- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kude poglejdate purvo kato vidite momi4e?
e....mom4etata iskam da 4uq va6eto mnenie po vuprosa?Koq 4ast ot jenskoto tqlo namirate za nai-vajna?.......a ako iskat da se vklu4at i momi4etata
![]()
Краката, очите, лицето![]()
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
o4ite spored mene...
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
абе аз като ти гледам аватарчето познай къде гледамПървоначално написано от Lorraine
Дупето!Определено ако бях момче щях да гледам дупето![]()
![]()
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
za parviq u4eben den bqh s edna kasa poli4ka i potni4e. Gledaha me samo v cicite i zadnika
Момче,момче за мен ти си цигара- станеш ли на фас запалвам друга аз.
А ти целеше да ти гледат интелекта, нали ? Мръсните съученици те...Първоначално написано от momi4ezamilioni
![]()
dobri nabliudeniq ima6Първоначално написано от priti_kiti
![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Според мен лицето трябва да хваща окото...но природата е решила друго
Първоначално написано от sa_vi_ebah_maikata
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
И по мои наблюденя гърдите и дупето.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Аз съм момиче,обаче пак там гледамПървоначално написано от siXt_senSe
![]()
Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...
очите,лицето,коремчето![]()
OBI4AM SKOROSTA DA E VISOKA,OBI4AM DA OTBIRAM NAI-HUBAVATA STOKA!
От до тук написаното следва, че повече момичета се заглеждат по момичета от момчетата... и то по цици и задници.
Нещо ми се струва, че резбата е лява...![]()
да.. ама не, винаги поглеждаме първо в циците и тогава си вдигаме погледа. даже като говоря с жени и винаги им гледам циците, направо чак аз се дразня, ама погледа ми все на там отива... като ги погледна в очите и веднага свеждам поглед ..Първоначално написано от Lorraine
vengeance knows no mercy
бюст дупе и очи
според мен тва е най хубавото в едно момиче
ако бях момче щях там да гледам
И азПървоначално написано от macka123
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Веднъж говорих по тел-а с един мой приятел (просто приятел не нещо повече) и го питах той каза,че той и неговите приятели гледали първо дупето,после бедрата,гърдите и лицето!!!
Очите(говоря за тея на лицето) и лицето. Те издават същостта на човека и можеш да разбереш за 2-3 минути какво чувства и други информация се разбира от тях. Примерно на първият учебен ден направих снимки на класа и сега като гледам списъкът на учениците от моя клас и по лицето на едно момиче съм до около 99% че се казва София без да съм говорил с нея или пък с когото и да било. Всичко е в лицето и очите.
аз съм момиче ама съм чела че момчетата първо гледали очите,след това косата,бюстът,бедрата и накрая задниканз колко е вярно ама ... не съм го измисляла аз
![]()
Определено дупето!!1:>Първоначално написано от siXt_senSe
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Зависи от гледната точка. Ако е отзад - ясно къде, ако ми е в лице - очите и после погледа си избира коя част най му допада![]()
Има ли желание, има и начини!