- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво правихте на 1 учебен ден
С приятели ходихте някаде или веднага се прибрахте?
Вие сте...
Az ne uspqh da otida na 1 u4 denno ni6to v ponedelnik 6e si gi vida vsi4kite
![]()
mi az sum v nov klas, ama se okaza 4e poznavam stra6no mn hora \/ ...
i posle hodihme na kafe![]()
otidohme na kafe ama ne s moi syu4enici(s tqh ne se obi4ame mnoo mnoo), samo edno momi4e be6e ot klasa mi i s dr friends![]()
"Смъртта на един човек е трагедия. Смъртта на милиони е просто статистика."
Йосиф Висарионович Джугашвили - Сталин
ми пообиколихме малко ходихме до 1 друго даскало да бием едни ама се прибрах щото съм уморен от скитане![]()
пфф, баси излагацията...
аз се успах мега лошо и едва като стигнах до училище един приятел ми каза, че всъщност е 10, а не 9![]()
ии бях супер депресирана, щото исках да ги видя децата![]()
но видях две приятелки и се мотах с тях... глупости общо взето![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
С тия от класа пихме бира, а и довечера ще пием ми се струва. Ще го отпразуваме първият учебен ден.
ходи с една приятелка от халите до ндк и обратно
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Видях много хора и съм адски щастлива....миналогодишните абитюренти бяха дошли да ни видят,тааа доволна съм че ги видях и тях,големи сладури са ейА в момента съм мега смазана...тооолкова мн бира изпих,ужас
Нз как стигнах до нас,сега съм зациклила пред компа и не мога да мръдна...
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Пихме.
Помотахме се с 2 приятелки из центъра и вечерта ще се срещнем с класа и в някоя кръчма ще отпразнуваме![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
амиии аз отидах там..никой не познавах от моя клас..но се запознах с едно момиче и от нея се запознах с класа си..супер ееееееее \Първоначално написано от King of Kings
/ ..после ходих да се снимам и да купувам тетрадки и глупости че в понеделник почваме..и ще съм секи ден до 17:30 на училище и няма да имам време за никой и за нищо
..така че ще ми липсвате многоооооо
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
прайха ми свирка в кенефа
и хубаво ли ти бешеПървоначално написано от Анонимко
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Събудих се в 8...лежах до 8:20. Станах. Изкъпах се. Облякох се. Намацах се с гримове. То беше 9:30. Точно беше свършило тържеството. Много ме е яд че го изпуснах, мамка му. После отидох до една сладкарница. Там бяха две момичета от класа. Повисях с тях. Хапнах плодова торта. И се върнах. Довечера съм навън.![]()
Ми отидох до даскало,ама съвсем за малко.После ходих по магазините и на кафе.Нищо особено общо взето,но ми излязоха плюски на краката пффф
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
na kafe s klasa! \/ izkarahme si super 6toto sme ebati qkiq klas i mn si se obi4ame!
![]()
Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!
Mi...zapoznax se s novite xora i xodix da kupoqsvam sas stariq klas![]()
ni6o osobeno ne e vajen den![]()
celihme zaicite s morkovi.i hodihme do NDK s1s na6te ot klasa![]()
![]()
![]()
![]()
отидох на кафе с няколко френдс и после с най добрата ми приятелка вкъщи![]()
Ходихме на кафе с класа
Натрескахме се жестоко... и довечера пак сигурно...бяхве у един приятел и му потрошихме къщата![]()
Много як ден ми беше!!!![]()
Еми така..значи като за начало ходих там за програмата и т.н.
И после ходихме и си купихме бургери..след това ходихме на НДК ама за малко..След това влязохме в Сити центъра ..разгледахме...някои ядоха от КФС ама аз не бях гладна...след това ходихме на София Ленд ама само аз и още 4 приятелки (другите се прибраха)
Беше супер яко...след това нещо се загубихме и питахме на къде да ходим за еди каде сии в краина сметка след 2 часа път се намерихме на познато място
![]()
и след това минахме за малко през Южния парк..и се прибрахме..Беше супер ден ..направо..
![]()
![]()