- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С кого от форума бихте правили секС?
Много ми хареса този отговор,признавам че ме впечетлиПървоначално написано от amatorium
![]()
![]()
А по темата: И аз нещо се привлякох от amatoriumама няма да стане нищо сигурно
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Ами да си кажа честно още съм нов тук и опипвам терена![]()
Дамм :/Първоначално написано от Initial_D
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
+1Първоначално написано от Анонимко
![]()
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
Аз пък не мисля тук да си търся секс. По принцип секс никак не ми липсва. По-ме кефи като прехвърчат искри между мен и половинката. Тръпката е по-яка. Даже се чуда защо ли изказвам мнение сега....
Ама като чета коментарите на krem4et0 - достатъчно описателни и съдържателни, без да са досадни; освен това написани на чист български език. Ще ми се да те познавам лично. Не знам защо, но си мисля, че не си teen. И както виждам имаш модераторски права, така че вероятност да прочетеш това има. Ако искаш драсни ЛС.
И пак дебело подчертавам, че не търся секс ТУК.
Аз искам да опъна Надуфчето в дупето докато MG-X-Power ми облизва топкитеПървоначално написано от MG-X-Power
![]()
Би било върховно!!!
omg
az s nikoi kat chili pochiti nikoi nqma svoi snimki
pravete kato men bee
![]()
Takaa Takaa interesen vapros ... Amm ko da vi kaja po temata kato nepoznava6 nikogo stava taka malko kofti ... 4esno da si kaja nz kak bih reagiral na podobno ne6to![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
Зависи,нз какво се крие зад никовете хахаНо определено не си търся някой за секс,само да кажа ВНИМАВАЙТЕ,че аз се травмирах от едно предаване на Море от любов хахаха
Да няма изненади
*ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!
haha i az go znam tui ...daje si mislq , chq nqmashe da sym sys segashniq si fr , ako go bqh gledala predi 1 godinaПървоначално написано от snow__queen
![]()
![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
ми....нз...не съм виждал пиковете на женската част от форума![]()
Пък и съм на 15 и се съмнявам да има "нимфоманки" на по 14-15 год
Еми от тези които сега посещават форума май остана само балона![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Коя серия?Първоначално написано от snow__queen
![]()
Точно т'ва случайно го гледах.Първоначално написано от snow__queen
Тия бяха няк'ви уникални случаи.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ма кажет еми какво толкова сте гледали?Първоначално написано от Lady Death
![]()
Няк'ви близначки се представяли за близнаци по чата.. (те всъщност приличаха на женствени момчета и минаваха..) и 2 години или там колкото беше, слушах малко, ходели с 2 момичета(и на живо са се виждали).. и накрая те ги разкрили.Първоначално написано от Shmatko
![]()
А тия близначките дори и в предаването се бяха представили за мъже с фалшиви лични карти.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Haha. Tova sum propusnal da go gledam. No ako trbva da se razkrivam shte trqbva da spodelq, che vsushtnost sum babka na 69 godini.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Е.и. ? Това какво общо има с вас?![]()
Ето го морето...
http://vbox7.com/play:091a53c6
hxhahxhahhhahx OMG........No CoMEnT !
![]()
Казах само,че тия направо могат да ти убият желанието да искаш да го правиш с някои форумец хахахахаА иначе и аз не следя море от любов,казаха ми за това и го гледах във в бокс
*ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!
\Първоначално написано от Initial_D
/
Napalno sam saglasen bratletuka lapetata predstavlqvat sigorno okolo 85% 4e ako ne i pove4e
![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
bахти тва море от любов кво е ужасно...
вярно е, момчетата/момичетата са виновни, че са се ебавали така с оная без да и кажат изобщо, ама тая пуздра Наталия ебаси как ги оплю
тва е състояние, с което човек се ражда, а тая им вика потърсете помощ. кво си мисли, че някъф психолог ще ги накара да бъдат момичета ли, ебаси ква е проста
Sexita ne beshe li na sexa gadjeto mu? Nedei tui, che sexa ako nauchi shte padne qko plushtene!![]()
Eating isn't cheating - Arnold
И аз съм навит на сексита. И изобщо не ме интересува кой е "секса" ли е къв ли е...