- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Закриват Sofialand...
Закриват Sofialand на 15.10 завинаги![]()
Who gives a shit?
za6to
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Били продали терена и щяли да строят жилищни сгради --->
http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=127227.0
дано не е вярно...![]()
![]()
дамм, не можели да си покриват разходите и били на загуба.
И по-добре тва е ебаси тъпото място...![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
stiga be be6e si gotino a i za hora koito ne s ot sofiq si be6e super razvle4enie
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Аз днеска бях на Софияленд![]()
Ама..аз не искам,яко е там...и не вярвам да са на загуба..поне така мисля ама...![]()
Ми... честно казано, това си беше атракция за децата до 12г. и хората от провинцията според мен. Единствено заради билярда и боулинга ме е яд. Но като атракциони не беше нищо особено. Бледнее ми пред Пратера, макар че изобщо не могат да се сравнят като се замисля.![]()
Както и да е. С него и без него - все ми е тая.
"Hominem te esse memento"
1 път ходих само и ми хареса, защото във Варна няма такова развлечение. Но пък предпочитам да дам 25 лева на Аквапарка тук, отколкото да ги дам за Софияленд
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Интересно. Аз така и не отидохСамо съм минавал, ама не съм влизал
![]()
Ееее... верно е жалко. Кефех се таб на боулинга... Ама... както и да е... се ще се намери друго място
![]()
Живей ДНЕС, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!!!
боулинга им е добър-там ми е правен личния рекорд-146 точки![]()
ох,веселба
ама не ми пука иначе
ааа
и за ония бонбони дето продават там,трудно се намират иначе
Само веднъж съм ходила, хареса ми...Сега щяли да строят жилищни сгради тамТъпо...
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Е не то оставаше да го задържат. Ква е далаверата като влизат трима човека на ден? А имат площ ебем ти колко декара... ще построя 20 блока там, а тва е на 20 мера от лозенец, просто перфектно място за живеене. Смятай като грубо се изкарват по милион-два на блокче...
2т. системно
Не беше лошо, но като ходих на 11. Кофти е за малките деца, които се му се радват... Губят една голяма атракция за тях.
П.П. "Децата до 12 и хората от провинцията..."
Провинцията.... бре бре как звучи...Все едно, като влезете в Aquapolis не се кефите ама айде...
"Всяко чудо за 3 дни."
В началото интересът беше супер голям и нон-стоп имаше хора, но след като "София Лeнд" не предлага нищо ново, което да привлече нови и повече посетители е нормално да го затворят.
Не че ми пука де, ама все пак.![]()
Съжалявам , че ще ви разоочаровам , но София Ленд пак ще я отворят догодина на 1ви май![]()
И без това не съм ходила от толкова време... атракция си е, но само първите пъти...
Как звучи? Да не се обиди нещо?Първоначално написано от DetE-Idi0t
Ми, ако това ще те успокои, родена съм в Шумен и макар да не съм живяла никога там, се гордея с това, и малко или много се приемам за човек от провинцията. Не знам к`во й на тая дума всъщност и защо я правиш на въпрос?
![]()
А относно Акваполиса к`во да ти кажа... Толкова атракция, колкото и СофияЛенд-а...
"Hominem te esse memento"