Chestit 1vi ucheben den na vsichki uchenici![]()
Хуя до края и душата в рая!
Бе то честито, честито...Ама не знам да плача да се радвам ли
Първоначално написано от King of Kings
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бля...никой не ми е липсвал ..осъзнах го
-RATM"I know my enemies,they're the teachers who taught me to fight me"
dam, i na mene, a pyk tiq deto biha mi lipsvali ne mi lipsvaha 6toto se vijdah s tqh redovno :PПървоначално написано от Jamalska
"Смъртта на един човек е трагедия. Смъртта на милиони е просто статистика."
Йосиф Висарионович Джугашвили - Сталин
-RATM"I know my enemies,they're the teachers who taught me to fight me"
Blqneiskam daskalo,sq kato razbrah i kvi 6ibani daskali sa ni slojili naprao ne mi se hoi na daskalo,a i nekvi zabrani...deto s 6apki ne se hodi,gerdani,shauvari ujas neiskam i da stypvam tam.....
![]()
gledahte li btv v4era?edin parvo klasnik zaek go pitaha dali iska hodi na daskalo i toi vika da s netarpenie i te go pitat 6to toi otgovarq si pi6adoma6nite za da imam samo 6tici.KAK MOJE TAKOVA NE6TO DA SE GAVRQT S MALKITE Y4ENICI?????????????????????????????????????????LA JAT GI 4E E HYBAVO NA Y4ILI6TE A E TO4NO OBRATNOTO
И от мен честит първи учебен ден.
Meрси! И на вас. Аре, започвайте с лудориите!![]()
Айдееее почва се отначалоЛеле искам да я видя оная нещастница по литература и да и се смея...няма да може да ми преебе дипломата кучката долна...надявам се,наистина се надявам да я е яд...овца нещастна
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
миси миси..честитоооооооооооооо ооооооо \/
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
4estito li...![]()
Ако не се учеше, или поне се учеше по-малко....ама иначе е много яко щото съм с изродите и е много весело.
4estito i ot mene pojelavam mn dvoiki i 6estici![]()
![]()