- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Град Тема: Варна
покрай кашоните може и теб да събере![]()
![]()
бтв, кой ще пее на Нова Година на площада, знае ли се ?
Еми знам ли...ще вземат да ме подгонят, както не мога да бягамПървоначално написано от rosskata
LunaTriCk - чух нещо за Лили Иванова![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
И аз разбрах че Лилито е на мода и тая година ...Иначе Преслава и Любо Нейков щели да бъдат пред читалището във Владиславово![]()
то скоро пак там пред читалището имали някви каскадьори ала-бала, по телевизята даваха...някой знае ли повече ?
LunaTriCk аз бях тамДаже снимах с телефона
Беше мноооу яко :P М/у другото,някой друг от Владиславово??Да драсне едно ЛС
![]()
Преслава ще бъде пред читалището в Аксаковона 23..
Аксаково рлзбахти селото.. има ли някой от там (т.е. тук) който да пише в темата?
Ако има да се сфърже на ЛС с мене
![]()
П.С. Аз живея в Аксаково![]()
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
ABe Varna SI e Varna nai Qkoto e Ama MI E KOfti 4e NQma DA MOga da OTIda da GLedam Gadnata Lili Ivanova.DOkato IZbuhvam kaTO JivoTNO .Vas Dane Vi PUka KOI 6TE PEe na CEntara ? 6te HODITE LI ?
Хахах ама то трябва да се види. Градската забележителност да видим столетник на живо ...Не забравяйте - БЕЗПЛАТНО е !
![]()
Аз лично няма да съм във Варна на Нова година. Който ще ходи на площада да разказва после![]()
Всички знаете онзи индивид, който се разкарва из града и вика "има-има", "чао-чао"....я разкажете ваща версия за неговата легенда как е станал така ? Аз съм чувал за някви версии, че бил с 3 висши и преди бил учител...Сещам се за още един сега, дето се разхожда играейки си с едно въженце и крещейки несвързани неща. Дайте да им разгадайм историите.
![]()
Къде точно обитава този индивид![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Около пощата и катедралата. Нямам си на идея каква им е историята, ама онзи много се нервира като някой му викне "няма, няма".
Ползва търсачката.
Ама ний сме били много напоследък![]()
п.п. вдигам темата малко![]()
поне да беше казал дали скоро ще си имаме няк'ъв голям концерта долу летните дискотеки отвориха ли ги, че аз знам само за тра-ла-ла май
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
концерти незнам, партита мога редовно да ви пиша, но сякаш няма смисъл сам да си чета(+tra-la-la, но той знам че е даже по информиран от мен)
иначе освен Тра-ла-ла отворени са още La Playa, Copacabana и A-lounge, по последни мои наблюдения
на 6ти юни в А-Lounge Руши Видинлиев...
пък в Палас утре ще има Секс, Наркотици и Рок-&-Рол с Дони, Коцето-Калки и Ивайло Христов![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
днес и утре са постановките. преди малко се връщам от там. заслужаваха си 10лв билет.Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
я, кажи за к'во става въпрос... че още повече ме надъха да отида.... тъкмо си намерих и компания и май, май ще го гледам..но кажи какво да очаквамПървоначално написано от LunaTriCk
![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
брилянтен Ивайло Христов, посредствени Дони и Коце. Смях и разсъждения....
аааа също секс, наркотици и рокендрол![]()
Палас беше пълен![]()
Ъ, с'я остава да няма билети![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
четвъртък май откриват долу Планетата (не, че е голямо събитие, де).... пък на 8ми (май беше) Булгарито...с гост - нашия всеобщ всенароден любимец АЗИССССССССС! о0 йеее!др клюка по откривания май не знам
![]()
П.С. Лунатрик гледах Секс, Наркотици и Рок-&-Рол... наистина беше мн мн мн мн добро... а аз очаквах да е леко глуповатичко... но мн ми хареса..отдавна не се бях забавлявала така...![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Мола ще бъде много як обаче!!!
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Моловете* само не разбрах последно...колко ще са точно?
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Мисля че, 2 - единия до гробищата, другия с/у Пикадили Младост