- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс на първия учебен ден
На първия учебен ден се прави страхотен секс със съученик, който не си виждал цяло лято. На вас случвало ли ви се е?
Neznam ama az pravq sex samo s gadjeto si![]()
ne, 6to ne doide6 da probvam i da ti kaja![]()
vsi4ko za vas qvno e ebane deba lapi6tacite
![]()
Е пък то страхотен секс се прави и през останалите 364 дни от годината,а и не е задълже да е със съученик![]()
в крайна сметка кой както си го направи![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Първия учебен ден е страхотен за показно самоубийство. Що не пробваш ?Първоначално написано от Лилавичкото
![]()
хаххахахахха,е такаааааПървоначално написано от tX
![]()
![]()
мн си е прав човека-всички правят секс,напраи ти нещо различно,че да те забележат(щот явно тожа искаш)![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
все тая е нали е секс![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
ако хубав съученик си е дошъл от морето и те види на първия учебен ден, защо да не го направите във физкултурния салон
може и в класната стаяПървоначално написано от Анонимко
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
и с класната/класния ръководител става яко![]()
леле...Първоначално написано от Анонимко
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
не ми се е случвало...
vuzirai
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.