]()
![]()
Амиии аз се пише примерно момиче,нищо,че бягам от час.Просто казвам госпожо,тъпо ми е,излизам и това е.За пръв път избягах в 4ти клас,ама то тогава часовете не бяха много много сериозни...и пак си завърших с 6![]()
ми.....4-5клас някъде от физическо или час на класа
така предполагам
За седем години практика до сега нито един път несъм бегал.
В 5 клас по БГ само няколко човека иначе целия клас често бягаме![]()
леле като се сетя колко пъхтене беше докато избягам от час по история в 5-ти клас....Сърцето ми щеше да изкочи, че тоя даскал си беше ебал майката и после разправях, че ме е заболял зъб...хахаха![]()
haah mi na praktika se pada da e bilo 2ri kals nqkude shtoto bashta mi raboteshe do uchilishteto mi i edin den reshih che vmesto da hodq tam trqbva da ida pri tati da si igra na pc-to
Неподходящ размер на снимка в подпис!
аз преди доста чести1ко бягах от час, ама за първи път беше в 5-ти клас ма не помня по кво![]()
ммм някво гадно беше ама не помня история или немски
"Смъртта на един човек е трагедия. Смъртта на милиони е просто статистика."
Йосиф Висарионович Джугашвили - Сталин
do sq ne sam bqgala![]()
OOOOOOOOOOOOO ebasi vaprosa ne pomna estesveno no sled tozi 4as edva li sma vleznala pove4e v nego![]()
ами... от пети клас все си намирам някакво оправдание за всч часове - я нещо с уч. съвет, я някоя кръгла маса, я някой дебат, но винаги успявам да си намеря еблежкатази година се води, че не съм отсъствала нито 1 час, а в последните 2 седмици не си спомням да съм присъствала на един....
![]()
v 7 klasmai de predi tova ne pomnq be6e izvunredniq po fks vsi4ki si trugnahme...
8 клас по АЕ, имахме по 6-7 часа АЕ на ден, а той ни пускаше само в голямо междучасие, което не се издържаше![]()
Парите могат да купят:
Леглото, но не и съня.
Храната, но не и апетита.
Къщата, но не и дома.
Лекарството, но не и здравето.
По-луксозно място в гробището, но не и на небето!
Po fizika v 9 klas no po princip ne bqgam![]()
ами не си спомням кога и по какво е било .... до колкото се се6там в 6ти клас не оби4ах да ходя на физическо и биология .... не си спомням друго ...иначе ся ....ся маи няма предмет от които да не съм бягала ...не ме кефи даскалото и тва е !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
mai v 6 klas ama ne pomna ot koi 4as beshe
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
в 6 клас-по труд и техника.кви времена бяха весели,а сега съм 10клас
![]()