Извинявайте много, ама това не е дискриминация, а нормално възприемане на нещата. И аз така смятам, въпреки че съм момиче. Не че момче, спало с много момичета, за мен е пич, даже се дразня на такива, обаче не би ми попречило, ако момчето преди мен е минало 100 жени. Докато аз никога няма да си позволя такива истории. Това е същото както когато дават романтичен филм и ако едно момиче се разплаче, това може да е лигаво и тъпо, но за всеки случай ако момче се разплаче на някоя мелодрама, ще изглежда просто ужасно и ще е супер смешен. Няма да има никакво достойнство в него. Всъщност истинските мъже могат да си позволят д аплачат само в много тежки случаи, другото е смешно. Не че съм против мъжките сълзи - напротив, това е най-добрият начин човек да излее мъката си, но мъжът трябва да плаче само когато е насаме или с много близки хора и да не допуска да се разцивря пред всички. Иначе е човешко. Същото е и с жената, която се държи "курвенски". Ако го прави така, че никой да не разбере, няма проблем. Така че внимавайте с кого споделяте и с кого спите, така няма да ви наричат курва. Не е нужно цялото даскало да разбере с кого сте се забили. Но ако разберат, че сте спали с две момчета едновременно, не се обиждайте, като ви кажат курва.