- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С кого от форума бихте правили секС?
aко умееш да се връткаш мини,ама фнимафкай,защото съм много критична!![]()
![]()
![]()
*ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!
Аа девойчето .. не се плаши лесноПървоначално написано от _Cuddly_
Даже "то" се радва .. ! (Хахха) Само е забравило да проверява кво става в тая тема
![]()
А относно гледането ? Че AKo ще се прави нещо (амм .. хмм) с _Cuddly_ публиката ще е подбрана .. !
Хахах айдееПървоначално написано от Huk40
))))
ToySoldier - и тебе чакам![]()
![]()
![]()
Kolkoto i protivopolojni mneniq i vuzgledi da imame na men mi e interesno kakva li e Kremchet0 v sexa.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Жалко, няма да ти се отдаде да разбереш по редица причини.
Но съм поласкана, че съм провокирала точно твоето любопитство, относно сексуалните ми възможности.![]()
Ама щом мъжа ми не може 5 минути да мръдне и да си каже името, сигурно има защо!
Ae е ве, вижте ме колко проблеми имам, нокой ли не иска с менИ![]()
![]()
![]()
А иначе с Marina__![]()
(rofl)
зависи колко ти е голям проблемът хахахаПървоначално написано от I_HaVe_A_PrObLeM
:P
![]()
Първоначално написано от snow__queen
eми проблемчето си е големо
![]()
![]()
![]()
bez da 4eta teq 25 stranici kazvam s si4ki qki pi4ki det sa tyk sao da dadat pic4e i![]()
![]()
![]()
![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Фенче, по-спокойно, че като чета някои момиче от тука са доста буйни и ще те разглобят на части![]()
![]()
mnoo ama adski mnoo sa samnqvam v tova po e veroqtno as da gi razglobqПървоначално написано от I_HaVe_A_PrObLeM
![]()
![]()
![]()
Само не разбрах ся, ти ли со поредния курв*р и еб*ч??
Или си търсиш нови брой ки за по 1 път и която пусне веднага си навит!.
Или пък избиваш некФи комплекси ли???
Може имаш проблеми??
Физически,, психически?"?![]()
![]()
Да и аз такаПървоначално написано от Kulio Gangstera
![]()
![]()
![]()
![]()
nqma takova ne6to, podbiram si gi![]()
![]()
как да прая секс с някоя като не съм ги виждал... пък и да съм не всяка ше даде :P :P :P
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
i tova e vqrno no trea parvo dase vidi momi4eto , nz dali ima 4ovek det da legne s momi4e koeto go otvra6tava samo kolkoto ad kaje as sam prail sex
е щом е толко голямо хахаха знае ли човек жените не си падат по проблемни мъже хахахахаПървоначално написано от I_HaVe_A_PrObLeM
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами да се пиша аз догава, ако не за друго, поне за публикаПървоначално написано от bRigHt [!
![]()
Ei tuka cql Gang Bang se zaformi, che i s publika. Napravo v nqkoe golqmo imenie vseki si slaga po edna strashna maska i se subirame za latiski molitvi na yonika i zravo ebane sled koktaila s chadurche![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Az da imam vaprosa prosto a we kak 6a pravq sex s nekoi koito nz kak izglejdatu hubavo ama ddz ... Bi bilo dosta stranno e ako nekoi iska da polafim da se sre6ten nekoi den ok Np ama ...
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
Първоначално написано от bRigHt [!
Ооо, мацко, взимам те тогава.. :P Ама без публика.. ти да не мислиш, че ще ни оставят на спокойствие?
Собственост на Canis_Dirus
E vie pak ve4e vmesto da pi6ete tuka do sega da bqhte svar6ili rabotata
![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
Първоначално написано от _Cuddly_
Окау .. без публика (спираме резервациите).. изцяло да си се отдадем една на друга така !![]()
:P
![]()