.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: POmognete... ;(

POmognete... ;(

zdraveite all ..
    Znam 4e na vsi4ki vi e pisnalo ot takiva temi no az iskam da vi spodelq i ako nqkoi moje da mi pomogne..
    Ta slu4aqt e sledniq... s gajeto mi dhodihme po4ti godina...
    V na4aloto kato trugnahme az tukmo bqh skusala s bivsheto mi gaje i bqh super uqzvima i se 4uvstvah sama nujdaeh ot se ot podkrepa i q vidqh v nego i purvite mesec mi beshe mnogo trudno da se vlubq v nego tui kato go 4uvstvah samo kato priqtel no sled koeto ve4e zapo4nah da imam mn silni 4uvstva kum nego i togava edin den toi mi kaza (po sredata na vruzkata ni ) 4e ve4e ne me obi4a i mu e pisnalo i iska da se razdelim no po kusno toi sam mi prizna 4e e bilo samo zashtoto shte zaminava za 4ujbina a az prez tova vreme hodeh dokato bqhme skusali s edno dr mom4e koeto i dosega mn haresvam...no moje bi ot privurzanost se vurnah otnovo pri bivshiq si...i taka hodihme na more bqhme shtastlivi uj vsi4ko beshe nared no nishto ne beshe sushtoto vsi4ko se beshe promenilo ve4e nqmah tezi 4uvstva i postoqnno se seshtah za onova mom4e s koeto hodeh prez vremeto v koeto bqhme skusali...i sega sm super privurzana kum tova mi gaje (s koeto hodim okolo godina ) vupreki 4e skusahme mi e mnogo tujno za nego i prosto mi e super trudno da se razdelim predi 2 3 dena skusahme no se 4uvstvam super samotna tui kato bqhme po cql den predi zaedno ne se razdelqhme izobshto i sega 4uvstvam ejednevieto si prazno 4uvstvam se samotna,neshtastna... imam priqtelki s koito izlizam i se zabavlqvam no te ne mogat da budat po cql den s men za da me uteshavat...az sm sigurna 4e ve4e ne obi4am tova mom4e no mi e super trudno da svikna s misulta 4e nqma da go vijdam vseki den ...
    S nego si 4atim ponqkoga... i se opitvame da si ostanem priqteli no toi (mn me obi4a) i poiska da ne si govorim pone za izvesno vreme tui kato taka mu bilo super gadno... Nqkoi da e popadal v podobna situaciq ?
    Pomognete kak da se spravq... ...
    Ako iskate da znaetre neshto drugo pitaite...
    Mersi na vsi4ki koito go pro4etoha...

Iskam da dobavq i 4e v dnite otkakto se skusali izlizahme vseki den kato frends i az sm mu kazala 4e iskam da se razdelim no toi postoqnno se opitva da me ubedi da se suberem i da ne kusame..i az samo se razmislqm kato go vidq edin takuv tujen...prosto e ujasno !

Супер фен
    момиче...обърка ме..колко са момчетата с които си късала и си била гадже..леле съвсем се омотах..светни ме малко за да съм наясно
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    момиче...обърка ме..колко са момчетата с които си късала и си била гадже..леле съвсем се омотах..светни ме малко за да съм наясно
    dve sa
    Ednoto s koeto hodih super mnogo vreme
    A s drugoto prosto bqh za edna sedmica dokato bqh skusala s postoqnnoto mi gaje...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от AmbeR
    dve sa
    Ednoto s koeto hodih super mnogo vreme
    A s drugoto prosto bqh za edna sedmica dokato bqh skusala s postoqnnoto mi gaje...
    а ти с кого си сега..и с кого искаш да бъдеш..оф пак ще го прочета
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Супер фен
    такам..разбрах ЧАК сега(поне така мисля)..ами разбирам те мила..знам какво е да си привързана към някой и да не искаш да го загубиш,но щом нямаш чувства и си сигурна в това..останете си само приятели най-добре..бъркам ли се пак някъде?

П.П. яйде плс пиши на кирилица че малко трудно го чета

Искам да см с това момче с което бях преди време или с никой поне за известно време,но супер много държа на бившето си гадже и като го видя такъв тъжен.... МНого е трудно..и почвам да му обещавам ще се съберем това онова..и после съжалявам.. може би см прекалено добродушна не знам.... И сега просто няма да мъ звъня няма да си чатя с него нищо ще се опитам да се успокоя малко защото супер много се тормозя от този факт...
    Е...предлоежете някакво занимание нещо с което да не мисля за него...дано сега като започнем училище да не мисля толкова за това... защото е ужасно да си прекарвал всеки ден от живота си в продължение на 1 година с някого и сега да си напълно самичка...

Супер фен
    Искам да см с това момче с което бях преди време или с никой поне за известно време,но супер много държа на бившето си гадже и като го видя такъв тъжен.... МНого е трудно..и почвам да му обещавам ще се съберем това онова..и после съжалявам.. може би см прекалено добродушна не знам.... И сега просто няма да мъ звъня няма да си чатя с него нищо ще се опитам да се успокоя малко защото супер много се тормозя от този факт...
    Е...предлоежете някакво занимание нещо с което да не мисля за него...дано сега като започнем училище да не мисля толкова за това... защото е ужасно да си прекарвал всеки ден от живота си в продължение на 1 година с някого и сега да си напълно самичка...
    мила..започни да тренираш нещо,излизай с приятелки..прави това което ти доставя удоволствие..просто си го изкарай от главата..премахни сичко което ти напомня за него(снимки и ала бала) .. зависи само от теб..никой не казва че ще ти бъди лесно,но ще се справиш-иска се само воля!Айди успех

Съжалявам ако см объркала всички ви ИСках да споделя поне ако не можете да ми помогнете... знам че мнението е много дълго и трудно можете да ми отговорите дано...се оправя в скоро време...

Супер фен
    Съжалявам ако см объркала всички ви ИСках да споделя поне ако не можете да ми помогнете... знам че мнението е много дълго и трудно можете да ми отговорите дано...се оправя в скоро време...
    дано поне ти е олекнало и съм успяла да ти помогна с каквото мога..

мила..започни да тренираш нещо,излизай с приятелки..прави това което ти доставя удоволствие..просто си го изкарай от главата..премахни сичко което ти напомня за него(снимки и ала бала) .. зависи само от теб..никой не казва че ще ти бъди лесно,но ще се справиш-иска се само воля!Айди успех
    мерси

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Щом вече не обичаш бившия си, не го търси повече, не му се обаждай и не го виждай. Като му даваш напразни надежди го караш да страда още повече. На теб ти е тъжно за него, но той ще продължава да страда, докато ти му втълпяваш, че може пак да сте заедно...

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Постъпила си правилно-казала си му,че не го обичаш и сте скъсали.Какво по-добро от това? Аз досега със всичките ми гаджета,които не са много,но не са и малко,съм късала.Искам да ти кажа,че винаги ми е било поне малко гадно за тях,но...някога мислила ли си,че ще им е по-гадно ако ги лъжеш,че ги обичаш?Така правиш гадно не само на тях,но и на себе си.Всеки има правото да е свободен.Всеки има правото да не е лъган.Всеки има правото да е обичан и да обича,но това да не е просто красива лъжа.. Той ще го преодолее...някак си Това теб не те касае.Ти си взела решение,направила си това,което си искала и трябва да си доволна от това.Той е минало за теб.Гледай напред,огледай се около себе си-виж колко момчета има! \/ Имаш толкова време да опознаеш някое от тях,да се влюбиш(не е задължително),да ти е весело Животът е хубав-радвай му се.Кажи това и на бившия си.Накарай го да си мисли,че ако пак се съберете,ще е пълна лъжа,пълен провал,а настоящето е хубаво,защото си имате спомените от миналото Няма смисъл да се въртиш в затворен кръг с него. Надявам се да ме разбереш правилно
    П.С.Повечето ми бивши гаджета все още ме закачат и искат да се върна при тях...просто ги режа!Така че и ти трябва да свикваш занапред-в крайна сметка човек трябва да гледа,разбира,осъзнава и защитава своите собствени интереси.Това момче не е първото(е,дори и да е-тва не променя нещата),няма и да е последното,което ще постъпи така!И ако мислиш да изпитваш съжаление за всеки...как мислиш ще живееш нормално?
    Айде,мацка,лек ден и си помисли хубаво

Мега фен Аватара на koalka
    А аз така и не разбрах защо не може да си с това мамче,с което си ходила през времето,когато си била скъсала с гаджето си?

Голям фен
    Град
    Бургас
    Така е...когато човек не е наясно какво иска в същност...почва да върши глупости...

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Ми застреляй се,най-добре ще направиш!
    2т.

Цитирай Първоначално написано от NoWallz
    Ми застреляй се,най-добре ще направиш!
    aide triiite temata....za da nqma pov4e takiva izliqniq...

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    ами нормално да ти е малко гадно в началото, но след като не изпитваш нищо вече, не виждам защо трябва да превръщаш личните му проблеми в трагедия за самата себе си
    живей си живота, той ще го преодолее, ти не си виновна за нищо, за да го взимаш толкова присърце

малко егоистично звучи, но ако започнем да поемаме на свой гръб и да се притесняваме за всичко лошо, което се случва на другите, кво ще стане..?
    така че престани да се самообвиняваш и продължавай напред - излизай с приятелки, забавлявай се, дивей и не мисли и не съжалявай за нищо

P.S. "такива излияния" има в почти всяка една тема и ако тръгнат да ги трият заради тях, форума празен ще остане
    не обръщай внимание
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    ами нормално да ти е малко гадно в началото, но след като не изпитваш нищо вече, не виждам защо трябва да превръщаш личните му проблеми в трагедия за самата себе си
    живей си живота, той ще го преодолее, ти не си виновна за нищо, за да го взимаш толкова присърце

малко егоистично звучи, но ако започнем да поемаме на свой гръб и да се притесняваме за всичко лошо, което се случва на другите, кво ще стане..?
    така че престани да се самообвиняваш и продължавай напред - излизай с приятелки, забавлявай се, дивей и не мисли и не съжалявай за нищо

P.S. "такива излияния" има в почти всяка една тема и ако тръгнат да ги трият заради тях, форума празен ще остане
    не обръщай внимание
    mersi za otgovora.... beshe mn iskren

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си