.
Затворена тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: balsam za kosa

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia

balsam za kosa

kakuv balsam za kosa polzvate?dovolni li ste?izob6to preporu4aite mi nqkakuv hubav i kajete orientirovu4na cena.az polzvam tozi na L'oreal s perlite i e g/d gotin,no se 4udq sega kakyv da si vzema.
    mersi
    moq nevinnost i greh.....

Guest
    ми аз ползвам и при това сам мн доволна от nivea hair care 2 v 1 як е и е около 3 лв. намира се почти навсякъде

Guest
    az izpolzvam na Sunsilk za izto6tena kosa,ne 4e mi e boqdisvana ili koi znae kak tretirana,no ponqkoga e malko suha.

Голям фен
    Град
    sofia
    Взех си преди 2 седмици на нивея от новата серия за третирана, изтощена и боядисана коса. Косата ми е като нова с него

Град
    Sofia
    tozi deto go ima6e v cosmopolitan li ?

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    От около два месеца ползвам един и същ - на Dove предпазващия ( в светлосиня опаковка е ) . Много съм доволна . Пък и струва около 5 лв.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Повече от фен
    Град
    в страната на любовта
    ползвам и шампоана и балсама на Schwarzkopf shauma "Gliss kur" червения за третирама,суха или изтощтена коса и съм много доволна...

fake
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от bodil4e_f
    "Gliss "мъжки полов орган""
    не не не мога
    по темата Garnier Fructis > all

Ами..то е малко по сложна при мен ама айде ще пробвам да ви обясня...та аз ползвам балсам /и шампоан и маска/ на една фирма наречена AMWAY, но то се поръчва и е около 20 и няколко лева но то е концентрат и се слага малко и ти стига за най малко 3 месеца а след време до 6 месеца и изобщо аз съм много доволна и така това е от мен ако някой иска повече инфо до се свърже с мен по ICQ
    Ако някой се опитва да те засенчи, остави го да слънчаса!

Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от LuCkY^YoU
    tozi deto go ima6e v cosmopolitan li ?
    същия

Град
    Pleven
    Az polzvan Gliss Kur Total care 19.mnogo sum dovolna.polzvam go ot 1 mesec i kosata mi sqka6 ne e su6tata.mnogo e meka.i ve4e ne e tolkova suha.struva 4,50lv
    ..:: k01t0 mRyNka nA kUh0 dRyNka ::...

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ani7ka
    Az polzvan Gliss "мъжки полов орган" Total care 19.mnogo sum dovolna.polzvam go ot 1 mesec i kosata mi sqka6 ne e su6tata.mnogo e meka.i ve4e ne e tolkova suha.struva 4,50lv
    Интересно ми е как си го купувате в магазина..?
    Извинете..да имате от онези мъжки полови органи,които могат да ме оправят (така де,цъфтежа по крайчетата) ?
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Голям фен
    Мии аз използвам тоя на L'OreaL розовичкия и честно казано мн ми харесва.Иначе като цяло балсамите на L'OreaL са добри!..и червения също е добър,но той е за боядисвана коса;-)

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Аз използвам този на Елсев - розовият много сън доволна косата ми става много мекичка

Ami kakvo shte kajete za tezi na Garnier Fructis-az se kolebaq (za balsam de) mejdu tqh i tozi na rozoviq ELSEVE-dosta sam razdvoena....

Град
    Sofia
    ami na Elseve rozoviq e gotin,az dosega go izpolzvax i bqx dovolna. sega v kraina smetka si vzex na Nivea balsamyt,tozi noviq,koito i kaka_lara preporu4a-kum 3,70 nqkude be6e i naistina mi deistva mn dobre na kosata i q sujivqva.a kolkoto do Fructis-za balsamite ne znam,no rpedi sum polzvala maska protiv purhut(ne 4e imax),no miri6e6e straxotno i prave6e kosata ujasno meka.

Ami mai shte e garnier da si kaja 4estno....

Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Az polzvan Gliss "мъжки полов орган" Total care 19.mnogo sum dovolna.polzvam go ot 1 mesec i kosata mi sqka6 ne e su6tata.mnogo e meka.i ve4e ne e tolkova suha.struva 4,50lv
    Извинете..да имате от онези мъжки полови органи,които могат да ме оправят (така де,цъфтежа по крайчетата) ?
    Оффф, толкова ли не разбрахте, че това е от ЦЕНЗУРАТА НА САЙТА?!

По темата: и аз ползвах такъв балсам до скоро (сега съм с маска) и...не беше лош.

Град
    Pleven
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Tova e interesen vupros,no az si go kupuvam ot golemite magazini,kudeto si go vzumam sama ot 6tanda.Taka 4e az nqmam podoben problem.
    ..:: k01t0 mRyNka nA kUh0 dRyNka ::...

Talking

Аз сега си купих на Гарниер с пет билки ама не ми харесва - много е рядък! Това не балсам!...
    Балсама от който съм доволна е на Шаума - Q10! Уникален!!

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    Кирилица !!
    Hostis Honori Invidia

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си