.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    ValentinaMM
    Guest

Pravim super sex, no...

sexa koito pravim s gadjeto mi e strahoten no vapreki vsi4ko az ne spiram da se samozadovoliavam. ne tova me pritesniava a fakta 4e iskam publika. kogato primerno saseda otsre6ta me gleda orgazma e strahoten. a sa6to taka mnogo fantaziram za grupov sex s petima nepoznati........ ve4e se podmokrih daje

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ами просто някои хора се възбуждат от тези неща-прави каквото те кефи-какво толкова.нали не пречиш на никого!

Град
    с. Разчепречене, ул. Горно нанадолнище, номер ЩТРЪ
    поредният базик :
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=55418
    бал съм му майката

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Ами просто някои хора се възбуждат от тези неща-прави каквото те кефи-какво толкова.нали не пречиш на никого!
    taka e
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Извратена работа,секви пустиняци има.
    2т.

Супер фен

Re: Pravim super sex, no...

Цитирай Първоначално написано от ValentinaMM
    sexa koito pravim s gadjeto mi e strahoten no vapreki vsi4ko az ne spiram da se samozadovoliavam. ne tova me pritesniava a fakta 4e iskam publika. kogato primerno saseda otsre6ta me gleda orgazma e strahoten. a sa6to taka mnogo fantaziram za grupov sex s petima nepoznati........ ve4e se podmokrih daje
    попринцип е нормално де..ама тва твойто не е ли прекалено
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

...

Em ti pak si pravi sex.Nqma ni6to lo6o ot tova da ostane6 sama s sebe si i syotveno da si mastrubira6 i da si ima6 nqkvi fantaziiki.
    Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!

Супер фен
    da be da
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Голям фен
    Град
    Memphis
    )) bravo
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Мега фен Аватара на koalka
    Само заради секса ли си приятеля си?Не ми отговаряй...знам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си