.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Сеск с....

Извратен
    Guest

Сеск с....

Хора станах свидетел на нещо ужасно , бях на село до вчера и съвсем случайно докато се разхождаьме с приятелите по полето видях как дядо ми /той развежда стадата от овце на паша/ да чука една овца но освен мен и моите приятели го видяха , чуствам се ужасно .. не мога нито дядо ми нито приятелите ми да ги погледна в очите срам ме е много...какво да направя за да се почуствам по добре

Guest
    haha ebati izmislicata )) dai ne6to po seriozno \/

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    seriozno li be ... dqdo ti e nqkav psihqsal..zavedi go na lekar

Кажи на баба си

Извратен
    Guest
    абе тъпанари темата не е измислица , който няма какво да каже да не пише , а баба ми е починала........

Еми като е починала(лека и пръст дето се вика),човечеца иска да бобулеца....На тея години едва ли някоя ще му върже.Спокс,всички овчари го правят(поне предполагам)

Guest
    mani ve ima gi sekvi.
    imam edno klip4e deto edin ebe magare

Повече от фен

Re: Сеск с....

Цитирай Първоначално написано от Извратен
    Хора станах свидетел на нещо ужасно , бях на село до вчера и съвсем случайно докато се разхождаьме с приятелите по полето видях как дядо ми /той развежда стадата от овце на паша/ да чука една овца но освен мен и моите приятели го видяха , чуствам се ужасно .. не мога нито дядо ми нито приятелите ми да ги погледна в очите срам ме е много...какво да направя за да се почуствам по добре
    А нали беше овца а не овен ? И беше ли такава... спретната и хубава -- 'лачена' дето се вика ?
    Не е кой-знае какво успокоение, обаче поне ще знаеш, че дядо ти не е лява лента и подбира...

Повече от фен
    em to zatva stanalo tva s ovcata...
    btw probvai i ti moje da e qko.. pyk i to kato e cqlo stado moje vseki den da si s razli4na i da ne te revnuvat
    uspeh

Извратен
    Guest
    абе педерасти аз си споделям темата вие се базикате не е смешно деба съжалявам че я пуснах тука честно моля модераторите да я изтрият

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Извратен
    абе педерасти аз си споделям темата вие се базикате не е смешно деба съжалявам че я пуснах тука честно моля модераторите да я изтрият
    айде айде не моите роднини се се съвокупляват със животни, така че по-леко с обидите

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    eх деца деца..
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Град
    с. Разчепречене, ул. Горно нанадолнище, номер ЩТРЪ
    човече съчуствам ти доста , гадно е да видиш роднина как прави секс , каму ли с овца кофти мноо........

Мега фен Аватара на koalka
    Честно да ти кажа...забавен си.

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от lifestyle
    Еми като е починала(лека и пръст дето се вика),човечеца иска да бобулеца....На тея години едва ли някоя ще му върже.Спокс,всички овчари го правят(поне предполагам)

ae stega ste se podigravali moje puk i da e istina. ami pi4 spoko sigurno ti e mnogo gadno ama spoko-vsi4ki kato ostareqt prevurtat malko ili pove4e.po-dobre se opitai da go zabravi6

Голям фен
    Град
    sf

Re: Сеск с....

brato...ti me razbi naprao!!!

Guest
    е к'во от това?! нека се изкефи човека бре! то и мене ме видяха как чукам коза ама са си ми още приятели нали?

edna^tam
    Guest
    golqma fantaziq imat tiwq deca....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си