.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Габриела90
    Guest

Влюбена съм в мъж

Аз съм на 16, той на 32. Страшно много го харесвам макар и да не го познавам от дълго време. Знам, че това са само повърхностни чувства и физическо привличане, но от много време не съм се чувствала обичана. А това е цел на живота ми още от първия път когато знаех че съм влюбена. Това, което искам е той да ме прегръща, да ме целува навсякъде, да ми покаже колко по-зрял и опитен е от мен и колко знае за любовта, да ми позволи да му доставя удоволствие, да заспя на рамото му, било то само за една вечер, защото както вече казах, нямам сериозни чувства към него. Искам го, дори да знам че веднъж утолена жаждата ми за него ще се превърне в досада, няма да желая повече дори да си говоря с него. И въпреки всичко копнея за докосването на пръстите му и за сладкия вкус на устните му...

малка кучка иска да си го сложи с чичко, нищо ново

Супер фен

Re: Влюбена съм в мъж

Цитирай Първоначално написано от Габриела90
    Аз съм на 16, той на 32. Страшно много го харесвам макар и да не го познавам от дълго време. Знам, че това са само повърхностни чувства и физическо привличане, но от много време не съм се чувствала обичана. А това е цел на живота ми още от първия път когато знаех че съм влюбена. Това, което искам е той да ме прегръща, да ме целува навсякъде, да ми покаже колко по-зрял и опитен е от мен и колко знае за любовта, да ми позволи да му доставя удоволствие, да заспя на рамото му, било то само за една вечер, защото както вече казах, нямам сериозни чувства към него. Искам го, дори да знам че веднъж утолена жаждата ми за него ще се превърне в досада, няма да желая повече дори да си говоря с него. И въпреки всичко копнея за докосването на пръстите му и за сладкия вкус на устните му...
    абе момичееееееееееееее ти не си добре бе!!!Писнало ми е от такива като тебе ..я ходи си фани някое нормално момче и недей се задява с тоя чичко!
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Голям фен
    Град
    Memphis
    ei kurvo q vazirai ebati kurvata shto ne idesh pri bashta si sigorno e na tiq godini tvoq tupa murla
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Guest
    32 годишните не са чичковци, а батковци! над 40 може да е чичко

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    32 годишните не са чичковци, а батковци! над 40 може да е чичко
    лелеее мноу си зле честно ..батковци пххахахахаха
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

деба и малката курва, е заради такива пачаври 15-16 годишните момчета не ебът, мамица й стара

курва!

Супер фен
    абе на къде върви света бее ..тоя е педофил а ти си к*рва

Guest
    ако го прави с 12-14 е подофил, над 16 е нормлно а и доста момичета имат гаджета от 25 нагоре, не някви 18 годишни женчовци дето не знаят и г..за да си избършат без мама!

Супер фен
    ако го прави с 12-14 е подофил, над 16 е нормлно а и доста момичета имат гаджета от 25 нагоре, не някви 18 годишни женчовци дето не знаят и г..за да си избършат без мама!
    леле ..кво те интересуват другите бе -гледай тебе си!Егати хората дето сте..еми ходи се ч**ай с тоя и недей ни занимава с тва щото и без тва от дума не разбираш!

ееееееееее спермо тебе като те ебат от 3 годишна аз що да напраа

Мега фен Аватара на koalka
    По-добре се осъзнай.Това наистина не е нормално.Той е на 32...Не мога да разбера в началото на поста си казваш,че е само физическо привличане,а след това казваш,че си влюбена.Поредния объркан тийеджър.

osyznai se - toi e 2 pati po golqm ot teb !!!

"Какво? Човекът ли е божия грешка? Или бог е грешка на човека?" Ф.Ницше

Повече от фен Аватара на akademika
    Град
    Сливен
    Няма ли един нормален човек който да се осъзнае, че това е (с извинение) бъзик, наистина - като го съчинява 16.2 = 32.32 ти е дошло на ум първо и си написала него. Стига сте пълнили форума с глупости ...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Е,не съдете момичето-не е само тя виновна.Просто ще ти кажа 1-нямате бъдеще заедно.Възрастта е ОГРОМНА пречка,а тази голяма разлика я прави непреодолима.По-добре го остави.Та той с малко усилие може да ти е баща!

Фен
    Град
    In Your Mind..
    Престанете да съдите хората по този начин. Не разбрахте ли вече, че има хора, които мислят различно от вас. Не казвам, че мисленето и е правилно, казвам, че е различно. Харесва го , иска го и го признава. И хоп момичето станало курва. Сега остана и клиенти да и намерим и взехме, че и пари искарахме.

А на авторката на темата, мога да кажа само, че това, което иска да направи ще е грешка и нищо хубаво няма да излезе.

The Only Thing I Understand Is What I Feel!

Повече от фен
    Град
    Sofia

Yoxooo qkata rabota a?E da sig e golqma gazariqta da hodi6 s nqkav 2puti po golqm ot tebe....cool...sa kato te gledam predstavqm si te sled 2-3 godini 6e stane6 golqma jrica na lubovta Xaaaaaaaaaxaxxa uspeh uspeh s toz "batko'koito predpolagam e nepovtorim
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

Цитирай Първоначално написано от akademika
    Няма ли един нормален човек който да се осъзнае, че това е (с извинение) бъзик, наистина - като го съчинява 16.2 = 32.32 ти е дошло на ум първо и си написала него. Стига сте пълнили форума с глупости ...

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    По-зрелите мъже не са повърхностни, може пък да не иска само секс. Кво я нападнахте тука. Нека просто поговори с него и му обясни какво точно желае.

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Predpolagam ste 4uvali izraza "Za lubovta nqma granici" Stiga napadaxte momi4eto bez pri4ina ako naistina 4uvstavata sa vzaimni za6toto da ne opitat A i vkraq na krai6tata toi moje da ne iska sex i da ne e pedofil ne vsi4ki xora sa takiva ne zabravqite tova vse pak!!!

Повече от фен
    Whore!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    По-зрелите мъже не са повърхностни, може пък да не иска само секс. Кво я нападнахте тука. Нека просто поговори с него и му обясни какво точно желае.
    Ka4estvenite mnenieq se vijdat otdale4e.Kolko se e izmenil tozi forum...predi vseki moje6e da ti dade suvet, a sega nqkakvi tuko 6to registrirali se momi4enca i mom4enca otvarqt golemite si usti i purvata im duma e "k*rva" ili razni podobni.Lesno e da sudi6 drugite nali?
    A po temata:KOgato iska6 ne6to prosto preceni situaciqta i ako re6i6 4e sled tova vsi4ko 6te e ok prosto pravi ne6atata,vse pak 1 jivot jiveem nali taka

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    малка кучка иска да си го сложи с чичко, нищо ново
    Prav si ! \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)

Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    абе момичееееееееееееее ти не си добре бе!!!Писнало ми е от такива като тебе ..я ходи си фани някое нормално момче и недей се задява с тоя чичко!
    tva e vqrno za vas teenageri nqma li weeeeee!
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си