Цитирай Първоначално написано от boto
ok kak sym trygnal na u4ili6te mi vikat s edin prqkor, koito nz za6to sega po4na da mi pravi kofti vpe4atlenie, ot malyk me nari4at s mega prqkora boiler , poneje se kazvam Bolir, ba6ta mi ne e bulgarin i zatova ne sa mojeli da go proizensat li dea nam i stana boiler, ta sea poneje v novo u4ili6te me prieha i tam ima deto 6e mi vikat tai i se 4udq typo li e da ti kazvat tai, izlagaciq li i kvo 6e si pomili nqkoi v pyrviq moment kato me narekat taka, ina4e sy6to mi vikat bo, koeto pove4e mi se haresva, no s gorespometiq prqkor ve4e si ostana, ta se pitam po pirncip za takiva prqkori ot imena i kakvo biha si pomilili v pyrviq moment kato ne znaqt to4no za6to mi vikat taka, za6toto sym kato boiler li prili4am li dea nam nqma ni6to ob6to s istinata, ama mi stava typi4ko i vze da me pritesnqva, sigyrno si vikate bahti typaka tuka kakva tema otvorq toz, ama kvo da napravq takyv sym si, 4uvstvitelen!
ей,спокс!ми на мен са ми викали ....ла-газела,франзи(съкращение от франзелаа);снайпер;хакер.А аз бях ужасно лесно ранима,направо по цял ден ревях смешно ми е кат се сета