- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Pravim super sex, no...
sexa koito pravim s gadjeto mi e strahoten no vapreki vsi4ko az ne spiram da se samozadovoliavam. ne tova me pritesniava a fakta 4e iskam publika. kogato primerno saseda otsre6ta me gleda orgazma e strahoten. a sa6to taka mnogo fantaziram za grupov sex s petima nepoznati........ ve4e se podmokrih daje
поредният базик :
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=55418
бал съм му майката
Първоначално написано от krem4et0
taka e
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Извратена работа,секви пустиняци има.
2т.
попринцип е нормално де..ама тва твойто не е ли прекаленоПървоначално написано от ValentinaMM
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Em ti pak si pravi sex.Nqma ni6to lo6o ot tova da ostane6 sama s sebe si i syotveno da si mastrubira6 i da si ima6 nqkvi fantaziiki.
Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!
da be da![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
)) bravo
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Само заради секса ли си приятеля си?Не ми отговаряй...знам.