.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: До кога?

Град
    с. Разчепречене, ул. Горно нанадолнище, номер ЩТРЪ

До кога?

До кога в този радел ще се пускат измислени теми и модераторите няма да вземат мерки , апелирам за спешни мерки , писна ми да чета , как някой се бил изсрал в остата на приятелката си друг бил пърдял , трети ебал куче и всекви такива измислици...питам вас и себе си ДО КОГА?
    бал съм му майката

Голям фен
    Град
    Някъде там....
    Напълно те подкрепям!Смятам,че модераторите трябва да обърнат малко повече внимание ...подобни теми да бъдат изтривани без предупреждение.Аз скоро се рег , но това надявам се непречи да кажа мнението си.Дано обърнат внимание на поста ти...и дано повече хора те подкрепят...Аз съм с теб!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    бахемота-много гаден аватар бе човек-повдига ми се от него.И за де не е флууд-и аз те подкрепям.И на мен ми писна!

Супер фен
    ами флууд сигурно винаги ще има..хора без работа!И аз съм против но модераторите какво могат да направят освен да локват темите..така или иначе пак ще флуудят форума..
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Guest
    бахемота, не ти си човека който ще определи кое е бъзик и кое не е. всеки е достатъчно умен да прецени за себе си, а правото на израз и на мнение е свобода, която е хубаво, че има във форуми като този.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    бахемота, не ти си човека който ще определи кое е бъзик и кое не е. всеки е достатъчно умен да прецени за себе си, а правото на израз и на мнение е свобода, която е хубаво, че има във форуми като този.
    еми то си личи..повечето теми са ебавки..просто е нереално иначе
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    еми то си личи..повечето теми са ебавки..просто е нереално иначе
    Аз току що ебах диня - не беше лошо.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    бахемота-много гаден аватар бе човек-повдига ми се от него.И за де не е флууд-и аз те подкрепям.И на мен ми писна!
    spored men avatar4eto e sladko. kakvo e tova jivotin4e?tvoe li e?

Фен
    Град
    Там където мечтите не свършват...
    Докато в тоя раздел не сложат поне 6 модератора само за него и винаги да има по някой! 8 човека (толкова разбрах че са) не могат да се грижат за целия форум като се има впредвид посещаемостта му!

Супер фен
    mi ne znam i men mnogo me drazni ama kak moje da kontrolira6 bolnite mozaji na nqkoi hora ili jelanieto na drugi da se iztaknat po vazmojno nai-prosta6kiq na4in
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Re: До кога?

Цитирай Първоначално написано от бехемота
    До кога в този радел ще се пускат измислени теми и модераторите няма да вземат мерки , апелирам за спешни мерки , писна ми да чета , как някой се бил изсрал в остата на приятелката си друг бил пърдял , трети ебал куче и всекви такива измислици...питам вас и себе си ДО КОГА?
    Впрочем,няма нищо лошо във факта да си признаеш на хората,с цел да ти олекне на душата,че си осъществил полов акт с животно.В срамните среди на мъжката част това се приема като съвсем нормално.Пък и винаги можеш да се хвалиш,че си "ударил" с една жена повече.
    I'm good at everything...except stomatology.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си