- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Град Тема: Варна
аз хора не ям....вече....много горчи месото![]()
btw, на 21 май беше, е откриването на Club 69. Някой ще ходи ли ? Вход безплатен. А на 22 в Masai са Peace Division...хах...вход 8-10лв![]()
peace divison некъв хаус ли бяха,че не помня..?
ся ще прегледам ако си струва може и да се позамисля за парти![]()
най-големия изтърсак от ББ 3 е от нашия град...100% съм сигурен, че ще си замине първи.
иначе tra^la^la, http://www.thedjlist.com/djs/PEACE_DIVISION/
mda kak s1m mojal da go propusnaПървоначално написано от Lyv4eto`
..impossible...
...is nothing...
Ае, защо зимата няма хубави момичета ? Крият се на топло ли какво ? Лятото разноглед да станеш....![]()
Който скоро не е ходил в София няма много правно мнение. Града си е много готин. Малко е претъпкано верно, но пък си има всякакви удобства, не че ние нямаме, но не в такъв мащаб. Аз лично исках да остана доста по-дълго от времето през, което бях там, можеби защото ми е любопитно и е нещо ново... незнам. Има готини момичета не се лъжете.
Почувствах се длъжна да изкажа скромното си мнение за София![]()
Не ми харесва.Мръсна е, прекалено голяма е, много от сградите близо до центъра, и не само естествено, са порутени.
Най се дразня някой като каже провинция *замислено* Невероятно глупаво и изпълнено с липса на съдържание е
Айй аз отивам да си решавам смотаните задачи![]()
Freedom will only be available through death!
Кои са по-добрите дюнери според вас ? До шадраваните "Алаедин"-а или на Скай-а до икономето ?
На "Аладин". Освен това имам позната там и ми ги правят по-хубави. Но да не забравяме, че това е храна за бързо хранене.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
abeee otnosno 4aikite sa koshmar... mn me e strah ot tqh te sa loshi i otmastitelni i sedqt na diunerite i imam 4uvstvoto 4e samo mene gledat i shte mi sko4at
С мен който иска, срещу мен който може
do ikonometo diunerite sa mn po dobri tui aladina e p1lna pomiq![]()
..impossible...
...is nothing...
zavisi kak gi obi4a6az do syda vinagi si vzimam ot dqsnite, a do ikonometo.. i tam si imam 1 mqsto deto samo ot tam si vzimam
![]()
Що за идиотски въпрос ?Аз не хапвам такова нещо... Много са ми съмнителни...
![]()
Пак повтарям- това голямото, бяло и пернато което се мота из Варна е ГЛАРУС, а не ЧАЙКА. Чайката е малко и черно пили, а не голям бял и крадлив звяр
![]()
Що ядете тез гадни дюнери ?? Истината е в пицата на парче и вафлите НАЯ![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
за други не 'ща и да зная \Първоначално написано от rosskata
/
тъй като гледам времето, сбогом на късите ръкави казахме![]()
![]()
da ve da e** gadniq d1jd da e** ....
..impossible...
...is nothing...
3 dni podred s lihvite !Първоначално написано от neMec`
Първоначално написано от In4iTu_
С приятеля ми е живел не малко време в Трошево... Уфф.. така ми се иска и аз да съм жителка на града ви![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
mene dqdo mi jivei vav tro6evo tai 4e imam vrazki za toz kvartal ela da jivei6 6ta natanq ....zapla6taneto 6te go ogovorim ....Първоначално написано от Crazy`Witch
![]()
![]()
![]()
am nqkoi 6i mi obqsni li 6to na 4ERVENIQ PLO6TAT mu vikat 4ERVENIQ..?![]()
За Варна просто супер град!
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
До икономето дюнерите са по-добри, пиците същоА относно забележката относно това, че всички знаели къде е Трошево не съм съгласна...Има някои хора, които като им кажа: "живея в Трошево" ме гледат ей така:
![]()
А къде учите?
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Уча в МГ и незнам къде е Трошево.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36