- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ... с някой от форума ...
не![]()
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
dam
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Е, ако е за виртуален-да и то доста честичко, не че е кой знае къв кефа просто ме кефи да ис развинтвам фантазията. Иначе реално-не но имам голямо желание и прясно предложение което май няма ад подминаПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
не
ми ако се запозная с някои от тъка може ама при положение че никои не познавам как да го направа
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Май пропусна нещоПървоначално написано от ATAKABG
Има кръв, има чест, има страст, има слава! Няма страх, няма измама, … няма мое, няма твое … „Светът е Берое"
Познавам 2 двойки гаджета! /кво тъпо прозвуча/От форума нямам гадже ,но не бих отказал на the_hottie и ЛаСт!К ! Хората са готини ,тези които написах и още 5 човека! Просто нямам думи за тях!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
mmm da sus princesa_viki![]()
Мммм да...с x3emeПървоначално написано от x3eme
![]()
![]()
offline forever!
Айде 2м под земята !!!!!!!!Първоначално написано от TaRaNTyLa
![]()
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
Мисля че може да правиш секс с някой, без да ти е гаджеПървоначално написано от ANTIHUMAN
![]()
Не се знае, доста момичета посещават форумаПървоначално написано от _Becko_
![]()
Има кръв, има чест, има страст, има слава! Няма страх, няма измама, … няма мое, няма твое … „Светът е Берое"
Е, само с Враца ли се ограничаваш? Я кажи за другите градове. Има една хубавица от Враца...оня път като спах у вас, трябваше и с нея да се видя, ама нямаш успех в това начинание![]()
Оценка за въпроса-Добър 4 Срочна оценка-Добър 4 Годишна оценка-Добър 4Отговор за въпроса ИМАМ СИ ГАДЖЕ ТЪЙ ЧЕ НЕ ТЪРСЯ ПО ФОРУМИТЕ
![]()
нямала съм...хахаха....единственото м,което познАВАм от тука е мом4е от класа ми...а с него някакси...не,не бих имала интимности
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
xex i az poznavam samo edin 4ovek ot foruma iskam da kaja li4no (momi4e) i to4no s neq sum imal intimni otno6eniq i vse o6te imam :P
Не, не съм се и опитвал да имам.
аз никой не познавам от тоя форум![]()
Straight Edge
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and fuck my head
Hang out with the living dead
Snort white shit up my nose
Да![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
рофл.. пак сте изровили древна тема.
Оба4е даКуен4и. Ама то вси4ки знаят, така 4е....
![]()
Робинята на Quench
az neznaehПървоначално написано от SINDEL
![]()
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори