- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С кого от форума бихте правили секС?
Аз бих го направил с която и да е пичка над 16 години, под 50 кила и задължително да го поема анално![]()
пхах, и да е куха като лейкаПървоначално написано от Crag Hack
Собственост на Canis_Dirus
Куха-умна, не ме интересува. Важно е дупето да е малко.
ти луд ли си бе, човек? окей, както и да еПървоначално написано от Crag Hack
явно само аз имам непоносимост към глупави хора..
Dobre miss california drapai seShte si igraem na kotka i mishka
Shtom sum gonil fenkite togava celuvki na vsichki fenki (Lili Ivanova style blagodarene), a kato zagovorihme po temata i az popadnah na pics na _Cuddly_ e nagla i samovlubena ama mai e simpatqga taka che i e prosteno
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Oooo samo taka si mislish.Alergichna sym kym takiva.Първоначално написано от _Cuddly_
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Чеки са, говорим за ибани, не за сватба.
Първоначално написано от amatorium
интересно определение ми даде.. хахаха
съжалявам, но не си прося комплименти от форуми (освен това и арогантна)![]()
i bez dr ti ostvat oshte malko mneniq do 500Първоначално написано от amatorium
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
miss california shte e mnogo happy ako men me nqma. Nqma da se opitvam da se zaqjdam s neq no mi se struva, che e leko nezadovolena. Povechko informaciq kakvo mislq za mneniqta ti mojesh da poluchish ot podpisa na WaKo.![]()
ehehe abe KLI_ENT kelesh zaspal znaesh li kakyv analen sex shti dam na tebe! samo mi obqsni kak si q ebal? sigurno pishkata ti oshte ne stava, pyk i da stava s toq razmer samo moje da gadelichkash! ama inache ebal... mnogo obicham takiva kato tebe 11 - 12 godishni kompleksarcheta koito si mislqt che mogat da naebat celiq svqt, no kato vidqt gola kaka i se praznqt v gashtite... teb nikoi ne te otrazqva i reshi da se napravish na interesen a? da ama tuk ne vyrvish! daje ne bih si napravil truda da se izpliuq na teb kelesh nedorasal!Първоначално написано от KLI_ENT
Over The Hills And Far Away...
naprotiv taka mi e po-zabavno i vlizam po-chesto vyv foruma :PПървоначално написано от amatorium
chesno da ti kaja , ne me byrka osobeno kakvo mislqt za men , hora , s koito ne sym obshtuvala dostatychno , che da me opoznaqt na realno ravnishte , no vseki si ima pravo na mnenie i ne dyrja da me haresvat masovo![]()
a za zadovolenostta , mojesh samo da predpolagash![]()
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Първоначално написано от Crag Hack
Аз пък се възбуждам от умни мъже. Както милата ми RAWRRR беше казала: "мацките ги чукат само отличниците,така че няма какво пак да обяснявам."
Не претендирам да съм мацка, но все пак обичам да ме чукат умни мъже.
Eto na gledai sq...na kalpav maistor,stenata mu kriva...Първоначално написано от amatorium
Ti ne bivash,zatova miss california ne bila zadovolena...Tomse,milo lichno shte se skaram na krystnika,ne si vyrshi rabotata kakto trqbva.Na vij tuka ne odobrqvat,negoduvat neshto
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Първоначално написано от Lorelei
davai smelo , myj li e , ne go jali
![]()
![]()
Да си чувала че мъжете и жените са различни? Мъжете могат просто да ебат без да мислят много-много, жените дори и като правят садо-мазо държат мъжът дето ги шамаросва да е умен.Първоначално написано от _Cuddly_
Хубу де, но смятам, че човек, независимо от пола, трябва да си държи на положението.Първоначално написано от Crag Hack
Така е. Ама ти говориш за онова там другото чувство, дето кара сърцето ти да тупти.
Няма лошо, но при нас мъжете половата система може да функционира независимо от сърдечната.
Дето се вика - докато търсим перфектната жена не ни пречи да си запълваме времето с несъвършенни такива.
Явно природата така ни е устроила за да удвои шансовете ни![]()
Хах, може би. Аз те разбирам за какво говориш, но един тъпак може да ми убие желанието за секс само с няколко думи. И колкото и да е красив, ще си врътна бамбинското дупе и ще си тръгна (не преувеличавам).
И досега не говорех за любов, а ебане (да уточня само).
Аз затова не говоря много-много с жените. Само кимам многозначително и ги оставям тях да дрънкат![]()
Osobeno ako sa kato miss californiaПървоначално написано от Crag Hack
![]()
Еми с Milena_pld ,но незнам бих се пуснал в такава авантюра! Но зависи много иначе момичето е готино незнам що го убиждате?!? Курва била .......немога да ви разбера кво се хващате за нея!Живота си е нейн!Чатал съм с нея много пъти и е много готин човек!Симпатична забавна и т.н.! СУПЕР ЧОВЕК Е! Недейте гледа човека само по ,,опаковката'' вижте и ,,съдържанието'' нали?
Първоначално написано от ScionOfStorm
eee sa mnogo momi4eta sa ne mi se izrejdat imena ...
moje bi s avtorkata na forum4etoo![]()
![]()
[/i][/b]
nqma koi znae kakvo pitaite 6te vi otgovorqq...
С някоя сладурана,де да знам,не познавам никой от форума още![]()
Тези като теб,разчитат после умният им мъж да им оправя животаПървоначално написано от _Cuddly_
![]()