.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Бившата

Бившата

Момчета, какво би ви накарало да се върнете при бивше гадже?

Нищо. Миналото е минало. Каквото било - било.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Голям фен
    Град
    Бургас
    Има неща, които биха ме накарали да поразмисля...много зависи от конкретния случай

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Момиче съм,но ще отговоря..
    Никога повече няма да се връщам при бивш. Съгласна съм с Dr.Kazimbutt - каквото било - било,тряя да се гледа напред..
    Наистина зависи от случая,но щом сме скъсали,значи е имало сериозна причина..
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    Цитирай Първоначално написано от priti_kiti
    Никога повече няма да се връщам при бивш. Съгласна съм с Dr.Kazimbutt - каквото било - било,тряя да се гледа напред..
    mnogo to4no kazano . nqmam kakvo da dopalnq .sama si pravi izvodite .
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    сега...ясно е,че човек понякога се изкушава пък и никога не се знае...затова имам следния принцип и гледам да го спазвам - 'каквото повторя и не стане -не потретвам'!тва е,понякога(зависи от случаите)трябва да се дава втори шанс,ама не винаги съм сигурна,че точно аз трябва да го дам!!
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от priti_kiti
    Ми аз не съм много съгласна,защото ако все още има чувства защо пък да не се върнеш при бившо гадже?!Принципа каквото било - било може да важи например,ако наистина много те е наранил и не можеш да простиш и вече си го преодоляла.НО ако все още има искра какво лошо има в това да послушаш сърцето си и да се върнеш;)? Ее.. разбира се, наистина много си зависи от самата ситуация.
    Аз например бих се върнала при някой бивш стига още да има тръпка ..но при мен чувствата ми към всички бивши приятели са се трансформирали в приятелски и едва ли скоро ще ми се случи да се връщам при някой,но иначе ДА бих го направила!:)
    А иначе по самия въпрос,въпреки че съм момиче ще си позволя да отговоря .. .

Цитирай Първоначално написано от Th3WildAng3l
    Момчета, какво би ви накарало да се върнете при бивше гадже?
    Ми мисля,че любовта му към нея;-)

Супер фен
    Ми ако е някоя от она тип гаджета където сме се обичали истински и сме си дали почвика понеже сме си омръзнали - там винаги има потенциал за ново начало но само в случай че си сигурен в свойте и в нейните чувсва.
    Другия вариант е приятелския секс с бившата , един вид напомняне на добрите стари дни. И на двамата не ни се почва наново отношения и темподобни, но си знаеме секи как и колко го прави, та защо да не си помогнем взаимно. Особено пък като се засечете ненадейно на няква неутрална територия - да кажем на морето - тогава задължително праскане!
    Трети вариант - Никога не го правете - Когато си бил зарязан от някоя и после тя почне да ти се врътка да се съберет пак никога не приемайте! Това е върховното поражение на достойнството. Единственото дето е позволено е да играеш двойна игра - да се правиш на зайче и в най неочаквания момент да си направиш зверска гавра, за предпочитане пред много хора та да е пълен позорът.
    Четвърти вариант е същия като трети, само дето ти си от другата страна на въртележката - Заразял си някоя досадна и тя от немане кво да прави иска пак да е с тебе - тука вече можеш да си я ползваш за каквото поискаш. Знаеш че винаги ще дотърчи щом и свирнеш. Но отново много е важно да не изпуснеш нещата така че да се окажеш че си ти тоя дето дотърчава като му свирнат!
    2т. системно

Мега фен
    Град
    sk8girL хубаво,ама щом сте скъсали е тряяло да има някфа причина нали? Примерно след изневяра от негова страна би ли се върнала? Същото важи и ако няма тръпка и чувства.. ако всичко е окей просто е нямало да скъсате =)
    Така стоят нещата,
    cамо силните оцеляват!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Именно.

Мега фен
    Град
    веселите пейки

Re: Бившата

Цитирай Първоначално написано от Th3WildAng3l
    какво би ви накарало да се върнете при бивше гадже?
    бе не съм мъжко...
    ама... чувствата...зависи защо сме се разделили...Мен обикновено растоянията ме разделят от гаджетата

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Познавам много двойки, които ту късат, ту тръгват и все пак се обичат. Аз лично не бих се върнала при старо гадже, защото ако съм скъсала с него, значи е било окончателно, но когато и двамата го искат, защо не...

Голям фен
    Само една дума да ми каже и ще се върна... Аз го "скъсах", но все още има надежда за лубов Много го обичам!

Голям фен Аватара на SuPeRSlaDkA
    Град
    ..::SinCity::..
    Цитирай Първоначално написано от drawers
    Само една дума да ми каже и ще се върна... Аз го "скъсах", но все още има надежда за лубов Много го обичам!
    и аз така.Но не мисля,че ще се върна...

Мега фен Аватара на koalka
    Напълно съм съгласна с теб!

Повече от фен Аватара на akademika
    Град
    Сливен
    Не мисля че ще се върна, дори и да имам чувства, те ще са в конфликт с достойнството и честта ми.Едно очевадно уточнение за момичето вероятно което е пуснало тази тема: Ние момчетата имаме (поне нормалните) достойнстово - и не обичаме да се 'гъбаркат' с него ...

Мега фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от drawers
    и след като имаш чувства защо сте скъсали? вярно,че като загубиш нещо наистина го оценяваш,но..
    Така стоят нещата,
    cамо силните оцеляват!

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

Супер фен
    Град
    София
    Ех, ех, човешка гордост!!!!Не бихте щото тва ти, онова ти....абе като искаш да си с един човек що да не си...Първия път може да не се е получило, но от втория може да се получи...вярно- някои не го заслужават...но заради тази наша гордост до никаде няма да стигнем. Аз когато обичах съм се принизявала с тревата само и само да бъда отново с човека, когото обичах...въпреки всеобщото мнение на другите хора, че се унижавам...Не,защото знаех,че може да се получи отново.И знаех,че това е човекът,когото наистина ама наистина обичам.Иначе има бивши,за които просто знам,че не го заслужават и че нищо няма да стане,за тва не се връщам или ако се върна не го приемам сериозно.

миналато си е минало ..тряабва мн да сум го оби4ала 4е да се върна при него..но пак няма да го направя
    VsIcHk0 IdvA Za Da Si oTiDe I Da oStavI Sp0meN Za ToVa KoeTo NiKoGa NqMa Da Se VuRne..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си