- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С кого от форума бихте правили секС?
Ееее, недейте така - ще съм послушенПървоначално написано от _Cuddly_
![]()
ЕЕЕЕ добре де имах в предвид "проблем" за неразбралитеПървоначално написано от snow__queen
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Епъ ко и туй чуду подпись?
PS - A3 li4no sym navita na nqkoe momiчеза ся нямам фаворитка ама . . . няма да се разсърдя ако има желаещи
![]()
![]()
Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
Ако _Cuddly_ .. няма нищо против да са включиш, може и да се получи перфектноВсе пак 3 момичета, едната може да е по-малко задоволена накрая, но странието му е майката ... ..
![]()
![]()
В смисъл .. трябва все пак да се посъветвам с нея, защото може да не иска да ме дава и на друга ..хаха :P то и на мен ми е трудно да деля .. ама и разнообразието е важно нещо ..![]()
![]()
![]()
мн добре те разбрахПървоначално написано от I_HaVe_A_PrObLeM
просто се пошегувах
![]()
*ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!
ako legnete v krug (to 6te e podobie na krug) nikoia niama da e po-malko zadovolenaПървоначално написано от bRigHt [!
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
Направо любовен триъгълник ще се получиПървоначално написано от padnal_angel
![]()
e niama da e triugulnik shot nali tree da se izviiat malko za da stigat edna drugaПървоначално написано от WaKo
![]()
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
Blagodarq za komplimentaПървоначално написано от ville baby
Kak da ti vurna jesta?
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
ia kaji neshto poveche za sebe si,4e moje i az da se zainteresuvam samo da ne ti staneme mnogoПървоначално написано от amatorium
![]()
как да ми върнеш жеста?...хм...някакви предложения...?![]()
Къде е Marina__, що избега нещо?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Епъ ко и туй чуду подпись?
Ехааа, кво става тука бе? хахахах
Аз съм любвеобилна.. няма проблеми. хаха![]()
Собственост на Canis_Dirus
като каже дата и място на срещата за СЕКСССССС хахахаПървоначално написано от ville baby
![]()
:P
Както съм си свободен... с повечето, от други градове (ако отговарят на аватарите си де...)
{SeXy_BaBy}
_Cuddly_ (комплект)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Kaji kakvo te interesuva i shte ti kaja.Първоначално написано от padnal_angel
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
що не се съберем в някои град да си напраим оргия...![]()
![]()
![]()
![]()
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
Значи оставам за публика?Първоначално написано от _Cuddly_
![]()
Кат те гледам на аватара какъв добър стрелец си не може да те оставяме само да воайорстваш хаахПървоначално написано от WaKo
![]()
![]()
Първоначално написано от snow__queen
хахахахахаха.. тва беше мнооооого добро!
П.С.
И стига сте ми гледали аватара. Нямам почти нищо общо с мацката от снимката (нали WaKo?)
Aaaa, устните са доста близки, така че не знам...Първоначално написано от _Cuddly_
![]()
Лъжец!Първоначално написано от WaKo
![]()
На тая устните са 10 пъти по-тънки от моите. Не си особено наблюдателен, хмм..
Тая тема съвсем заприлича на![]()
Левски шампион але але!