.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

Molq vi.Speshno mi e

Temata ne e za tuk,no tyi kato tozi razdel e nai chesto poseshtavan i predpolagam moga da polucha po byrzo pomosht.Izvinqvam se,che e v toq razdel,ama mi e speshno.I taka ako nqkoi moje da mi kaje nqkvo pojelanie za svadba,shtoto utre sam na svadba,a ne moga da izmislq nishto.Ako moje da e neshtichko po originalno.Blagodarq predvaritelno.

Фен
    Град
    Navsqkade po vsqko vreme :)
    "Желаем ви звънът на чашите с вино и блясъкът в очите ви да ви съпътства през целият живот. Вярвайте в чудеса, но не разчитайте на тях! Бъдете заедно и се обичайте! По вода да ви върви, а корабът на живота ви да се товари с любов, пари и късмет! Бъдете най-веселите, най-щастливите, добри и нежни, най-красивите! Бъдете най-внимателните, най-любимите, реални,обаятелни, най-неповторимите! Бъдете и добри и строги и слаби и силни! Да сте живи и здрави, много щастливи и да плавате славно по-бурното море на живота, въоръжени с "любов и разбирателство", в което да се разбива всяко цунами. Нека се сбъдне всичко за което мечтаете сега!
    Запазете завинаги ВЯРАТА, НАДЕЖДАТА и нейно величество МЪДРОСТТА!!!!! На добър път от сега нататък, заедно!!!"
    Харесва ли ти
    Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...

Guest
    Super e \/ A neshto po kysichko

Фен
    Град
    ами можеш да го посъкратиш малко :P Друго не знам ,sry
    Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм
    Цитирай Първоначално написано от sunny_girl16
    "Желаем ви звънът на чашите с вино и блясъкът в очите ви да ви съпътства през целият живот. Вярвайте в чудеса, но не разчитайте на тях! Бъдете заедно и се обичайте! По вода да ви върви, а корабът на живота ви да се товари с любов, пари и късмет! Бъдете най-веселите, най-щастливите, добри и нежни, най-красивите! Бъдете най-внимателните, най-любимите, реални,обаятелни, най-неповторимите! Бъдете и добри и строги и слаби и силни! Да сте живи и здрави, много щастливи и да плавате славно по-бурното море на живота, въоръжени с "любов и разбирателство", в което да се разбива всяко цунами. Нека се сбъдне всичко за което мечтаете сега!
    Запазете завинаги ВЯРАТА, НАДЕЖДАТА и нейно величество МЪДРОСТТА!!!!! На добър път от сега нататък, заедно!!!"
    Харесва ли ти
    хаха добре бе =D>
    ама мисля че ако сам/а си измисли ще е много по лесно токолото да го научи.Иначе е добро

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от sunny_girl16
    "Желаем ви звънът на чашите с вино и блясъкът в очите ви да ви съпътства цял живот.Вярвайте в чудеса, но не разчитайте на тях! Бъдете заедно и се обичайте! По вода да ви върви, а корабът на живота ви да се товари най-вече с любов! Бъдете най-веселите, най-щастливите, добри и нежни, най-красивите! Бъдете най-внимателните, най-любимите, реални,обаятелни, най-неповторимите! Бъдете и добри и строги и слаби и силни!Нека се сбъдне всичко за което мечтаете сега!
    Харесва ли ти
    така е по-съкратено
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Фен
    Град
    Mda kratkiq variant po-lesno shte go nauchi ama ste pravi, ako dobavish neshto ot teb shte zvuchi po-iskreno

Ne e lo6o tva, ama ako 6tqh da hodq na svatba, tva nqma6e da moga da go nau4a pone 1 mesec

Живей ДНЕС, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!!!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    "Помни тази вечер,като началото на винаги.Обещание.Като награда, че си устоял на живота толкова дълго.Вярата един в друг и възможността за любов.Решение да игнорираш или просто да се издигнеш над болката на миналото.Споразумение,коет о свърза две души в едно.Празненство...на взетите шансове и предизвикателствата, които предстоят.За двама, които ще бъдат по-силни от един.Като отбор, който се е изправил срещу изкушенията на света.И любовта винаги ще е двигателя на живота ни.Вечерта е само формалност само съобщение на чувствата.Направените обещания остават в дълбините на сърцата ни"

One Tree Hill
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си