- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво правихте на 1 учебен ден
То в нащия град къвто голям избор има...пък и то от 7 у-ща народ едвам едвам намерихме място.Забутахме се в едно кафе от там пък да ядем ...и ся следмалко заминавам пак на кафепък и има някъф панаир с люлки ще варим да се возимПървоначално написано от King of Kings
![]()
ami purvo kato otidohme v daskaloto ni kazaha 4e shte u4imi bqh tam do 11:30 posle se pribrah i izlqzoh s momi4etata.. posle kum 5 otidohme na haus parti na centara..
i se motahme ta tova pravih..
![]()
и ние такаПървоначално написано от Pani
![]()
Mi, ludo be6e v klas, posle sybirane s nqkolko fr... bira ... fr ... bira ...takiva ne6ta
![]()
Отидох, видях си новия клас. После се прибах и по-късно излязох на кафе с приятели да "отпразнувам"
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Ми напихме се като животни,вие какво очаквате.......
You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.
Охохохо....беше мноу мощно...
Станах в 6,оправих се,мотках се вкъщи и излязох.Отидохме да гледаме тържеството уж,ама то толкова и се виждаше...не знаехме кой ни е класен
Всички от класа са се променили ужасно-станали са още по-гадни![]()
Накрая дойде някъв тип и каза да се качим в 310ти кабинет
Отидохме там и си видяхме класния,на име Николай Колев-имаше вид на пиянде,с бяла коса,преподава по химия,няма зъби и се появи с бяла престилка...
![]()
Както и да е,впечатленията ме от даскало са кофти
На обяд ходих да купувам подарък и вечерта бях на рожден ден-беше мощно...
Напих се,плаках,хилих се,плаках,пях,говорих глупости и накрая заспах на стълбите...ей сега преди един час се прибрах и нямам никви сили...![]()
[23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
[23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио
izlizah na kafe s priqteli
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
еми аз реших да си остана в къщи да се наспащото съм 1ва смяна
![]()
аааа бешеее забава, поне на мен демятахме се там в даскалоо чакахме едно подготвоо, после ходихме не кафе при някви сдухльовци, не след дълго ги зарязахме помотахме се и се прибрахме
be careful what you wish for 'cause you just might get it
OOOOO na 15 az nali sam v nov klas i hi4 ne mi haresa....polu4ih 2 morkova..ama dnes napravo poludqh stra6no e qko v tva daskalo i klasa mi e qk i nqmam tarpenie utre da ida pak na u4ili6te!!!!
Видях се с колегите си (готините хора от класа), после пих, кво друго може да се направи. Така завърши тържествената част. После си върших работата.![]()
Учихме 2 часа редовни часове x 40 минути...
Hehee.. nie otidohme s priqteli za 10 minuti v daskalo sled tova na kafe .. motahme se po ulicite i ve4erta si vzehme 9 butilki vodka Marry Jane izpihme q .. i se nadrusahme s eXStazY.. i posle cela nosht sex..![]()
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Бяхме на пицария, после из морската - ядохме сладолед, разхождахме се, киснахме на Пантеона..След тва бяхме на гости в една приятелка от блока и тъй..![]()
Всичко хубаво на този свят си има своя край...
не говорих стоях сама и ме гледаха![]()
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)