- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- зайци,чакате ли 15 септември?
зайчета,чакате ли 15 септември с нетърпение или по скоро не искате да идва.
аз лично с нетърпение чакам да видя новия си клас.а вие????
Ми от една страна през ваканцията си стоиш колкот си искаш на компа, имаш пойче време да излизаш с фр, но аз вече чакам с нетърпение да дойде 15 септември. откакто съм почнала училише всяко лято ми е писавало и ми се е ходило на училище. просто защото в училище ти минава по бързо времето, виждаш се с фр, спиш през часоветеи какво ли още не!!!
Aз го чакам за да видя новия клас
az neiskam da idvane iskam da svur6va vakanciqta 6oto i q izkarvam pove4e ot xtra
![]()
~*~J!vEq k@kTo @z !$k@m , Ob!4@m K0!t0 @z !$k@m, @ 4uJdOtO MnEn!e $lEd MoEtO PoG®eBeN!e~*~
Аз ще съм заек, но не се плаша ного от това, имам сведения, че тероризират най-вече момчетата, така че почти не се притеснявам. А иначе нямам търпение да идва учебната година, ще бъда в нова обстановка, сред нови фора /почти/ и така. Забавно![]()
Same...Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
![]()
i DA i Ne..da-zashtoto shte sam na novo mqsto s novi uchilteli i nov klas..i absoliutno vsichko shte e razlichno,zashtoto shte sam v drug grad.Ne-zashtoto starite mi priqteli shte mi lipsvat i se strahuvam da ne se padna sys nqkoi naduti plovdichanki v edin klas i da ne se spogodq s nikoi ..zashtoto mn mn ne moga da si dyrja ustata zatvorena.
хах. Ако има някой от 4та ЕГ то той ме знае... Миналата година изядох морковите. Цялата първа седмица карах на моркови и люти чушкиКъм края на седмицата влиза един фр (Момчил) и тероризира съученик:
-Аре, де. Всички ядоха, само ти остана.
В тоя момент влизам с подчертано тежкарска походка:
-А за мене няма ли?
Той (Момчил) се смее:
-Не, ти ми изяде морковите, повече не ти трябват.
8ми клас ownz
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
Сега се юркате да ходите после се юркате, че не искате да ходите.. как да Ви разбере човек...
АхаПървоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
![]()
И аз си чакам с нетърпение 15-ти:
1.защото искам да си видя новия клас,учителите,даже всички ученици на новото ми училище искам да ги видя![]()
2.защото много ми се ходи да си купувам учебници,красиви тетрадки,химикалчета-цветни,обикновени,моливи,б окати,лепила,ранички,несес ерчета,разни дрешки,1-2 костюма и т.н....![]()
3.защото дори ми се учи![]()
![]()
Сериозно,нямам търпение да си седна на чина..тази атмосфера в клас много ми харесва..да ме изпитват,да излизам на дъската,да си демонстрирам знанията![]()
Броя си дните до 15-ти!
НЕ ИСКАМ ДА ИДВА 15 СЕПТЕМВРИ!!!Първоначално написано от macka123
![]()
Ох, и на мене ми се ходи на даскало вече. Винаги става така. В края на ваканцията нямам тъпения да свърши. И обратното - като сме на даскалоискам ваканция
А особено тази година ще е вълнуваща - всичко ново ( училище, даскали, съученици и т.н. ) Само едно нещо ме притеснява
нали все пак съм зайче, ще има да ям моркови...
Но и това ще отмине, пък и нали все пак ще имам още 4 години да си го връщам
![]()
Иначе както вече някой спомена, обичам и предучилищната атмосфера - купуване на всичко необходимо за даскало. Просто ме кефи
![]()
даааааа нямам търпение.нямам търпение да си видя новия клас.нямам търпение да си видя новото даскало.нямам търпение да видя новите даскали. абеееее НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ !!!!
Омръзнахте ми, тъпи 14 годишни! Преди малко писах в темата за зрелостта...определено сте зрели хора! Мислите и говорите само за това. Да не говорим, че уж имате милиони приятели, но явно не ви стигат. Бебета.
Ой, драгата ми съученичка... Ох, Мими кво да ти кажа... И на мен малко ми стане скучно по-цял ден да мързелувам... Но съм малко изнервена за началото на НОВАТА учебна година. И си нямаш и на предства колко много ще ми липсвате хора! Ти и всички останали! Целия ми стар клас... Просто мн ви обичам хора! Ама да им е гадно на всички по-големи- на мен ми е кеф, че ще съм зайче! И ще съм едно от ония зайчета- черни, дето са супер уроди, слушат метъл и не се обличат с полички тип коланче и блузки сантиметър на сантиметър дето едвам скриват някой части, натъпкани със силикон... Аре на морковите и зелето! \Първоначално написано от Lorein
/
Do Vivito:
Az sym ot Plovdiv i shte ucha v Eg Plovdiv -nemski ezik,a ti kyde?
purvo se napiaa na 15ti - 4e mi e rd-to poslee nqqm turpenie da doide 18 shtoto shte poburkvam daskalite eiiii ................ kuponaa e vajen
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
и ти ли ще си подготве в мойто даскалоПървоначално написано от bill_schrei
taka si pravasi =D> mnogo e gadnoПървоначално написано от charli_f
a vie zai4eta kvo 6te kajete iskate li novata u4ebna godina da idva.
![]()
chakam chakamnqmam turpenie!!!! shte bude adski vesel den
![]()
верно си е :PПървоначално написано от Novkov
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........