.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    hehehehheeh tva mai e ebavka
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

Фен
    Град
    XaCKoBo
    Цитирай Първоначално написано от pristrasrtenata
    NA 15 g sym. Mastyrbiram kato luda, 4ukam se kato luda i we4eno se 4uwstwam nezadowolena. Po nqkolko puti na den swurshwam i ne spiram da imam jelanie za seks. Ne sym semeina nqmam i priatel i poznaite za kakwo stawa wypros. Otdawam se na po4ti vseki muj koito me pojelae i pak ne mi stiga seksa ili "мъжки полов орган" mi e wutre ili prustite. Razberete ne go vadq a ne se 4uwstwam zadowolena. Znam 4e ne e normalno no moje li to da wa e bolestno sustoqnie? Trqbwa li da posetq lekar-seksolog? Ima li wuzmojnost ot samosebesi da se oprawq?Predi malko pak mastrubirah i sega dokato vi pisha pak se vuzbudih i to mnogo? Molq vi pomogne ti mi.4uvstvam se ujasno .Iskam da se po4uvstvam zadovolena!
    ехеххе кат се ебе* много обади ми се и аз да те мина \/ \/

ПС:ОТ КОЙ ГРАД СИ?
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Град
    Varna

Re: Пристрастена съм към мастурбирането

Напълно те разбирам. Понякога съм така. Правя секс и той не ми липсва, но често се занимавам и със себе си.
    Похотливите мисли и фантазии са нещо страхотно! Какви ли са твоите?
    “Ако човек не се смее над миналото си, не може да има здравословно настояще"

Голям фен
    жива и здрава да си ............

Мила,ела при мене,ще разрешим проблема заедно
    2т.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си