.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Hybrid View

зайци,чакате ли 15 септември?

зайчета,чакате ли 15 септември с нетърпение или по скоро не искате да идва.
    аз лично с нетърпение чакам да видя новия си клас.а вие????

Супер фен Аватара на Qnchety
    Ми от една страна през ваканцията си стоиш колкот си искаш на компа, имаш пойче време да излизаш с фр, но аз вече чакам с нетърпение да дойде 15 септември. откакто съм почнала училише всяко лято ми е писавало и ми се е ходило на училище. просто защото в училище ти минава по бързо времето, виждаш се с фр, спиш през часовете и какво ли още не!!!

Град
    plovdiv
    Aз го чакам за да видя новия клас

Град
    V Ed!n SoF!!sK! KvArTaL:)
    az neiskam da idva ne iskam da svur6va vakanciqta 6oto i q izkarvam pove4e ot xtra
    ~*~J!vEq k@kTo @z !$k@m , Ob!4@m K0!t0 @z !$k@m, @ 4uJdOtO MnEn!e $lEd MoEtO PoG®eBeN!e~*~

зайчета... помня когато бях аз зайче УЖАС поне първия месец само те базикат...
    Има два типа хора, тези които ме харесват и тези които може да си гледат работата.....

Фен
    Град
    Варна
    Аз ще съм заек, но не се плаша ного от това, имам сведения, че тероризират най-вече момчетата, така че почти не се притеснявам. А иначе нямам търпение да идва учебната година, ще бъда в нова обстановка, сред нови фора /почти/ и така. Забавно

Фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
    Ми от една страна през ваканцията си стоиш колкот си искаш на компа, имаш пойче време да излизаш с фр, но аз вече чакам с нетърпение да дойде 15 септември. откакто съм почнала училише всяко лято ми е писавало и ми се е ходило на училище. просто защото в училище ти минава по бързо времето, виждаш се с фр, спиш през часовете и какво ли още не!!!
    Same...

vivito
    Guest
    i DA i Ne..da-zashtoto shte sam na novo mqsto s novi uchilteli i nov klas..i absoliutno vsichko shte e razlichno,zashtoto shte sam v drug grad.Ne-zashtoto starite mi priqteli shte mi lipsvat i se strahuvam da ne se padna sys nqkoi naduti plovdichanki v edin klas i da ne se spogodq s nikoi ..zashtoto mn mn ne moga da si dyrja ustata zatvorena.

хах. Ако има някой от 4та ЕГ то той ме знае... Миналата година изядох морковите. Цялата първа седмица карах на моркови и люти чушки Към края на седмицата влиза един фр (Момчил) и тероризира съученик:
    -Аре, де. Всички ядоха, само ти остана.
    В тоя момент влизам с подчертано тежкарска походка:
    -А за мене няма ли?
    Той (Момчил) се смее:
    -Не, ти ми изяде морковите, повече не ти трябват.

8ми клас ownz
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Сега се юркате да ходите после се юркате, че не искате да ходите.. как да Ви разбере човек...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
    Аха
    И аз си чакам с нетърпение 15-ти:
    1.защото искам да си видя новия клас,учителите,даже всички ученици на новото ми училище искам да ги видя
    2.защото много ми се ходи да си купувам учебници,красиви тетрадки,химикалчета-цветни,обикновени,моливи,б окати,лепила,ранички,несес ерчета,разни дрешки,1-2 костюма и т.н....
    3.защото дори ми се учи

Сериозно,нямам търпение да си седна на чина..тази атмосфера в клас много ми харесва..да ме изпитват,да излизам на дъската,да си демонстрирам знанията

Броя си дните до 15-ти!

Нели
    Guest

Re: зайци,чакате ли 15 септември?

Цитирай Първоначално написано от macka123
    зайчета,чакате ли 15 септември с нетърпение или по скоро не искате да идва.
    аз лично с нетърпение чакам да видя новия си клас.а вие????
    НЕ ИСКАМ ДА ИДВА 15 СЕПТЕМВРИ!!!

Ох, и на мене ми се ходи на даскало вече. Винаги става така. В края на ваканцията нямам тъпения да свърши. И обратното - като сме на даскало искам ваканция А особено тази година ще е вълнуваща - всичко ново ( училище, даскали, съученици и т.н. ) Само едно нещо ме притеснява нали все пак съм зайче, ще има да ям моркови... Но и това ще отмине, пък и нали все пак ще имам още 4 години да си го връщам Иначе както вече някой спомена, обичам и предучилищната атмосфера - купуване на всичко необходимо за даскало. Просто ме кефи

Супер фен
    даааааа нямам търпение.нямам търпение да си видя новия клас.нямам търпение да си видя новото даскало.нямам търпение да видя новите даскали. абеееее НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ !!!!

Мега фен
    Омръзнахте ми, тъпи 14 годишни! Преди малко писах в темата за зрелостта...определено сте зрели хора! Мислите и говорите само за това. Да не говорим, че уж имате милиони приятели, но явно не ви стигат. Бебета.

Тиара
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lorein
    Ох, и на мене ми се ходи на даскало вече. Винаги става така. В края на ваканцията нямам тъпения да свърши. И обратното - като сме на даскало искам ваканция А особено тази година ще е вълнуваща - всичко ново ( училище, даскали, съученици и т.н. ) Само едно нещо ме притеснява нали все пак съм зайче, ще има да ям моркови... Но и това ще отмине, пък и нали все пак ще имам още 4 години да си го връщам Иначе както вече някой спомена, обичам и предучилищната атмосфера - купуване на всичко необходимо за даскало. Просто ме кефи
    Ой, драгата ми съученичка... Ох, Мими кво да ти кажа... И на мен малко ми стане скучно по-цял ден да мързелувам... Но съм малко изнервена за началото на НОВАТА учебна година. И си нямаш и на предства колко много ще ми липсвате хора! Ти и всички останали! Целия ми стар клас... Просто мн ви обичам хора! Ама да им е гадно на всички по-големи- на мен ми е кеф, че ще съм зайче! И ще съм едно от ония зайчета- черни, дето са супер уроди, слушат метъл и не се обличат с полички тип коланче и блузки сантиметър на сантиметър дето едвам скриват някой части, натъпкани със силикон... Аре на морковите и зелето! \/

Цитирай Първоначално написано от Тиара
    Цитирай Първоначално написано от Lorein
    Ой, драгата ми съученичка... Ох, Мими кво да ти кажа... И на мен малко ми стане скучно по-цял ден да мързелувам... Но съм малко изнервена за началото на НОВАТА учебна година. И си нямаш и на предства колко много ще ми липсвате хора! Ти и всички останали! Целия ми стар клас... Просто мн ви обичам хора! Ама да им е гадно на всички по-големи- на мен ми е кеф, че ще съм зайче! И ще съм едно от ония зайчета- черни, дето са супер уроди, слушат метъл и не се обличат с полички тип коланче и блузки сантиметър на сантиметър дето едвам скриват някой части, натъпкани със силикон... Аре на морковите и зелето! \/
    Ти чакай малко, Адрито току-що се регистрира. Ще й кажа да пише тука. 7б ще превземем форума -

Фен
    Град
    ludnicataaa...
    Охо съученици-бивши и настоящи...как сте бе?
    По темата ми...чакам 15 (или 11) с нетърпение и търпение защото хем ще ми липсва излежаването (любимото занимание) , хем искам да си видя новия клас що за стока е...абе да идва пък да стаа каквото ще

Цитирай Първоначално написано от bill_schrei
    По темата ми...чакам 15 (или 11) с нетърпение и търпение защото хем ще ми липсва излежаването (любимото занимание) , хем искам да си видя новия клас що за стока е...абе да идва пък да стаа каквото ще
    Ха, ама каква съм гадателка. И ето, че и тя дойде

danichka
    Guest
    Do Vivito:
    Az sym ot Plovdiv i shte ucha v Eg Plovdiv -nemski ezik,a ti kyde?

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    purvo se napiaa na 15ti - 4e mi e rd-to poslee nqqm turpenie da doide 18 shtoto shte poburkvam daskalite eiiii ................ kuponaa e vajen

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

Голям фен
    Град
    Compton
    Цитирай Първоначално написано от bill_schrei
    и ти ли ще си подготве в мойто даскало

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от charli_f
    зайчета... помня когато бях аз зайче УЖАС поне първия месец само те базикат...
    taka si pravasi =D> mnogo e gadno a vie zai4eta kvo 6te kajete iskate li novata u4ebna godina da idva.

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    chakam chakam nqmam turpenie!!!! shte bude adski vesel den

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Цитирай Първоначално написано от Novkov
    Сега се юркате да ходите после се юркате, че не искате да ходите.. как да Ви разбере човек...
    верно си е :P
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си