.
Затворена тема
Страница 3 от 44 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 1084
    Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Ako trqbva da sum otkroven mislq, che vsqko momiche vuv foruma, koeto e inteligentno i dava sexy otgovori provokira mozuka. Sexa, a i celiq jivot e neshto, koeto se izjivqva prez misulta i fantaziite na chovek. Da chetesh interesnite pisaniq na nqkoe momiche i da ne se predstavqsh kak tova momiche biva podludeno ot vuzbuda ot teb si mislq, che e luja. Vse pak ne govorim za neshta "ela mi shtom te iskam utre da te kopna". Nima jivota nqmashe da e prekrasen ako horata bqha otkroveni s chuvstvat si! ?
    Много ми хареса този отговор,признавам че ме впечетли
    А по темата: И аз нещо се привлякох от amatorium ама няма да стане нищо сигурно
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Град
    Kobe, Japan
    Ами да си кажа честно още съм нов тук и опипвам терена

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Initial_D
    Баххх ако трябваше да избирам с кой да се ч***м от тук трябва да ме затворят за педофилия...половината нямат и 17!!!!
    Дамм :/
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Град
    EastPerih (Исперих)
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Със сички здрави кучки
    +1

Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...

Аз пък не мисля тук да си търся секс. По принцип секс никак не ми липсва. По-ме кефи като прехвърчат искри между мен и половинката. Тръпката е по-яка. Даже се чуда защо ли изказвам мнение сега....

Ама като чета коментарите на krem4et0 - достатъчно описателни и съдържателни, без да са досадни; освен това написани на чист български език. Ще ми се да те познавам лично. Не знам защо, но си мисля, че не си teen. И както виждам имаш модераторски права, така че вероятност да прочетеш това има. Ако искаш драсни ЛС.

И пак дебело подчертавам, че не търся секс ТУК.

Цитирай Първоначално написано от MG-X-Power
    Цитирай Първоначално написано от ^NoWallz
    Искам да изпраскам надуфчето
    Ам да ти изпраскам един в грозната муцуна????Надуфчето е моя и не се пипа аз да ти кажа!
    Аз искам да опъна Надуфчето в дупето докато MG-X-Power ми облизва топките

Би било върховно!!!

Повече от фен
    omg az s nikoi kat chili pochiti nikoi nqma svoi snimki pravete kato men bee

...

Takaa Takaa interesen vapros ... Amm ko da vi kaja po temata kato nepoznava6 nikogo stava taka malko kofti ... 4esno da si kaja nz kak bih reagiral na podobno ne6to
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!

Повече от фен Аватара на snow__queen
    Град
    Между Рая и Ада
    Зависи,нз какво се крие зад никовете хаха Но определено не си търся някой за секс,само да кажа ВНИМАВАЙТЕ,че аз се травмирах от едно предаване на Море от любов хахаха Да няма изненади
    *ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от snow__queen
    Зависи,нз какво се крие зад никовете хаха Но определено не си търся някой за секс,само да кажа ВНИМАВАЙТЕ,че аз се травмирах от едно предаване на Море от любов хахаха Да няма изненади
    haha i az go znam tui ...daje si mislq , chq nqmashe da sym sys segashniq si fr , ako go bqh gledala predi 1 godina
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Град
    Sofia
    ми....нз...не съм виждал пиковете на женската част от форума
    Пък и съм на 15 и се съмнявам да има "нимфоманки" на по 14-15 год

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Еми от тези които сега посещават форума май остана само балона
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Shmatko
    Guest
    Коя серия?

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Точно т'ва случайно го гледах.
    Тия бяха няк'ви уникални случаи.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Shmatko
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Ма кажет еми какво толкова сте гледали?

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Shmatko
    Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Ма кажет еми какво толкова сте гледали?
    Няк'ви близначки се представяли за близнаци по чата.. (те всъщност приличаха на женствени момчета и минаваха..) и 2 години или там колкото беше, слушах малко, ходели с 2 момичета(и на живо са се виждали).. и накрая те ги разкрили.
    А тия близначките дори и в предаването се бяха представили за мъже с фалшиви лични карти.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на amatorium
    Haha. Tova sum propusnal da go gledam. No ako trbva da se razkrivam shte trqbva da spodelq, che vsushtnost sum babka na 69 godini.
    Eating isn't cheating - Arnold

Shmatko
    Guest
    Е.и. ? Това какво общо има с вас?

Ето го морето...
    http://vbox7.com/play:091a53c6

Повече от фен Аватара на snow__queen
    Град
    Между Рая и Ада
    Казах само,че тия направо могат да ти убият желанието да искаш да го правиш с някои форумец хахахаха А иначе и аз не следя море от любов,казаха ми за това и го гледах във в бокс
    *ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!

Цитирай Първоначално написано от Initial_D
    Баххх ако трябваше да избирам с кой да се ч***м от тук трябва да ме затворят за педофилия...половината нямат и 17!!!!
    \/

...

Napalno sam saglasen bratle tuka lapetata predstavlqvat sigorno okolo 85% 4e ako ne i pove4e
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!

Супер фен Аватара на fake
    bахти тва море от любов кво е ужасно...
    вярно е, момчетата/момичетата са виновни, че са се ебавали така с оная без да и кажат изобщо, ама тая пуздра Наталия ебаси как ги оплю
    тва е състояние, с което човек се ражда, а тая им вика потърсете помощ. кво си мисли, че някъф психолог ще ги накара да бъдат момичета ли, ебаси ква е проста
    Boots and braces don't make racists!

Мега фен Аватара на amatorium
    Sexita ne beshe li na sexa gadjeto mu? Nedei tui, che sexa ako nauchi shte padne qko plushtene!
    Eating isn't cheating - Arnold

И аз съм навит на сексита. И изобщо не ме интересува кой е "секса" ли е къв ли е...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си