- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За момчетата
Би ли ви харесало ако гаджето ви прати SMS, в който ви описва как ви прави свирка. Как бихте реагирали? Бихте ли я помислили за курва?
TAV E DOSTA INTERESNO!POSLE MOJE LI DA POSTNE6 SMS-A DA GO VIDQ KVO TO4NO PRESTAVLQVA 4 EMI ELUBOPITNO!![]()
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Kakvo ob6to ima tova s kurvite?Az li4no mn bih se izkefil...oba4e 6e iskam sled tva kato se vidim da q napravi to4no kakto e opisala v sms-a!![]()
Проява на лош вкус!Всеки може да прочете този SMS.
summer_04 мога като лично да ти го напиша ако държиш.
е кое му е курвенското че иска да ми прави свирка? То закво съм си зел гадже иначе?
2т. системно
Ами питам, защото има момчета, които уж са много отворени, но го възприемат като курвенско.
Първоначално написано от Amayo
Ти ако само за това си "взимаш" гаджетата, горката GleZoRaNa...![]()
По тематане съм момче, но ще пиша, за да не направя флууд
Та, според мен момчето яко ще се накефи и няма нищо курвенско в това, момчето ти е гадже, такаче може да си му пишеш каквото си искаш
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
От такива момчета бягай бързо и надалеч защото всъщност са прикрити педераси.Първоначално написано от Th3WildAng3l
2т. системно
Ти като модератор най малко би трябвало да знаеш къде да не си завираш носа.Първоначално написано от miloto_girl-4e
2т. системно
na nego 6te mu haresa ama naistina e kofti ako nqkoi van6en 4ovek go pro4ete
"Какво? Човекът ли е божия грешка? Или бог е грешка на човека?" Ф.Ницше
Що? Според мен най-много да стане обект на малко бъзициПървоначално написано от DuraceLL
по темата: действай мацка, стига SMS-a да включва описания на действия а не на възприятия от рода на обоняние, вкус и тем подобни
![]()
Има ли желание, има и начини!
Ще се счупя от смях.Първоначално написано от Th3WildAng3l
Ми момиче за тия неща не се пита![]()
Don't hate the player , hate the GAME!