- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Kak moje da e takava!!!!
Zdraveite!Predvaritelno se izvinqvam za tova che vi zanimavam s moite problemi.Stova momiche sme zaedno ot 1 klas.Oshte ot togava ne se ponasqhme.Sluchvalo se e da otnesem i dvete edin vzaimen tupanik.Mrazehme se i ne govorehme izobshto.Kogato bqhme v 8 klas doide edin moi bratovched da pojivee u nas.Vsichki zagovoriha za "neveroqtniqt pi4"doshul v grada.{Ne se hvalq che e gotin pone spored men ne e chak tak1v krasavec}Ta kato razbraha che e moi bratovched momi4eto s koeto se mrazime da rechem N zapochna da mi se umilkva i taka stanahme nai-dobrite priatelki.Hodehme si na gosti i zabravihme za godinite kogato bqhme vragove.Tq mi spodeli che mnogo go haresva.A moqta greshka beshe che toi be po-golqm ot neq i beshe sviknal na mnogo gadjeta i ne iskah toi da q narani!!!Sled vreme moite drugi priatelki ot koito se bqh otchujdila za da buda samo s N mi otvoriha ochite i taka razbrah che tq mi e priatelka samo zaradi bratovched mi.Moleshe me da mu kazvam 2 3 mili dumi za neq pred nego.Za shtastie doide denqt v koito bratovched mi si zamina.Kato razbra N vednaga se otdrupna ot men.Zabelqzah tova i se skarahme jestoko kazah i che znam che e bila s men zaradi bratovched mi.Tq estestveno otreche.I taka pak me namrazi.Sega se d1rji milo s men no az ne iskam veche da govorq s neq.Tazi godina pak sme v edin klas i iskam da nqma pove4e omraza po mejdu ni.Molq kajete kak da i se izvinq za slu4iloto se.Ponqkoga se pitam dali izobshto imam vina.Molq pomognete mi.
Първоначално написано от predadena
ти не си виновна
спокс
а що се отнася до тва....
според мен едва ли ще се карате чак толкова след като се познавате по добре от останалите в класа
или поне така мисля
Ти нямаш абсолютно никаква вина !!! постъпила е много грозно според мен и тази година недей нито да се караш с нея нито пък да си и приятелка!
licemerkane padai na neinoto nivo i ne se zaqjdai s neq za da nqmate skandali i problemi prosto badi bezrazli4na kam neq i ne i obra6tai vnimanie i i pokaji 4e ne zna4i ni6to za teb(ako e taka,de)
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Da mislq che ste pravi.No az ne s1m tak1v chovek.Ne moga lesno da pregl1tna l1jata.Naskoro moq fr. mi kaza che razbrala che N e spala s nqkakvo momche prosto taka.Kazah che tova ne me interesuva vse pak jivota si e nein.Ta tazi moq fr. kazala na druga priatelka i tq vzela che kazala na N.Zav1rtq se liut skandal.E ne se skara s men.No mislq che ne moje prosto taka da ostavim neshtata.Iskam da se zdobrq s neq.Ne da s1m i priatelka kakto predi.Iskami se da se uvajavame.Vse pak blagodarq che me podkrepqte.Chovek samo bi meshtal za takiva dobri priateli kato vas.Vie ste N1 =D> \/
![]()