- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ... с някой от форума ...
не съм![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
с мачока ахах![]()
i moita priqtelka e nqkade naokolo ma naposledak se izgubi ne6to...6e si proli4i ako e pro4ela tva ;]
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
mda..toi i bez drugo ve4e ne vliza tuk taka,4e moga da si priznaq
Аз съм имал!!Със себе си,и по-точно с тая дясната дето сега щрака по клавиатурата,ако се сещате за какво говоря!!Ама иначе,без майтап,не,не съм!Ама мнооого бих искал,много....
You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.
hehe, kolegaПървоначално написано от SickBoy
Ama az 6te te izprevarq
Ей, ама никой не се престраши да каже един ник![]()
![]()
e are kaji ti deПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Да.. С тебе![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Thunder - но не пише тук,само се регна и си чете от време на време.. гаджето
![]()
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Малко ме съмнеПървоначално написано от Slippin aSS Grabba
![]()
Ne ne sumama i neiskam
![]()
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
Е защо пък ся така? Уби всичко детско в мен. Така ти се бях наточил за един виртуален секс бааххахахаПървоначално написано от LSD^Lady
трябва да съм много изпаднала за да го направя....като гледам как всички разбират толкова много и колко са опитни напрао......нямам думи
да не съм луда да си легна с някой от тука ве?! ебаси темата изпростяла!!!
![]()
![]()
![]()
Love's the funeral of hearts an ode for cruelty when angels cry blood on flowers of evil in bloom
The funeral of hearts and a plea for mercy when love is a gun separating me from you.
Ами..мисля че не,ама все пак,знае ли човек?Имаме 21414 регистрирани потребители![]()
![]()
![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
1. Зает съм!
2. Няма мноо готини мадами, които да ме привличат чак толко.
3. Едва ли и аз привличам някои от тук.
4. Нямам и желание![]()
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Еми понеже гледам има доста съфорумки които не са се плеснали с никой от форума имам едно ексклузивно предложение за тези които са на територията на град София...![]()
Пишете лично съобщение и това вече няма да е мит :P
незнам... може и да съм![]()
Let The BEAT Control Your Body
никоя от форума не съм рАзчеквал![]()
Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s