- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- До кога?
До кога в този радел ще се пускат измислени теми и модераторите няма да вземат мерки , апелирам за спешни мерки , писна ми да чета , как някой се бил изсрал в остата на приятелката си друг бил пърдял , трети ебал куче и всекви такива измислици...питам вас и себе си ДО КОГА?
бал съм му майката
Напълно те подкрепям!Смятам,че модераторите трябва да обърнат малко повече внимание ...подобни теми да бъдат изтривани без предупреждение.Аз скоро се рег , но това надявам се непречи да кажа мнението си.Дано обърнат внимание на поста ти...и дано повече хора те подкрепят...Аз съм с теб!![]()
ами флууд сигурно винаги ще има..хора без работа!И аз съм против но модераторите какво могат да направят освен да локват темите..така или иначе пак ще флуудят форума..![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
бахемота, не ти си човека който ще определи кое е бъзик и кое не е. всеки е достатъчно умен да прецени за себе си, а правото на израз и на мнение е свобода, която е хубаво, че има във форуми като този.
еми то си личи..повечето теми са ебавки..просто е нереално иначеПървоначално написано от Анонимко
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Аз току що ебах диня - не беше лошо.Първоначално написано от Lorraine
spored men avatar4eto e sladko.Първоначално написано от krem4et0
kakvo e tova jivotin4e?tvoe li e?
![]()
Докато в тоя раздел не сложат поне 6 модератора само за него и винаги да има по някой! 8 човека (толкова разбрах че са) не могат да се грижат за целия форум като се има впредвид посещаемостта му!
mi ne znam i men mnogo me drazni ama kak moje da kontrolira6 bolnite mozaji na nqkoi hora ili jelanieto na drugi da se iztaknat po vazmojno nai-prosta6kiq na4in
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Впрочем,няма нищо лошо във факта да си признаеш на хората,с цел да ти олекне на душата,че си осъществил полов акт с животно.В срамните среди на мъжката част това се приема като съвсем нормално.Пък и винаги можеш да се хвалиш,че си "ударил" с една жена повече.Първоначално написано от бехемота
![]()
I'm good at everything...except stomatology.