- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kam momchetata
Zdraveite!Imame vapros kam momchetata (nie sme dve momicheta)!Taa kakvi momicheta pove4e vi dopadat sladki i rozovi ili metalkite??Iii spored vas normalno li e 13godishno momiche da hodi s 16g mom4e??Blagodarim vi predvaritelno za otgovorite,koito se nadqvame da poluchim. :D :D
най ми допадат майките ви![]()
Сладки и розови - определено не.Първоначално написано от Анонимко
Металки - що не ? Ама зависи...
i kakvo tolkova vi haresvat metalkite,a ne parviqt tip momi4eta??i molq otgvorete na 2 vapros!
абе не съм момче..и бтв темата е тъпичка и може би ще я локнат..но все пак ще отговоря-сладките са за предпочитанеПървоначално написано от Анонимко
все пак е по-добре от някое мрачно и облечено в черно момиче на което света му е крив.Нормално е 13г момиче да ходи с момче на 16г споко
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
сори за оффтопика ама розови?тоя цвят никога не съм го харесвала...
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
ima i qki metalki ima i qki 'kukli barbi'. na 2q vapros: da za6to ne
"Какво? Човекът ли е божия грешка? Или бог е грешка на човека?" Ф.Ницше
Тези които са естествени, и все пак се вместват в някакви рамки на благоприличие ...
sredni ne moje li
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
А на теб какво толкова ти харесват розовите кифли ?Първоначално написано от Анонимко
Въпроса е ироничен.
И това значи, че всеки нормален човек ще игнорира останалата част от некомпетентното ти мнение. Ма аз няма, щото съм ненормален.Първоначално написано от Lorraine
А можеби не ? Мене лично ме зарадва, че не е поредната 'как се целува', 'как се ебе с подхвърляне', 'как се белят семки с уста'.Първоначално написано от Lorraine
За предпочитане според кой ? Гаджето ти ? Приятелите ти ? Теб самата ? Нито един от тия не е мерило за 'за предпочитане' и 'за непредпочитане', еле пък ти, дето дори не си момче...Първоначално написано от Lorraine
Ти току-що описа Батман.Първоначално написано от Lorraine
Винаги ме е забавлявало всеобщо разпространеното мнение за метълите -- мрачни, облечени в черно хора на които света им е крив, затова ще се въздържа от отговор и ще подмина с мрачна, черна усмивка на която света й е крив.![]()
sry no 6te pomolq v tazi tema da pishat samo mom4eta,a ne MOMI4ETA!!
Аз съм момиче,но само ще кажа,че 3 години не са голяма разликаХАЙДЕ УСПЕХ!
нито розови курвички нито метълки средно положение за кво ми е няква "барби" дето е тъпа като галош или някоя брутална метълка да ми счупи зъбите ако я раздразня.
Истината е някъде по средата!
За съжаление такава порода момиче няма![]()
хаха ами то зависи от човека ако аз бях метал щях да си търся металки теи като не съм си търся както вие казвате розови :>Първоначално написано от Анонимко
Нещо романтично
http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
Macintosh: the computers for the rest of us!