- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко години можеш
Н колко години (най млад) можеш да правиш секс и е редно ?
10-13
13-15
нагоре
15 i nagore spored men!
Първоначално написано от Анонимко
Xexexe estestveno 4e ot 15 nagore....
Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!
И според мен е над 15...така е най-добре.Но проблема е в среда в която отрасва това поколение.Времето се мини...навиците и порядките също.И тази гразница започва все повече да пада .. и това съвсем не е похвално.Днес някой хора приемат за нормално да водят полов живот на 12 години??Аз немога да го разбера това. И все пак....моят отговор е НАД 15 ...
vie na kolo ste bili pri pyrviqt si sex i na kolko e bil partiora vi ?
as 17 toi 20
Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!
nagore,nagore
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
над 15..според мене на 16 е нормално![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
koito kogato e gotov...........no 6tom trqbva da izrazq li4no mnenie zna4i nad, povtarqm - NAD 15 god.![]()
If I could I would shrink myself
And sink through your skin to your blood cells
And remove whatever makes you hurt.
But I am too weak to be your cure...
над 15!
разбира се 4е 15 и нагоре
ВЪВ СЪРЦЕТО КАПКА МИЛОСТ НЯМАМ, ВЗЕМАМ ВСИЧКО И СИ ЗАМИНАВАМММ!!!...МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!!!
Аз не съм съгласна с вас! Според мен , няма определена възраст , всичко е индивидуално. Всеки е готов по различно време - някой на 13 , други стават и на 20 и пак не са готови ... Аз сега съм на 18 , първия път ми беше на 14 и не съжалявам , както съм казвала и в други теми , като намериш човек , който да обичаш достатъчно ,когато си прочел достатъчно литература по въпроса , тогава си готов. Наистина може би сте прави , че колкото си по-голям , толкова по-добре , но не винаги , когато г онаправиш по-малък си проваляш живота....
Благодаря за подкрепатаПървоначално написано от Anika85
![]()
mi to zavisi kolko si razvit, no est 4e e za predpo4itane ot 15 nagore,za6toto togava si po zrql .Za sajalenie dneshnoto pokolenie ne se zamislq mn za tezi ne6ta i posle mn ot tqh sajalqvat . Za men ne e normalno 12-godi6ni deca vse o6te d apravqt sex![]()
![]()
Силата на жените се определя от слабите места на мъжете...
13 15 е нормално
10-13 е нормалното мн ясно![]()
базикам се.. над 15![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Първоначално написано от Панджаганин ")
15 и нагоре. когато се влюбиш и искаш да направиш човека до теб щастлив и да усетиш, че искаш да си с него, а не раз-праз на купон защото е модно.
Доколкото знам, под 14г. е подсъдимо. То не че закона не е тясна врата в широкото поле, но все пак показва нещо. Аз бих казала, кой когато съзрее.