- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- POmognete... ;(
zdraveite all ..
Znam 4e na vsi4ki vi e pisnalo ot takiva temi no az iskam da vi spodelq i ako nqkoi moje da mi pomogne..
Ta slu4aqt e sledniq... s gajeto mi dhodihme po4ti godina...
V na4aloto kato trugnahme az tukmo bqh skusala s bivsheto mi gaje i bqh super uqzvima i se 4uvstvah sama nujdaeh ot se ot podkrepa i q vidqh v nego i purvite mesec mi beshe mnogo trudno da se vlubq v nego tui kato go 4uvstvah samo kato priqtel no sled koeto ve4e zapo4nah da imam mn silni 4uvstva kum nego i togava edin den toi mi kaza (po sredata na vruzkata ni ) 4e ve4e ne me obi4a i mu e pisnalo i iska da se razdelim no po kusno toi sam mi prizna 4e e bilo samo zashtoto shte zaminava za 4ujbina a az prez tova vreme hodeh dokato bqhme skusali s edno dr mom4e koeto i dosega mn haresvam...no moje bi ot privurzanost se vurnah otnovo pri bivshiq si...itaka hodihme na more bqhme shtastlivi uj vsi4ko beshe nared no nishto ne beshe sushtoto vsi4ko se beshe promenilo ve4e nqmah tezi 4uvstva i postoqnno se seshtah za onova mom4e s koeto hodeh prez vremeto v koeto bqhme skusali...i sega sm super privurzana kum tova mi gaje (s koeto hodim okolo godina ) vupreki 4e skusahme mi e mnogo tujno za nego i prosto mi e super trudno da se razdelim predi 2 3 dena skusahme no se 4uvstvam super samotna tui kato bqhme po cql den predi zaedno ne se razdelqhme izobshto i sega 4uvstvam ejednevieto si prazno
4uvstvam se samotna,neshtastna...
imam priqtelki s koito izlizam i se zabavlqvam no te ne mogat da budat po cql den s men za da me uteshavat...az sm sigurna 4e ve4e ne obi4am tova mom4e no mi e super trudno da svikna s misulta 4e nqma da go vijdam vseki den ...
S nego si 4atim ponqkoga... i se opitvame da si ostanem priqteli no toi (mn me obi4a) i poiska da ne si govorim pone za izvesno vreme tui kato taka mu bilo super gadno... Nqkoi da e popadal v podobna situaciq ?
Pomognete kak da se spravq... ...
Ako iskate da znaetre neshto drugo pitaite...![]()
Mersi na vsi4ki koito go pro4etoha...![]()