.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    toti_ll
    Guest

Ако има само безразличие...

Така, сещате се предполагам какво става.
    Аз се отдавам изцяло, чакам го, а когато му споделя, че ми е гадно, когато случайно му изниква работа, а аз незнам, той казва, че не е виновен. Когато кажа, че имам проблем, ми отговаря само с аха и ми е неудобно да продължавам. Но после като му кажа и това получавам отговор, не е вярно, нали знаеш колко си те обичам.
    Омръзна ми да плача, да се мъча, но не мога и да го загубя. Имам чувството че аз съм виновна, че издребнявам, като обръщам внимание на тези неща, но.......съм си тъпичко явно.
    Искам единствено разбиране и малко съчувствие, толкова ли е трудно да ми го даде? Знам че може, знам..

Повече от фен
    Защо си мислиш, че някой друг ще изглади отношенията с приятеля ти ?
    Еле пък от интернет...

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Nedei da se sduhvash... Ne si drebnava.. Vsqko momiche bi se podraznilo ot podobno otnoshenie.. Nedei da plachesh.. Toi ne zaslujava.. Opitai se da govorish s nego.. i ako pak kaje "Nali znaesh kolko mnogo te obicham" mu kaji .. "Ne ne znam.. zashtoto ti ne mi go pokazvash.. samo mi go kazvash a tova ne e dostatachno" Kaji mu vsichko koeto ti teji.. Kaji mu che ti lipsva vnimanie.. i iskash da razchitash na nego.. zashtoto toi ne ti e gadje samo za da se celuvate a i za da si pomagate.. Uspeh!

toti_ll
    Guest
    не може да ми оправите проблемите ясно е. Искам просто разбиране, защото няма откъде да го получа.
    Да. опитвам се да говоря с него, но май няма да стане. В крайна сметка, все някак ще се оправя. Боли боли ама не до смърт.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Виж, мила, от кога сте заедно? Винаги ли се държи така? Да не би да не е приел, че проблемите ти са сериозни и затова не е обърнал внимание? Нямало ли е път, когато се интересува от това как си, дали си наред, ако си тъжна, не ти ли помага Малко е странно, ако обичаш някого, няма начин да си безразличен пред страданията му. Не го разбирам тва....
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

mila znam kak se 4uvstva6 za6toto biv6iqt mi be6e su6tiqt govori s nego,za6to se durji taka,dano toi da izlezne malko po svesten ot biviqt mi ....kaji mu 4e mn strada6 zaradi durjanieto mu,obqsni mu kak stoqt ne6tata..AKO li ne basi da ne e edinstven...tegli mu 6uta :P
    BaDi TaKuv KaKuvTo SiI

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Не си дребнава!Всяко едно момиче,което си има сериозна връзка,очаква да получава разбиране,подкрепа и внимание от момчето до себе си.КАо той се държи така постоянно и това не е само единичен случай,поговори с него и то сериозно!Струва и се странно любимата ти да ти каже че се чувства зле ,че има проблеми и ти да отвърнеш"аха".И недей да се тормозиш повече,да плачеш и т.н. Трябва ти един разговор с него за да си изясниш ситуацията и тогава ще решиш

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Nedei da se sduhvash... Ne si drebnava.. Vsqko momiche bi se podraznilo ot podobno otnoshenie.. Nedei da plachesh.. Toi ne zaslujava.. Opitai se da govorish s nego.. i ako pak kaje "Nali znaesh kolko mnogo te obicham" mu kaji .. "Ne ne znam.. zashtoto ti ne mi go pokazvash.. samo mi go kazvash a tova ne e dostatachno" Kaji mu vsichko koeto ti teji.. Kaji mu che ti lipsva vnimanie.. i iskash da razchitash na nego.. zashtoto toi ne ti e gadje samo za da se celuvate a i za da si pomagate.. Uspeh!
    Напълно съм съгласна.Така е най-добре да направиш.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от magito_gandia
    mila znam kak se 4uvstva6 za6toto biv6iqt mi be6e su6tiqt govori s nego,za6to se durji taka,dano toi da izlezne malko po svesten ot biviqt mi ....kaji mu 4e mn strada6 zaradi durjanieto mu,obqsni mu kak stoqt ne6tata..AKO li ne basi da ne e edinstven...tegli mu 6uta :P
    По-грозна и голяма картинка за подпис не намери ли ?

NME
    Guest
    Всеки мъж, който не е в състояние да поема отговорност (оправдава се като малка кучка) и не знае как да създаде приятна и емоционална обстановка не струва.
    Режи го.
    Намери истински мъж.
    Не мога да повярвам колко момичета ходят с патологични депресари или мъже с психика на деца...

Цитирай Първоначално написано от tX
    Защо си мислиш, че някой друг ще изглади отношенията с приятеля ти ?
    Еле пък от интернет...
    Ахъм.... =D> =D>

Цитирай Първоначално написано от tX
    Цитирай Първоначално написано от magito_gandia
    По-грозна и голяма картинка за подпис не намери ли ?
    подписа е номер 1

Супер фен
    Град
    София
    Ауууу,най-голямата грешка,която може да допуснеш е като мен да се самообвиняваш......едва ли е така....просто има такива странни типове, на които сяшак им трябваш само за картинка,за фон едва ли не...а ако може да мълчиш и да не ги натоварваш с твоите си проблеми....но те пак те обичат....супер глупаво е...щото ако те обичаше наистина щеше да го е грижа за най-малкото нещо,което става с теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си