- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Kирилица...
Чудя се на компютър, на който по начало няма кирилица (отваря страници написани на кирилица, но няма начин да се пише и клавuатурата е само на англииски) ако се инсталира flextype или някаква друга програма, ще работи ли?![]()
aw Tfa Flex Tupe e Boza napravi si sam v Uroci.net ima tekuv urok
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
Интересно как всеки казва...тва било боза, онова било пълен боклук...някак си странно ми е...Аз от години работя с Флекс-а и уин-кирилизатора...и познайте...никога, ама никога не съм имал проблем свързан с тях...
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
Никога не казвай никога... иначе по темата, ако си с XP спокойно можеш да пишеш кирилица и без да слагаш напаст като Флекс Тайп. Ето Статията, как става фонетиката без флекс тайпПървоначално написано от Axxxel
И аз знам че всякакви допълнителни кирилизатори ти преебават целия Windows, обаче при настроиките на Refional Options и Language Inputs ми иска CD-то на Windows-а а аз го нямам![]()
![]()
некой казвал ли ти е че си мнооо тъпа овцаПървоначално написано от stoness
Moderated by Tiffany
по т.2 от правилника.
АНТИ Флекс Тайп... пишете в Google "injinera" и вижте как стават с неговите бози.
Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!
Първоначално написано от sa_vi_ebah_maikata
А на теб някой казвал ли ти е да не си избиваш комплексите по форумите?
С това "мнение" си плачеш за БАН, модераторите не знам какво правят.
...4 годинки вече...без нито...ама нито един проблем...Първоначално написано от Novkov
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
Ми ползвай си флекстъпа бре. Никой не ти е опрял пистолет в тиквата и принудил да го деинсталираш. Всеки както иска така да сбозва OS си система нали не е моята.Първоначално написано от Axxxel
![]()