.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    ловър
    Guest

Любовна драма за 2 часа

Гледайте колко неща ми се изсулиха за 2 часа.Прочетете внимателно интересно е!

Имам си гадже ще нарече "Х",с нея се обичаме много и тя мене много аз съм и 1-та любов и съм и 1-т и съм я отворил.Карали сме се за глупости и тя после е ревала за мене и то мн. пъти,дори преди сме късали веднъж за 2 седмици (ама се виждахме тайно през това време).
    Иии всичко си е супер докато тая вечер тя не ми изтърства по телефона (ние си говорим без пари с нея,аз я накарах да ми го каже по телефона тя не искаше искаше утре на живо ама аз настоявах) ... Тя ми каза че има проблем с техните щото тя е по-малка (15 годишна а аз 19) и че техните са и били казали че не трябва да си задължава живота от малка и да бъде свободна за да си го живее и тя зела ги послушала и ми каза че иска да се разделим само за 1-2 седмици колкото техните да спрат да мрънкат но аз не го разбрах тва,ако тя ме обича няма да иска да се разделяме,лесно може да се виждаме тайно от техните
    иии идва и другото че тя ми казва че и заради себе си иска да се разделим за кратко защото да си обмисли живота и да види какво иска и какво не иска...Каза ми че иска да е с мене и че още ме обича и че иска да сме много дълго време заедно ама сега не е точно момента...Аз заминавам студент след 3 седмици имайте го впредвид ще се виждаме всеки уикенд но няма да е същото казах и че като иска да си живее живота да си го живее тогава,ама да внимава кво прави нали ... АЗ знам че ме обича но все пак си помислих и си внуших,че не е вярно щом иска да се разделим за кратко.АЗ и казах че щом ще се разделяме за кратко значи няма да се събираме и тя почна да ми се оплаква че иска да е с мене след това и че значи съм като другите и че иска само за кратко да сме разделени...Аз плаках на телефона и съжалявам за това.Тя и тя се разплака малко и после даже преди чао си казахме че се обичаме и си затворихме...
    ВЪПРОС НОМЕР 1 : Защо го прави и защо го иска уж заради техните щом ме обича? (а че ме обича не е под въпрос истина е)

1 час след телефонният разговор тя ми звъни и ме пита кво правя и утре като се видим (забравих да кажа че се разбрахме за утре в 5 да излезем и да поговорим) да и донеса едни тетрадки за даскало щото тя си ги забрави у нас и аз казах ок и пак подхванахме темата ама за кратко.Този път послушах майка си и не ревах а се държах някак си цял и леко надменно я критикувах че не съм различен аз от другите щото не искам аз да се разделям с нея а тя иска и и казах че тва тя си го избира и че всичко ще се промени от моя страна,една ваза като се счупи после се залепва,но винаги си личи че е чупена някога нали?
    И така разбрахме се утре да си говорим по тая тема и си затворихме,тя между другото ми каза,че и тя е наранена не само аз и нея ще я боли и че не иска да ме губи и не иска да се разделяме и че още ме обича обаче е наложително дори за 1-2 седмици... (е аз след 3 пък заминавам на 300 километра). "Х" също ми каза че ако се разделим тва за вазата не е вярно щото тя после пак ще си е същото но аз и казах че няма да е същото за мене ... и че тя си избира бъдещето като иска да се разделя хубаво нейна си работа ...

ВЪПРОС НОМЕР 2 : Това което майка ми ме посъветва от личен опит(не съм мамино синче споко ама наистина тя ми помогна много в тоя момент) че е по-хубаво да не плача пред нея за да я накарам да се разнежи и да ми каже да тръгнем пак,а по-добре е да се държа малко непукисто и да и докажа че тя греши и че не аз искам да се разделим и че си е за нея... Това което майка ми ми каза е много вярно нали ? как мислите,по-добре е да си твърд понякога за да накараш някой да ти тича след гъза,тези които тичат след някого тичат след този който бяга нали ?

Продължавам с историйката... Затворихме си ние и тя легна да спи че утре 1-ва смяна и се разбрахме за другият ден в 5 ... тааа много научих от майка ми в интересна истината за 1 час разговор така че ви препоръчвам не се стеснявайте от съветите на вашите майки защото те наистина ви казват нещо от личен опит.
    ИИИИИ по 1 време "Х" ми звъни за 3-ти път вече след още 1 час и аз се чудя тая не легна ли да спи бе ... и тя ми вика кво праиш и аз ми нищо.
    И тя ми вика че не може да заспи така и нека да забравим кво сме си говорили тая нощ и нека всичко си е както преди.Тя ми каза че иска да я обичам също както преди и всичко да е хубаво както преди.И аз и казах че е хубаво тва и че няма проблем,но ако наистина се бяхме разделили нямаше да я обичам както преди (в интересна истината аз не мога си променям така чувствата пак щях да я обичам така ама нямаше да го показвам известно време) ... Но ето че накрая както аз и се молих 1 час по телефона и и рева да не късаме и т.н,от съветите на майка ми и от странното ми държание 2-т разговор се стигна до там че тя ми се моли.

И нека отговорете ми на горните въпроси,както си и кажете и мнението като цяло?
    Искам да спомена че "Х" ми каза че предпочита да е с мене отколкото да е свободна ама забравих да го напиша по-горе,тва ми го каза дори когато ми каза че се разделяме за 2 седмици и аз плаках.

Изводът е да бъдете неотстъпчиви и да не се разнежвате дори на хората които обичате,защото аз наистина много обичам "Х" но рискувах да я загубя с коравият ми тон по телефона.А какво постигнах като и плаках-едно нищо само я разчувствах и тя да заплаче и да ми каже че ме обича,но не си отметна мнението да се разделим за 1-2 седмици(уж колкото техните да спрат да мрънкат)

Кво мислите бе хора ?

Повече от фен
    Град
    sofia
    mi tova kazah predi na priqtelqt mi za6toto bqh vlubena v drugo mom4e i iskah da sum s nego no su6tevremenno ne bqh sigyrna i ne iskah da pogybvam za ni6to 1godi6na vruzka.dano pri teb ne e taka,no ne spirai da bude6 korav,kakvoto i da stava,za da ne q zagybi6.kato vidi 4e kvoto i da ti kaje 6te si s neq 6te te pravi na 2 stotinki! Uspeh
    IGRAI, NO NE BUDI IGRA4KA!

Голям фен
    Град
    Memphis
    Цитирай Първоначално написано от BE_MINE
    mi tova kazah predi na priqtelqt mi za6toto bqh vlubena v drugo mom4e i iskah da sum s nego no su6tevremenno ne bqh sigyrna i ne iskah da pogybvam za ni6to 1godi6na vruzka.dano pri teb ne e taka,no ne spirai da bude6 korav,kakvoto i da stava,za da ne q zagybi6.kato vidi 4e kvoto i da ti kaje 6te si s neq 6te te pravi na 2 stotinki! Uspeh
    ei ku4ko q mal4i pak kolkoto do temata taq mai si tursi samo pri4ina da te razkara ne 4etox cqloto samo v na4aloto
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

e az go pro4etih cqloto!i sled kato si se potrudil tolkova da pi6e6 zna4i naistina ima6 nujda ot suvet!vij trqbva da osuznae6 4e tq vse o6te zavisi do golqma stepen ot roditelite si i tva 4e ne iska da gi luje e hubavo 6toto ot li4en opit znam 4e kolkoto puti sum izlugala maika mi tolkova puti e razbirala i sega mi nqma nikvo doverie i si razbihme utno6eniqta zaradi tva...
    postarai se da q razbere6 ako naistina q obi4a6 tolkova trqbva da se nau4i6 da pravi6 nqkoi komnpromisi ako iska6 da ste zaedno!mislq 4e momi4eto te obi4a p tova koeto pro4etoh no prosto qvno ima nekuf truden period s tehnite!i 6te trqbva malko da po4aka6!ne mislq 4e iska da e s drugo mom4e prosto ti e kazala 4e iska da se razdelite i zaradi neq samata samo za da ne q pomisli6 za pikla koqto zavisi ot mama i tate!znam go ot li4en opit povqrvai mi!qvno taka ili ina4e vruzkata vi 6te e trudna i sled kato tq e gotova da se vpusne v tova zaradi teb zna4i i ti trqbva da napravi6 nqkoi dr kompromis za neq mislq 4e go zaslujava!pogovorete si kato se vidite tq trqbva da znae 4e q razbira6 i 4e moje da raz4ita na teb i 4e q obi4a6 i iska6 da si s neq vupreki 4e tq ne e tolkova svobodna da si pravi kvoto iska kato teb!vduhni i malko kuraj be 4ovek ne budi takuv egoist!
    I’m on the outside I’m looking in, I can see through you, see your true colors, cause inside you’re ugly, you’re Ugly like me, I can see through you, see to the real you...

Мега фен Аватара на koalka
    Странно ми стана наистина,че иска да се разделите,за да осмисли живота си.Ако обичаш някого истински искаш да си с него на всяка цена,а не едва ли не да помислиш дали да си с него.Никога не бих слушала нашите за това да ми казват едва ли не да се разделям с човека,който ОБИЧАМ само заради възрастта.Мнението ми е че няма толкова силни чувства,както преди е имала,но не мога да знам със сигурност-не я познавам.

Мега фен Аватара на iiirish
    в това, че е послушала родителите си няма нищо странно. все пак тя е на 15 и още е подвластна на тяхното мнение. явно са й набили в главичката, че те винаги й желаят само най-доброто и затова се опитват да я предпазят (както го правеха с мен) и момичето е сигурно, че те са прави до някаква степен. пък и тя явно щом иска да се разделяте или там да се криете значи няма смелост да се опълчи срещу техните, което повярвай ми е ОГРОМНА грешка!

а за това, което те е посъветвала майка ти... ами била е напълно права. понякога не трябва да се отдаваме на емоциите, а по-скоро да разсъждаваме трезво за да можем действително да направим нещо, а не само да си го изкараме чрез сълзи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си