- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сеск с....
Хора станах свидетел на нещо ужасно , бях на село до вчера и съвсем случайно докато се разхождаьме с приятелите по полето видях как дядо ми /той развежда стадата от овце на паша/ да чука една овца но освен мен и моите приятели го видяха , чуствам се ужасно .. не мога нито дядо ми нито приятелите ми да ги погледна в очите срам ме е много...какво да направя за да се почуствам по добре![]()
![]()
![]()
![]()
haha ebati izmislicata)) dai ne6to po seriozno
\
/
seriozno li be ... dqdo ti e nqkav psihqsal..zavedi go na lekar![]()
![]()
![]()
![]()
горката овчица
![]()
Кажи на баба си![]()
абе тъпанари темата не е измислица , който няма какво да каже да не пише , а баба ми е починала........
Еми като е починала(лека и пръст дето се вика),човечеца иска да бобулеца....На тея години едва ли някоя ще му върже.Спокс,всички овчари го правят(поне предполагам)![]()
mani ve ima gi sekvi.
imam edno klip4e deto edin ebe magare![]()
А нали беше овца а не овен ? И беше ли такава... спретната и хубава -- 'лачена' дето се вика ?Първоначално написано от Извратен
Не е кой-знае какво успокоение, обаче поне ще знаеш, че дядо ти не е лява лента и подбира...![]()
em to zatva stanalo tva s ovcata...
btw probvai i ti moje da e qko.. pyk i to kato e cqlo stado moje vseki den da si s razli4na i da ne te revnuvat
uspeh![]()
абе педерасти аз си споделям темата вие се базикате не е смешно деба съжалявам че я пуснах тука честно моля модераторите да я изтрият
айде айдеПървоначално написано от Извратен
не моите роднини се се съвокупляват със животни, така че по-леко с обидите
![]()
eх деца деца..
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
човече съчуствам ти доста , гадно е да видиш роднина как прави секс , каму ли с овца кофти мноо........
brato...ti me razbi naprao!!!![]()
е к'во от това?! нека се изкефи човека бре! то и мене ме видяха как чукам коза ама са си ми още приятели нали?
golqma fantaziq imat tiwq deca....