.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Панджаганин ")
    Guest

На колко години можеш

Н колко години (най млад) можеш да правиш секс и е редно ?
    10-13

13-15

нагоре

Guest
    15 i nagore spored men!

Фен
    Град
    Там където мечтите не свършват...
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    15 i nagore spored men!

...

Xexexe estestveno 4e ot 15 nagore....
    Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!

Голям фен
    Град
    Някъде там....
    И според мен е над 15...така е най-добре.Но проблема е в среда в която отрасва това поколение.Времето се мини...навиците и порядките също.И тази гразница започва все повече да пада .. и това съвсем не е похвално.Днес някой хора приемат за нормално да водят полов живот на 12 години??Аз немога да го разбера това . И все пак....моят отговор е НАД 15 ...

sy6tiqt
    Guest
    vie na kolo ste bili pri pyrviqt si sex i na kolko e bil partiora vi ?

...

as 17 toi 20
    Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!

Супер фен
    nagore,nagore
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Супер фен
    над 15..според мене на 16 е нормално
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Град
    Sinners Fall
    koito kogato e gotov...........no 6tom trqbva da izrazq li4no mnenie zna4i nad, povtarqm - NAD 15 god.
    If I could I would shrink myself
    And sink through your skin to your blood cells
    And remove whatever makes you hurt.
    But I am too weak to be your cure...

над 15!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами според мен е нормално поне над 15.

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    15 i nagore spored men!
    \/

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Колкото по-голям си и осъзнамаш какво правиш-толкова по-добре!

разбира се 4е 15 и нагоре

ВЪВ СЪРЦЕТО КАПКА МИЛОСТ НЯМАМ, ВЗЕМАМ ВСИЧКО И СИ ЗАМИНАВАМММ!!!...МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!!!

Аз не съм съгласна с вас! Според мен , няма определена възраст , всичко е индивидуално. Всеки е готов по различно време - някой на 13 , други стават и на 20 и пак не са готови ... Аз сега съм на 18 , първия път ми беше на 14 и не съжалявам , както съм казвала и в други теми , като намериш човек , който да обичаш достатъчно ,когато си прочел достатъчно литература по въпроса , тогава си готов. Наистина може би сте прави , че колкото си по-голям , толкова по-добре , но не винаги , когато г онаправиш по-малък си проваляш живота....

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ^DaRk_LaDy^
    Аз не съм съгласна с вас! Според мен , няма определена възраст , всичко е индивидуално. Всеки е готов по различно време - някой на 13 , други стават и на 20 и пак не са готови ...А з сега съм на 18 , първия път ми беше на 14 и не съжалявам ... като намериш човек , който да обичаш достатъчно ,когато си прочел достатъчно литература по въпроса , тогава си готов. Наистина може би сте прави , че колкото си по-голям , толкова по-добре , но не винаги , когато г онаправиш по-малък си проваляш живота....
    Напълно подкрепям твоето мнение, за всеки е индувидуално, това е
    Само дето аз съм на 21 и за първи път го направих на 13, но не съжалявам нито за миг

Цитирай Първоначално написано от Anika85
    Цитирай Първоначално написано от ^DaRk_LaDy^
    Аз не съм съгласна с вас! Според мен , няма определена възраст , всичко е индивидуално. Всеки е готов по различно време - някой на 13 , други стават и на 20 и пак не са готови ...А з сега съм на 18 , първия път ми беше на 14 и не съжалявам ... като намериш човек , който да обичаш достатъчно ,когато си прочел достатъчно литература по въпроса , тогава си готов. Наистина може би сте прави , че колкото си по-голям , толкова по-добре , но не винаги , когато г онаправиш по-малък си проваляш живота....
    Напълно подкрепям твоето мнение, за всеки е индувидуално, това е
    Само дето аз съм на 21 и за първи път го направих на 13, но не съжалявам нито за миг
    Благодаря за подкрепата

Фен Аватара на Ashleyy
    Град
    ВеНеРа
    mi to zavisi kolko si razvit, no est 4e e za predpo4itane ot 15 nagore,za6toto togava si po zrql .Za sajalenie dneshnoto pokolenie ne se zamislq mn za tezi ne6ta i posle mn ot tqh sajalqvat . Za men ne e normalno 12-godi6ni deca vse o6te d apravqt sex
    Силата на жените се определя от слабите места на мъжете...

july89
    Guest
    13 15 е нормално

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    10-13 е нормалното мн ясно

базикам се.. над 15
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Голям фен
    Град
    Stz
    Не може да се каже кога е нормално!Наистина всеки човек си е индивидуален!Има хора които са на 18 с ъкъла на 12,има и такива които израстват по-бързо!Според мен 14-15 е г/д нормално!Аз съм на 17 и го направих на 15!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Re: На колко години можеш

Цитирай Първоначално написано от Панджаганин ")
    Н колко години (най млад) можеш да правиш секс и е редно ?
    10-13

13-15

нагоре

15 и нагоре. когато се влюбиш и искаш да направиш човека до теб щастлив и да усетиш, че искаш да си с него, а не раз-праз на купон защото е модно.

Charlotte_the_Harlot
    Guest
    Доколкото знам, под 14г. е подсъдимо. То не че закона не е тясна врата в широкото поле, но все пак показва нещо. Аз бих казала, кой когато съзрее.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си