.![]()
nqma ni6to da ti ima i da znae6 4e aspirina obiva samo spermatozoidite vav vaginata no ako nqkoi e stignal do qicekletkata ....... ivednaga bqgai za POSTINOR.
Много ми е интересно с кой акъл си пъхате разни работи там дето принципно само пишка трябва да влиза...Първоначално написано от ELiTyYy
В интерес на истината бензина също убива сперматозойдите, що не ходиш до бензиностанцията да си вкараш един пистолет за по-сигурно, м ?
И Аспирина и Ацетизала са хубави хапчета, помагат доста при преумора на мускулите и махмурлук, само дето на опаковката пише да се взимат през 'плямпалото' а не през 'пикалото', ако ме разбираш какво имам в предвид...
А какво да правиш ли ? Ами запознай се с възможните проблеми след секс преди да те натъпчат, а не после -- пред свършен факт.![]()
абе аз питам за съвет , който да ми помогне.. на тебе като не ти харесва моята тема и проблема ми - може да си чупиш главата някъде идиот смотан ... аман от такива смешници дето само се смеят на проблемите на другите .. айде да те видим ти ако подуеш на някой корема,няма ли да ти е кофти и т.н...прост ли си къф си ... аре бягай от тука и стига си флодил в темата с излишни мнения... ако ми трябва идиотско мнение - ще се обърна към теб!Много ми е интересно с кой акъл си пъхате разни работи там дето принципно само пишка трябва да влиза...
В интерес на истината бензина също убива сперматозойдите, що не ходиш до бензиностанцията да си вкараш един пистолет за по-сигурно, м ?
И Аспирина и Ацетизала са хубави хапчета, помагат доста при преумора на мускулите и махмурлук, само дето на опаковката пише да се взимат през 'плямпалото' а не през 'пикалото', ако ме разбираш какво имам в предвид...
А какво да правиш ли ? Ами запознай се с възможните проблеми след секс преди да те натъпчат, а не после -- пред свършен факт.![]()
![]()
![]()
![]()
и проумей тва...че някой хора имат проблеми - а ти вместо да се подиграваш , вземи помогни...аа ти не можеш,забравих че си някъв супер УРОД
[quote="ELiTyYy"]Много ми е интересно с кой акъл си пъхате разни работи там дето принципно само пишка трябва да влиза...
А какво да правиш ли ? Ами запознай се с възможните проблеми след секс преди да те натъпчат, а не после -- пред свършен факт.
Да дойда да изгреба с лъжичка бялото сладко ако искаш ?Първоначално написано от ELiTyYy
Проблема е, че не обичам да ям от чуждите панички...
Не, харесва ми. Забавлява ме, моля продължи, преди да съм си счупил главата.Първоначално написано от ELiTyYy
Принципно е така, освен ако под 'другите' не визираш някое кифле на 14 годинки /теб визирам./Първоначално написано от ELiTyYy
Айде да видиме. Ама предложения от малолетни-непознати не приемам.Първоначално написано от ELiTyYy
Щом до сега не съм 'подул' /с патка, щото може и със шамари.../ някоя, значи имам поне бегла представа от това кое каде вкарвам и кога да го вадя... 'и т.н...'
Най-вероятно... щом не ти съчуствам значи съм прост. Не отричам.Първоначално написано от ELiTyYy
Предпочитана скорост ?Първоначално написано от ELiTyYy
Живея за деня в който ще се обърнеш към мен... с гръб.Първоначално написано от ELiTyYy
![]()
Погледни първия ред от поста ми. Предложението за лъжицата още е в сила...Първоначално написано от ELiTyYy
Единствения смислен ред от написаното ти и да го окепазиш със size=24 върху 'УРОД'Първоначално написано от ELiTyYy
![]()
elityy ti si nekva super tupa putka (bez izvinenie). kat si dostaty4no typa da ne znae6 kakvo da pravi6 sled gaf, ne trqq prai6 sex, se6 li sa, A ? urungel![]()
Аспирин-а наистина убива сперматозоидите...но както вече ти казаха "obiva samo spermatozoidite vav vaginata".За по-сигурно можеш да си вземеш Postinor...ефикасен е.Незнам на колко си години...но не е хубаво да се взема в по-ранна възраст (предвид това че вече започват половия си живот на 11-12..).Разбира се като повечето лекарства си има странични ефекти.Прочети листовката преди да го вземеш.Възможните нежелани странични ефекти (наи-често срещаните) са гадене,поврущане,разтройст во,главоболие...както и да ти дойде примерно 2-пъти ...Дано съм ти помогнала.Упех,дано да няма нищо.Бъди по внимателна
![]()
hem si ot foruma i 4ete6 teq temi po cql den, hem ima6 celi 400 mneniq i ima6 naglostta da zadade6 tolkova maloumen vypros ? i v sy6toto vreme sigurno dava6 syveti na drugite v temite za seksa ? nqmam dumi, vurha na prostotiqta
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
abe vie ste mnogo prosti...samo i provalqte sega nastroenieto o6te pove4e
Mila i az napravih tozi gaf predi nqkolko sedmici ,Postinor Duo mi pomogna i ti preporachvam da si kupish oshte dnes
на 15 съм ... Sladkoto_L{}ve мерси мн за подкрепата..тези който не ме разбират ще ги помоля просто да не пишат тук ...
![]()
![]()
Не мога да разбера защо някои я нападат като знаете че на всеки може да се случи![]()
еми щото проблема е много често срещан!Иначе смятам че Постинора ще ти помогне..купи си гоПървоначално написано от {{{MiLo_f}}}
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Това с ацетизала не мисля,че ще те спаси.Ако има сперма в теб,тя няма да е само на входа на влагалището - тя ще е около входа на матката или в самата матка.Дотам с аспиринчета...май няма да се получи.Постинор е ефективно средство за 'след гаф',но не трябва да се пие често,защото е вреден - общо взето ти обърква хормоните.
Хора много съм загрижен за едно. Нямам сперма а съм вече на 14. Всички от класа казаха че имат а аз все още нямам. ДАли те лъжат или найстина ми има нещо. Вече дори косми ми излезнаха а пък спермата я няма. От какво може да е. Моля ви помогнете ми че съм много загрижен. Чао и винаги използвайте презервативи.
Най-добре пий Постинор Дуо и нали знаеш-двете наведнъж!Ацетизаламоже и да не помогне.Не рискувай.Нормално е да се появи леко кръвотечение.