- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- sre6a?
imam sre6a s edno mom4e koeto mnogo haresvam no me e strah 4e 6e blokiram kato go vidq i 6e se durga mnoo tupoi 6e se iz4ervq izpota.....kak da sam spokoina i nai ve4e da ne se iz4ervq???
Mi nai veche badi sebe siza da si nai originalna a pak za drugoto ne se pritesnqvai
![]()
Badi sebe si i si4ko 6te e nared
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
spoko be:P mal4o
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
бъди себе си..това е най-важното![]()
П.П.Mike-Jones смали си подписа(снимката де)
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Бъди естествена,не се притеснявай.Повтаряй си колко си прекрасна и така.
Ако той има чувство към тебе, ще се радва че си блокирала![]()
Първоначално написано от Lorraine
![]()
are napravo she q maxna da si diva i shtastliva
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
4e kakvo lo6o ima da se iz4ervi6?! Na men mi se struva stra6no o4arovatelnoI nqma ni6to lo6o da si malko pritesnena, mom4eto 6te go oceni....e...gledai da ne zabiva6 totalno...
Kakto kazaha drugite, druj se estestveno...i nai-vajnoto - prosto se zabavlqvai
![]()
еми извинявай..на мен не ми пречеше но щеше да имаш проблеми с модераторитеПървоначално написано от Mike-Jones
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Сладко е,ако момичето е притеснено в началото на срещата (на мен поне ми се вижда някак красиво),момчето ще го забележи и все пак ако не е твърде глупав,ще разбере,че е заради него и ще се чувства поласканНо е важно,колкото повече срещата напредва,толкова повече срама да изчезва...иначе той ще си лафи самичък,а едва ли е мн приятно
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Бъди естествена и всичко ще мине супер.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Да съгласна съм с останалите-бъди себе си,това е най-важнотоА ако имаш късмет момчето ще се окаже приказливо и няма да ти даде думата
(при мен така беше веднъж) Не го мисли толкова...успокой се
Хайде мацко успех
![]()
Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...